Slavenības
2022. gada 8. augusts, 06:05

Karalienes ignorētā Meganas Mārklas dzimšanas diena ir "vērā ņemama", uzskata eksperts

Jauns.lv

Kopš Meganas Mārklas ieprecēšanās britu karaliskajā ģimenē karaliene Elizabete II savā oficiālajā "Twitter" kontā vienmēr publiski sveikusi mazdēla sievu dzimšanas dienā. Taču šā gada 4. augustā, kad Megana atzīmēja 41. dzimšanas dienu, publisks apsveikums no karalienes izpalika.

Karaliene šogad izvēlējusies ignorēt Meganas Mārklas dzimšanas dienu, sociālajos kontos nesūtot viņai publiskus laimes vēlējumus.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Megana aizvadīto ceturtdien atzīmēja savu 41. dzimšanas dienu. Runā, ka jubileju viņa pavadījusi privāti ģimenes lokā. Svinības notikušas mājās Kalifornijā kopā ar vīru princi Hariju un abiem bērniem Ārčiju un Lilibetu.

Kopš 2018. gada, kad viņa apprecējās ar Hariju, karaliskās ģimenes “Twitter” kontā viņa vienmēr bija sveikta dzimšanas dienā, to skaitā arī pērn, kad Megana sagaidīja apaļo četrdesmit gadu jubileju.

Megana Mārkla 40. dzimšanas dienā

gallery icon
9

Taču šogad karalieni pārstāvošajā “Twitter” kontā Meganas dzimšanas diena netika pat pieminēta. Vienīgā ziņa, kas ceturtdien bija publicēta, vēstīja par princeses Annas vizīti Edinburgā.

Arī karaliskās ģimenes oficiālajā “Instagram” kontā nebija ne vārda par Meganas dzimšanas dienu.

Izdevuma “Daily Express” karaļnama korespondents Ričards Palmers notikušo ignoranci nodēvējis kā “vērā ņemamu”, taču arīdzan piebildis, ka tas varētu būt saistīts ar jaunpieņemtiem noteikumiem.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

Savā publikācijā viņš norāda: “Karalienes interneta vietnē nebija pieminēta lielā diena, jo nolemts, ka [karaļnama labā] nestrādājošo ģimenes pārstāvju dzimšanas dienas tiks atzīmētas tikai reizēs, kad cipars beigsies ar nulli.”

Tādējādi karaļnama korespondents licis noprast, ka nākamreiz Megana un Harijs oficiālu sveicienu no karaļnama varētu sagaidīt vien tad, kad svinēs apaļu jubileju. Princim Harijam 40. dzimšanas diena būs 2024. gadā, bet Meganai līdz nākamajai apaļajai jubilejai jāgaida vēl deviņus gadus.

Megana Mārkla un princis Harijs viesojas ANO mītnē, kur saka runu Nelsona Mandelas dienā

gallery icon
41

Lai gan karaļnama oficiālie konti klusēja par Meganas dzimšanas dienu, Harija brālis princis Viljams ar sievu savā oficiālajā kontā sveica svaini jubilejā.

Kembridžas hercogu “Twitter” kontā un Instagram” stāstos bija lasāms sekojošs apsveikums Meganai: “Vēlam daudz laimes dzimšanas dienā Saseksas hercogienei!”