Slavenības
2022. gada 14. augusts, 06:19

"Parodija par mani bija izdevusies!" - Raimonds Pauls sajūsmā par Maksima Galkina uzstāšanos

Žurnāls "Kas Jauns"

Dzintaru koncertzālē Jūrmalā savu šīs vasaras pirmo koncertu Latvijā augusta sākumā sniedza Krievijas šovmenis Maksims Galkins, kas krietni pārsteidza klātesošos, jokojot latviešu valodā. Uz skatuves viņš parodēja arī latviešu komponistu Raimondu Paulu.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon
370

Savu uzrunu koncertzālē Galkins iesāka tīrā latviešu valodā: “Sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad Krievija ļoti uzmanīgi seko līdzi visam, ko es saku koncertos. Tāpēc šodien runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka es jokošu tikai latviski. Neuztraucieties tā, jums blakus sēž krievi, viņi vispār nesaprot, kas te notiek, par ko viņi ir samaksājuši,” koncertā publiku smīdināja Galkins.

Pēc skatuves mākslinieka teiktā skanēja aplausi un ovācijas. Tāpat humorists koncerta laikā parodēja vairākas Krievija šovbiznesa zvaigznes, un “savu devu” Galkina izpildījumā saņēma arī Raimonds Pauls, kuru jokdaris parodēja nevainojami.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Pauls nav slēpis sajūmu par Krievijas skatuves mākslinieka uzstāšanos. “Tā bija bauda divu stundu garumā,” uzsvēra maestro.

Kā zināms, Raimonds Pauls Galkinu pazīst jau ilgus gadus. Un nu Pauls sarunā ar "Kas Jauns" atzina, ka arī viņš bijis pārsteigts ar Galkina prasmēm runāt latviski. “Nē, es nezināju, ka viņš ir mācījies valodu. Apbrīnojami! Nu ir acīm redzami, ka tas, kas grib, tas to var izdarīt,” uzsver maestro. Viņš atzīst, ka Galkins ir īsts talants: “Tā bija bauda divu stundu garumā. Mēs kaifojām par viņa uzstāšanos. Apbrīnojami – vienam divas stundas noturēt publikas uzmanību!” Viņš neslēpa apbrīnu par izstrādāto koncerta programmu un repertuāru: ”Viss bija ļoti pārdomāti un gaumīgi, nebija falši. Paldies Maksimam Galkinam par uzstāšanos un uzdrošināšanos…”

Taujāts, vai bija apmierināts ar Galkina parodiju par sevi, Pauls smaidot atbildēja: “Jā, viņš acīmredzot pamatīgi mani ilgāku laiku ir vērojis. Parodija par mani bija izdevusies, es gan pēc koncerta ar viņu vēl satikos un atļāvos pateikt, ka viņam pie mana tēla vēl daudz jāstrādā. Galkins jokus saprot, viss ar to kārtībā,” uzsver Pauls.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!