Raibā publika un nepiespiestā "Positivus" festivāla atmosfēra

Šodien sācies četrpadsmitais "Positivus" festivāls, kas 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā.

gallery icon
Mūzika
2022. gada 15. jūlijs, 21:40

Rīgas zaļajā oāzē sācies "Positivus" festivāls. Apmeklētāji bauda atmosfēru un mūziku. FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

Šodien sācies četrpadsmitais "Positivus" festivāls, kas 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā. Kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm šodien tiek sagaidīti Jamie xx, Caribou, SoFaygo, Yves Tumor & Its Band, Asaf Avidan un daudzi citi.

Paralēli brīnišķīgiem dzīvās mūzikas priekšnesumiem festivāla apmeklētāji var baudīt arī kino klasikas seansus, patverties no piedzīvotajiem iespaidiem "Silent Disco" zonā, kā arī baudīt citas aizraujošas aktivitātes, kuras festivāla norises vietā piedzīvojamas līdz ar "Positivus" festivāla galveno vārtu atvēršanu.

Pirmie festivāla apmeklētāji ierodas "Positivus"

gallery icon

Uz festivāla galvenās skatuves — LMT Stage — šodien uzstājas Jamie xx, Caribou un SoFaygo. Programmā veiktas arī korekcijas - šīs vasaras Eiropas festivālu pieprasītākā māksliniece Megan Thee Stallion uzstāsies sestdien.

"Positivus" festivāla pirmajā dienā uzstājas amerikāņu reperis SoFaygo

Šodien sācies četrpadsmitais Positivus festivāls, kurš 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā. Kā galvenie ...

gallery icon

Uz festivāla otrās lielākās skatuves — Lāčplēsis Stage — šodien iespējams dzirdēt Yves Tumor & Its Band, Asaf Avidan, black midi, Sudden Lights un Nē.

Ar pirmo mākslinieku uzstāšanos sākas "Positivus" festivāls Lucavsalā

Šodien sākas četrpadsmitais "Positivus" festivāls, kurš 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā. Kā galvenie ...

gallery icon

Savukārt uz Narvesen Stage tiek sagaidīti priekšnesumi no pašmāju iemīļotajiem māksliniekiem Arturs Skutelis, rolands če, Sigma, Būū, Prusax, Elizabete Gaile, Ods un ZEĻĢIS.

Arturs Skutelis uzstājas "Positivus" festivālā

15. jūlijā uz Narvesen Stage tiek sagaidīti priekšnesumi no pašmāju iemīļotajiem māksliniekiem Arturs Skutelis, rolands če, Sigma, Būū, Prusax, Elizabete ...

gallery icon

Jaunajā Jim Beam "Silent disco" zonā dejas iegriezīs tādi Dj kā - DJ RKR, DJ Inga Jerzjukova, DJ Kārlis Zariņš, DJ Artūrs Pudāns, DJ Rudd, DJ All-viss, DJ Magnuss Eriņš.

"Positivus" telšu pilsētiņa

2022. gada "Positivus" festivāla telšu pilsētiņa Lucavsalā.

gallery icon

Arī šogad, lai patvertos no dzīvajos koncertos piedzīvotajiem iespaidiem, “Kino Bize” telts festivāla apmeklētājiem sagādājuši iespēju koncertu starplaikos baudīt filmu seansus.

Piektdienas programmā — “Reivs”, “Do The Right Thing” un “Nemierīgī Prāti” pēc kura sekos arī tikšanās ar filmas veidotājiem.

Visu festivāla programmu, kā arī festivāla karti var iepazīt mobilajā lietotnē Positivus'22, kas bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play veikalos.

"Positivus" ēdienkarte un mantu bode

2022. gada "Positivus" festivāla apmeklētājiem būs iespēja baudīt gardus ēdienus un tikt pie dažādu dizaineru un mākslinieku darinātiem darbiem.

gallery icon

Positivus festivāla teritorija apmeklētājiem atvērta no šodienas, 15. jūlija, plkst. 12.00 līdz plkst. 02.00, un no sestdienas, 16. jūlija, plkst. 12.00 līdz 02.00.

Savukārt, Telšu pilsētiņa apmeklētājiem atvērta no 15. jūlija plkst. 10.00 līdz 17. jūlija plkst. 12.00.

Gatavošanās festivālam "Positivus" Lucavsalā

Festivāls "Positivus" 15. jūlijā un 16. jūlijā norisināsies Rīgā, Lucavsalas teritorijā.

gallery icon

"Galerija Centrs" oficiālais "Positivus" festivāla aproču saņemšanas punkts

gallery icon