Slavenības
2022. gada 1. augusts, 07:08

Aktieris Lauris Dzelzītis satiekas ar efektīgu blondīni

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis (44) šovasar vairākkārt manīts, pavadot laiku ar krāšņu gaišmati, tā raksta žurnāls "Kas Jauns". Kopābūšanu gan viņš nevēlas afišēt un par jaunām attiecībām publiski paziņot nesteidzas.

Jūlija sākumā lielisko aktieri Lauri Dzelzīti, kurš zināms kā rūdīts vecpuisis, simpātiskas dāmas kompānijā ievēroja kāda restorāna apmeklētāji Baltezerā.

Pēc aculiecinieku vēstītā, sievietei līdzi bijis aptuveni septiņus gadus vecs zēns, kurš laiku īsinājis, spēlējot spēles telefonā. Ar viedierīci tovakar tuvos sakaros bijis arī Dzelzītis – tā vietā, lai piektdienas jaukajā vakarā veltītu simtprocentīgu uzmanību pavadonei, kas uzmanību piesaistījusi ar efektīgu dekoltē, aktieris daudz runājis pa telefonu un izskatījies norūpējies un aizņemts.

Jūlija otrajā pusē šīs pašas sievietes kompānijā Lauris Dzelzītis pirmoreiz apmeklēja saviesīgu pasākumu, ierazdamies uz grupas "Dziļi violets" bāra atklāšanas ballīti.

Bāra "Dziļi violets" atvēršanas burziņš

Bāra "Dziļi violets" atvēršanas burziņš.

gallery icon

Kopābūt abi gan centās neuzkrītoši un vakaru lielākoties pavadīja pie viena galdiņa, taču ne līdzās. Pāris izkārtoja tā, ka teju visu laiku starp viņiem sēž vēl kāds no svinību viesiem, un mirkļi, kad Dzelzītis ar savu draudzeni atradās blakus, bija uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Uzrunāts par to, kā klājas, aktieris bija sev neraksturīgi īdzīgs un lika noprast, ka par privātām lietām nebildīs ne pušplēsta vārda.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lauris un Asnāte.

Zināms gan, ka Dzelzīša jaunās iecerētās vārds ir Asnāte Bāliņa. Pēc soctīklos pieejamās informācijas var vien spriest, ka dāma iecienījusi ceļošanu, taču ar pārlieku sevis eksponēšanu neaizraujas.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!