foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix
"Kabajeva pilda zināmu uzdevumu." Opozicionārs kliedē mītu par Putina mīļāko un viņas bērniem
Alina Kabajeva
Trakā pasaule
2022. gada 11. augusts, 06:36

"Kabajeva pilda zināmu uzdevumu." Opozicionārs kliedē mītu par Putina mīļāko un viņas bērniem

Jauns.lv

Bijusī Krievijas vingrotāja Alina Kabajeva nav Vladimira Putina mīļākā vai sieva, viņš nav arī viņas bērnu tēvs. Tā intervijā Dmitrijam Gordonam paziņojis bijušais Krievijas Federācijas Valsts domes deputāts, uzņēmējs Iļja Ponomarjovs.

"Jebkurā gadījumā uzskatu, ka Kabajeva ir piesegšanas operācija. Man ir ļoti daudz pierādījumu, ka viņa nav sieva. Un domāju, ka bērni, kas viņai ir, nav Putina bērni," intervijā Dmitrijam Gordonam sacīja uzņēmējs.

Viņš precizēja, ka nojauš, kurš varētu būt Kabajevas bērnu tēvs, taču nenosauks uzvārdu, jo runa ir par privāto dzīvi.

"Viņa pilda noteiktu svarīgu uzdevumu. Viņa, protams, ar Putinu ko sauc par "labiem draugiem", proti, viņai ir piesega loma. Taču sākotnēji informāciju, ka viņa ir viņa sieva, atklāja Kremlis. To es zinu pilnīgi droši. Jo es zinu cilvēkus, kas to darīja," sacīja Ponomarjovs.

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon
11

Pēc uzņēmēja teiktā, informācijas izplatīšanai par Putina un Kabajevas romānu "ļoti spēcīgi palīdzējis" krievu biznesmenis Aleksandrs Ļebedevs – laikraksta "Maskavas korespondents" izdevējs.

2008. gada aprīlī laikraksts ziņoja, ka Putins un Kabajeva gatavojas kāzām. Putins, atbildot uz publikāciju, paziņoja, ka tajā "neviena patiesa vārda" un ka viņš "ir noraidošs pret tiem, kas ar savām erotiskajām fantāzijām lien svešā dzīvē". Tajā pašā mēnesī Ļebedevs paziņoja par laikraksta slēgšanu.

"Viņam vajadzēja norakstīt investīcijas, kas tur gāja. Tas nebija veiksmīgs mediju projekts. Un tas bija ļoti labs iemesls," sacīja Ponomarjovs.

Pie "šīs informācijas izpaušanas", pēc uzņēmēja ziņām, strādājis bijušā Krievijas pirmā prezidenta Borisa Jeļcina preses sekretārs Sergejs Jastržemskis.

"Pēc tam viņam bija jādodas prom. Viņš dzīvo Itālijā, gūst baudu no dzīves. Taču informācijas izplatīšana par Kabajevu – tas bija viņa lielais projekts, ko viņš paveica pirms aizbraukšanas," sacīja Ponomarjovs.

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon
25