foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - "Atriebēju" sāgas noslēgums, "Suņa ceļojums" un "Tutas lietas"
Atriebēji dodas cīņā.
TV
2022. gada 14. jūlijs, 13:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - "Atriebēju" sāgas noslēgums, "Suņa ceļojums" un "Tutas lietas"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet filmas supervaroņu faniem, sirsnīgu drāmu visai ģimenei un pašmāju raidījumu mazajiem un ziņkārīgajiem.

Atriebēju sāgas noslēgums

Lieliska iespēja noskatīties beidzamā laika lielākos pasaules kases grāvējus - lieliskās "Atriebēju" sāgas divas pēdējās filmas!

Kamēr Atriebēji un viņu sabiedrotie turpina aizstāvēt pasauli no dažādiem apdraudējumiem, vēl nebijuša apmēra briesmas gatavojas ierasties no kosmosa plašumiem. Starpgalaktiskais tirāns ir apņēmies savākt visus sešus Bezgalības akmeņus - tiem piemīt neiedomājams spēks, ar kura palīdzību ir iespējams mainīt realitāti atbilstoši savām vēlmēm. Viss, ko Atriebēji ir piedzīvojuši agrāk, gatavoja viņus šim izšķirošajam brīdim...

Filmas "Atriebēji: Bezgalības karš" ("Avengers: Infinity War") un "Atriebēji: Noslēgums" ("Avengers: Endgame") skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Daudzās dzīves

Suns Beilijs laimīgi dzīvo kādā fermā Mičiganā kopā ar “savu zēnu” Ītanu un viņa sievu Hannu.

Viņam pat ir jauna rotaļu biedrene – Ītana un Hannas mazmeitiņa Sīdžeja. Diemžēl kādudien Sīdžejas mamma nolemj aizvest meitenīti prom. Kad Beilija dvēsele gatavojas pamest šo dzīvi, lai sāktu jaunu, viņš apsola Ītanam, ka atradīs Sīdžeju un sargās viņu, lai ko tas prasītu. Tā sākas Beilija ceļojums cauri daudzām dzīvēm, kas piepildītas ar mīlestību, draudzību un uzticību.

Sirsnīgo filmu "Suņa ceļojums" ("A Dog's Journey") skatieties Tet+ Filmas un seriāli latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Tutas lietas

Cik rokai ir pirkstu? Kā pagatavot kūku no smiltīm? Un kā skan bungas? Izzinot sevi un pasauli, bērniem ir daudz jautājumu.

Video stāstos sirsnīgā un izglītojošā veidā mazajiem skatītājiem vecumā no viena līdz trīs gadiem šis un vēl daudz kas cits tiek skaidrots viņiem saprotamā valodā. Raidījuma galvenā varone ir jaukā meitene, bērnu draudzene Tuta. Viņa mazajiem jautru rotaļu veidā māca pašus pirmos vārdus, krāsas, dziesmiņas un skaitļus. Kopā ar Tutu jaunas lietas bērniem apgūt palīdz arī draudzīgā un ziņkārīgā Lapsa.

Aizraujošo raidījumu "Tutas lietas" lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli".