foto: IXOLA / BACKGRID/ Vida Press
Kevins Federlains šā gada jūlijā.
Kevins Federlains šā gada jūlijā.
Slavenības
2022. gada 11. augustā, 14:22

Kevins Federlains publisko video, kur Britnija Spīrsa strīdas ar dēliem, un uzstāj, ka "meliem ir jābeidzas"

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (40) šķirtais vīrs Kevins Federlains (44) ceturtdien sociālajā tīklā "Instagram" ievietojis vairākus videoklipus, kuros dziedātāja strīdas ar saviem dēliem. Viņš publiski norādījis Britnijai: "Meliem ir jābeidzas."

Kevins Federlains publisko video, kur Britnija Spī...

Kevina Federlaina un Britnijas Spīrsas publiskais skandāls, kurā iesaistīti viņu kopīgie dēli, turpinās. Federlains publiski atbildējis bijušajai sievai, ievietojot internetā viņu bērnu uzņemtos video, kuros dēli dzirdami strīdamies ar savu mammu. Tas noticis pēc tam, kad Britnija apgalvoja, ka viņas pusaugu dēli Šons (16) un Džeidens (15), ierodoties ciemos, esot “naidīgi” pret viņu izturējušies.

Sadusmotais bijušais dejotājs ceturtdien padalījies ar dēlu uzņemtiem video, kuros viņi strīdas ar mammu. Kevins šos video fragmentus papildinājis ar vārdiem: “Meliem ir jābeidzas.”

Kevins raksta: “Es nevaru sēdēt un ļaut šādi apsūdzēt savus dēlus pēc visa tā, ko viņi ir pārdzīvojuši.”

“Lai gan tas mūs sāpina, mēs kā ģimene nolēmām publicēt šos video, kurus puiši uzņēma, kad viņi bija 11 un 12 gadus veci.”

Britnija Spīrsa un viņas dēli

“Tas pat nav vissliktākais. Meliem ir jābeidzas. Ceru, ka mūsu bērni, kad izaugs, būs labāki. #NeverFearTruth (Nekad nebaidies no taisnības)”.

Pirmajā video Britnija dzirdama strīdamies ar vienu no dēliem par ādas kopšanu. Viņa saka: “Šī ir mana māja, ja es gribu ienākt šeit un iedot tev losjonu sejai, jo tā ir raupja, un viss, ko tu man saki, ir “labi, labi”. Nē, tas nav labi.”

“Labāk sāciet visi mani cienīt, vai skaidrs? Jums visiem ir jāsāk pret mani izturēties kā pret sievieti, kurai ir vērtība. Es esmu sieviete, skaidrs? Izturieties labi pret mani. Vai viss ir saprotams?”

Otrajā video fragmentā dziedātāja saka Šonam, ka viņa ir “šokēta”, ka dēlam nebija kājās apavi, ieejot saldējuma veikalā Aļaskā, un brīdināja, ka par sodu atņems viņam telefonu. Tas izraisīja skaļu strīdu starp māti un vecāko dēlu.

Braucot ar automašīnu, Britnija saka: “Vai tu esi pazaudējis prātu? Man tas rūp, bet es esmu šokā par tevi. Es nezinu, ko darīt. Esmu šokā par tevi, jo tu esi dīvains un pārdzīvo pubertāti. Es nezinu, ko teikt.”

“Man rūp vairāk, nekā tu vari iedomāties. Dažreiz es vienkārši nezinu, ko tev teikt."

Šons protestēja no mašīnas aizmugures, sakot: “Man atņems telefonu, tu zini ko, Džeiden? Mamma nolēma to atņemt par apavu nevalkāšanu.”

Kad Džeidenam tika jautāts viņa viedoklis, viņš aizstāvēja brāli, mammai norādot: “Man šķiet, ka tev rūpi tikai tu pati, bet tu mums tagad neļausi runāt ne vārda.”

Pēc tam trijotnes karstais strīds norimās un visi sāka runāt par slidošanu. Britnija stāstīja dēliem, ka viņasprāt slidošana uz ledus ir vieglāka nekā vizināšanās ar skrituļslidām.

Pagaidām Britnijas pārstāvis nav komentējis Federlaina publiskotos video, kuros dēli strīdas ar mammu.

Kevins šos video fragmentus ielicis internetā pēc tam, kad bijusī sieva viņu nosodīja par to, ka viņš privāto dzīvi izvēlas iztirzāt publiski un pārtraucis desmit gadu ilgo klusēšanu.

Savā garajā ierakstā Britnija izteica vairākas pretenzijas - sākot ar to, ka tīņu vecuma dēli izturējušies pret viņu “naidīgi” un beidzot ar to, ka Kevina mājās ir “vairāk zāles nekā Ludacris, 50 cent, Jay Z un Puff Daddy kopā ņemot”.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

Dziedātāja atzina, ka, iespējams, ir pārāk centusies panākt, lai bērni viņu mīlētu, kad ciemojas. Savukārt Federlaina sievai viņa norādījusi: “Manās mājās ir mīlestība, un man ir svētība no cilvēkiem, kuriem es ļauju ienākt un iziet no savām mājām.”

Britnija paturpināja, atzīstot, ka ir grūti audzināt tīņu vecuma dēlus, taču viņa vienmēr izmisīgi vēlējusies redzēt savus bērnus biežāk.

Tomēr viņa izjutusi vilšanos, kad centusies to panākt. “Es ar nepacietību gaidīju katru nedēļu, kad satikšu savus bērnus... Tās bija 2 dienas nedēļā, bet es prasīju palūgt viņam palikt vēl kādu dienu… varbūt 3… bet tad nākamajā nedēļā viņi pie manis palika tikai vienu dienu.”

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. Nesen abi apmeklējuši bērnu futbola maču, kurā piedalījās arī viņu dēli Šons Prestons un Džeidens Džeimss.

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

Britnija atzīst, ka baidījusies runāt par vizītēm. “Tas ļoti sāp un man gribas kliegt!!! Es nevaru aptvert, kā es tiem bērniem veltīju 20 savas dzīves gadus... viss bija par viņiem! !! Bet viņi aizsit man elpu.”

Vēlāk viņa izteicās, ka nesaprot, kas šobrīd notiek dēlu prātos.

Viņa turpināja: “Pusaudžu vecums ir dīvains, es nezinu, kas notiek viņiem galvās!!!” Agrāk visi kopā lasījuši lūgšanas: “Es vienmēr CENTOS un CENTOS, un varbūt tāpēc viņi pārstāja nākt šurp!!!”

Britnija Spīrsa ar dēliem Kalifornijā

Jūnijā un jūlijā Britnija Spīrsa devusies atvaļinājumā un pavada laiku kopā ar dēliem Šonu un Džeidenu. Augustā viņa turpinās priecēt ...

“Es tik ļoti gribēju, lai viņi mani mīl, ka varbūt pārcentos!!! Šovasar viņi man teica “mēs te varbūt nāksim retāk”, un es teicu, ka viss kārtībā. Es piezvanīju viņu tētim un pastāstīju, ka izskatās, ka puiši grib nākt retāk, ko es saprotu, jo viņiem ir savas darīšanas, bet man ir sajūta, ka viņi izturas skarbi!!!”

“Viņa vārdi bija – “Es nekad neļautu viņiem pašiem pieņemt tādu lēmumu... Es tev nekad to nenodarītu”!!! Bet pēc tam es viņus neesmu vairs redzējusi!!!”

Pēc tam viņa pārmeta bijušajam vīram un viņa advokātam par pagātnes celšanu gaismā, bet savu sakāmo noslēdza norādot, ka bijušo vairs nevar labot un viņai “šī trauma paliks uz mūžu”.

Kevins Federlains ar dzīvesbiedri Viktoriju, meitu un Britnijas bērniem pludmalē

Kevins Federlains ar dzīvesbiedri Viktoriju, meitu un Britnijas bērniem pludmalē