foto: LETA
Svarīgi šoferiem! Rīgā sakarā ar "Positivus" festivālu no šodienas ievieš satiksmes ierobežojumus
Lucavsalā norisinās gatavošanās darbi festivālam "Positivus".
Mūzika
2022. gada 14. jūlijs, 15:15

Svarīgi šoferiem! Rīgā sakarā ar "Positivus" festivālu no šodienas ievieš satiksmes ierobežojumus

Jauns.lv

Nedēļas nogalē, no 15. jūlija līdz 17. jūlijam, Rīgā norisināsies festivāls "Positivus", kura laikā Lucavsalā tiks ieviesti vairāki satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas dome (RD).

No otrdienas, 12. jūlija, plkst. 9.00 līdz otrdienas, 19. jūlija, plkst. 17.00 slēgta transportlīdzekļu piekļūšana Lucavsalas laivu piestātnei.

Gatavošanās festivālam "Positivus" Lucavsalā

Festivāls "Positivus" 15. jūlijā un 16. jūlijā norisināsies Rīgā, Lucavsalas teritorijā.

gallery icon

Savukārt no ceturtdienas, 14. jūlija, plkst. 17.00 līdz svētdienas, 17. jūlija, plkst. 3.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvos transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām SIA “Positivus” izsniegtām atļaujām) Lucavsalas ielā, Laivu ielā (Lucavsalā), posmā aiz tirdzniecības centra “K Senukai” transportlīdzekļu stāvlaukuma, kā arī ceļā uz mazdārziņu teritoriju, pretī tirdzniecības centra “K Senukai” transportlīdzekļu stāvlaukumam.

Tāpat no 14. jūlija plkst. 17.00 līdz 17. jūlija plkst. 3.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Lucavsalas publiskajā autostāvvietā un Lucavsalas ielas posmā no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz Laivu ielai.

"Galerija Centrs" oficiālais "Positivus" festivāla aproču saņemšanas punkts

gallery icon

Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju nepieciešamības gadījumā ierobežos, regulēs vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi, izņemot sabiedrisko transportu, pasākuma norises vietā un tai piegulošajās ielās, (t.sk. uz Salu tilta, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī un nobrauktuvēs uz Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apli).

Autostāvvietu festivāla norises vietā nebūs

Autovadītāju ievērībai – festivāla norises vietā un tās tiešā tuvumā auto stāvvietu nebūs. Valsts policija aicina festivāla apmeklētājus uz pasākuma norises vietu doties savlaicīgi, primāri kā pārvietošanās līdzekļus izmantojot sabiedrisko transportu, dodoties ar kājām vai velosipēdu. Blakus festivāla norises vietai būs pieejama velo novietne.

"Tiks darīts viss iespējamais, lai nodrošinātu nepārtrauktu satiksmes plūsmu. Taču gadījumā, ja veidosies ļoti liela transportlīdzekļu plūsma netālu no esošās festivāla teritorijas, Valsts policija var pieņemt lēmumu uz laiku slēgt satiksmi Mūkusalas rotācijas aplī un nobrauktuvēs no Salu tilta rotācijas apļa virzienā," teikts policijas paziņojumā.

Šādā gadījumā transportlīdzekļu kustība būs atļauta pa Mūkusalas ielu virzienā uz Akmens tiltu un uz Dienvidu tiltu no Mūkusalas rotācijas apļa, taču rotācijas aplī iebraukt nevarēs.

Likumsargi arī norāda, ka pievērsīs uzmanību visiem transportlīdzekļu vadītājiem, vai tiek ievēroti Ceļu satiksmes noteikumi, īpašu uzmanību pievērošot elektroskrejriteņu vadītājiem.

"Positivus 2019" apmeklētāji bauda sauli un veldzējas Salacgrīvas pludmalē

gallery icon

Sabiedrībā zināmi cilvēki bauda Positivus 2019

Nedēļas nogalē Salacgrīvā notikušo festivālu Positivus apmeklēja 15 000 cilvēku, un baudīt mūziku un krāšņi kūsājošo atmosfēru bija sabraukuši arī ...

gallery icon

Policija pārmeklē festivāla "Positivus" teritoriju

Valsts policija (VP) Salacgrīvā festivāla "Positivus" laikā sākusi vairākas administratīvās lietvedības par narkotiku lietošanu un vienu kriminālprocesu par narkotiku glabāšanu.

gallery icon