foto: Instragam/@iamimiboom
"Situācija ir traģiska!" Latviešu pāris, kurš ceļo pa Āfriku un veido saturu soctīklos, nāvējoši notriec cilvēku
Trakā pasaule
2022. gada 12. augusts, 14:11

"Situācija ir traģiska!" Latviešu pāris, kurš ceļo pa Āfriku un veido saturu soctīklos, nāvējoši notriec cilvēku

Jauns.lv

Kādam latviešu pārim, kurš pirms neilga laika ar motocikliem uzsāka ceļojumu pa Āfriku, svešajā zemē nācies piedzīvot ļoti nepatīkamus brīžus. Kā liecina pašu soctīklos ievietotā informācija, viņi iekļuvuši ceļu satiksmes negadījumā un tagad lūdz cilvēku palīdzību, lai nenāktos palikt apcietinājumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā liecina "Mimi Boom" ieraksts "Instagram", 5. augustā Kongo, Gabonā, pāris ar motociklu notriecis kādu sievieti. Viņas kājai bijis vaļējs lūzums. Jaunie ceļotāji sievieti veduši uz slimnīcu, bet pa ceļam viņa nomirusi. 

Kā liecina situācijas apraksts, sieviete izskrējusi uz ceļa un sākusi uzvesties neadekvāti. No sadursmes nav izdevies izvairīties. Slimnīcā esot teikts, ka sieviete bijusi alkohola reibumā.

Pēc notikušā abi nogādāti policijas iecirknī, kur nācies gulēt uz grīdas un iztikt bez ēdiena. Palīdzīgu roku snieguši vien daži vietējie motociklisti. 

Policijas darbinieki esot atņēmuši pases, naudas makus, mobilos telefonus un motociklus. Papildus grūtības radījusi valodas barjera, jo kā norādīts "Instagram" ierakstā, vienīgā svešvaloda, kādā runā vietējie, ir franču.

foto: Instragam/@iamimiboom

Vēlāk mobilie telefoni pārim atdoti, lai savāktu naudu sievietes bērēm. Ieraksta beigās pāris lūdz atbalstītājus ziedot 3100 eiro. 

9. augustā "Instagram" lietotāja ar nosaukumu "Mimi Boom" ievietojusi ierakstu ar lūgumu palīdzēt.

"Esam savākuši nelielu ziedojumu no Āfrikas motociklistiem, kā arī no draugiem, kas atgriezušies mājās. Situācija tiešām ir traģiska, joprojām pastāv iespēja tikt ieslodzītam pat pēc samaksas."

"Lūdzu, palīdziet dārgie pieaugušo industrijas sekotāji un fani! Tagad tas ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk. Lūdzu, nepieviliet mani...Esam sazinājušies ar vēstniecību, esam izdarījuši visu, kas ir mūsu spēkos. Es lūdzu tavu palīdzību," teikts ierakstā.

Vēstījums, kas ievietots pirms dažām stundām, liecina, ka šodien ir tiesas diena: "Mūsu somas ir sakravātas mašīnā, mēs gaidām, kad mūs izlaidīs. Pēc dažām stundām mēs redzēsim, vai Daniels būs brīvs vai nē.

Šī ir bijusi emocionāla, traģiska nedēļa.. Es gribu, lai tas beigtos..."

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas