Slavenības
2022. gada 1. augusts, 16:00

Prinča Džordža un princeses Šarlotes jaunajā skolā mācības notiks arī sestdienās

Jauns.lv

Princis Džordžs un princese Šarlote septembrī gatavojas uzsākt mācības jaunā skolā, jo Kembridžas hercogu pāris ar bērniem plāno no Londonas pārcelties uz dzīvi Vindzorā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams jau tuvākajā laikā kopā ar saviem trim bērniem gatavojas pārcelties uz Vindzoru. Viņi no Kensingtonas pils apartamentiem Londonā pārcelsies uz dzīvi Adelaidas kotedžā Vindzorā.

Karaliene Elizabete II uz Bakingemas pils balkona tērzē ar mazmazdēlu princi Džordžu

Karaliene Elizabete II uz Bakingemas pils balkona tērzē ar mazmazdēlu princi Džordžu.

gallery icon
8

Tiek uzskatīts, ka Ketrīna (40) un Viljams (40) šādu lēmumu pieņēmuši, lai būtu tuvāk karalienei Elizabetei II (96). Savukārt tas nozīmē, ka viņu divi vecākie bērni – princis Džordžs (9) un princese Šarlote (7) – pametīs mācības pašreizējā skolā un sāks apmeklēt jaunu mācību iestādi, kas ir tuvāk Vindzorai.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Šobrīd abi ir “Thomas's Battersea” skolas skolēni, taču tiek baumots, ka septembrī, kad skolas brīvlaiks būs beidzies, viņi sāks mācīties Lambrūkas skolā Berkšīrā.

Izskanējuši pieņēmumi, ka Šarlote un Džordžs kopā ar jaunāko brāli Lūisu (4), kurš arī septembrī sāks apmeklēt skolu, pievienosies prestižajai skolai kā tās audzēkņi.

Prinča Džordža pirmā skolas diena

Princis Džordžs ieradās skolā, cieši turoties tētim princim Viljamam pie rokas. Diemžēl mamma hercogiene Ketrīna nevarēja būt dēlam līdzās šajā ...

gallery icon
20

Lambrūkas skola ir paredzēta kā zēniem, tā meitenēm. Mācību maksa par vienu semestri sasniedz 7000 sterliņu mārciņu. Vēl tiek prasīta 1481 sterliņu mārciņu liela piemaksa, ja audzēknis plāno izmantot internāta pakalpojumus.

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā.

gallery icon
4

Tā kā skola ir piemērota abiem dzimumiem, Kembridži to esot izvērtējuši kā labāku un ērtāku risinājumu savai ģimenei, nekā, ja dotu priekšroku Ludgrovai vai Paplvikai, kas ir mācību iestādes tikai zēniem.

Lambrūka piedāvā iknedēļas internātu un internātu ar ērti maināmu grafiku visiem saviem skolēniem vecumā no septiņiem līdz 13 gadiem. Aptuveni 75% audzēkņu to vienā vai otrā veidā arī izmanto.

Princese Šarlote un princis Džordžs ar vecākiem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2022. gadā

gallery icon
20

“Pat vecākiem, kas dzīvo pavisam līdzās, patīk ideja, ka viņu mazie bērni vajadzības gadījumā var palikt šeit pa nakti — tas nozīmē, ka viņi var sarīkot ballītes un lāpīt paģiras, neraizējoties, ka nākamajā dienā bērni ir jāved uz skolu,” izdevumam “The Telegraph” norādījis kāds vārdā nenosaukts informācijas avots.

Princese Šarlote ar brāli un vecākiem apmeklē princim Filipam veltīto dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
16

Viens no vecākiem, kurš nolēmis sūtīt savus bērnus citā skolā, ļāvis nedaudz ielūkoties, kāda tad īsti ir Lambrūka. Viņš norādījis: “Lambrūkā viss ir tikko nokrāsots, pašas augstākās kvalitātes un bērni tur ir ļoti pieklājīgi.”

Princim Luisam uznāk niķis militārās parādes laikā

gallery icon
28

“Mūsu atvērto durvju dienu ekskursijā visi bērni DT centrā izgatavoja personalizētus Lambrūkas atslēgu piekariņus. Visi mājās devās ar Lambrūkas koka jo-jo, kas ielikts vairākkārt lietojamā džutas maisiņā ar Lambrūkas logo. Man pat bail iedomāties, cik tas viss viņiem izmaksāja!”

Nebēdnīgais princis Luiss karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās

Ceturtdien Londonas centrā notikušajās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās vienu no galvenajām lomām noteikti ieņēma mazais princis Luiss, Kembridžas ...

gallery icon
22

Džordžs, Šarlote un Lūiss Lambrūkā apmeklēs arī sestdienas skolu, kas notiek katru nedēļu, ja viņi mācās šajā iestādē.

“Talk Education” ceļvedī Lambrūka raksturota kā tāda, kur piemīt “gardas brīvības un svaiga gaisa sajūta”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Princis Čārlzs ar mazdēlu princi Luisu

gallery icon
22

“Kroketa spēles zālienā, bērni vizinās ar kartingiem, skraida pa teritoriju ar kriketa nūjām un šūpojas koka zaros iekārtās vecās riepās. Viņiem visiem ir sārti vaigi un veselīgs mirdzums sejās.”

“Skola ir iekārtota lielā baltā lauku mājā. Šeit ir arī bērnudārzs un pirmsskolas mācību iestāde. Šeit ik uz soļa jūtams gards brīvības gars un svaiga gaisa vēsma,” rakstīts ceļvedī.