foto: David Fisher/Shutterstock for BAFTA/ Vida Press
Holivudas zvaigzne Toms Hidlstons ar līgavu gaida pirmo bērnu
Zave Eštona un Toms Hidlstons.
Slavenības
2022. gada 1. jūlijs, 07:08

Holivudas zvaigzne Toms Hidlstons ar līgavu gaida pirmo bērnu

Jauns.lv

Tikai pirms dažām nedēļām aktieris Toms Hidlstons visbeidzot apstiprināja, ka ir bildinājis savu draudzeni Zavi Eštonu. Savukārt trešdienas vakarā, apmeklējot filmas pirmizrādes vakaru, aktrise ar tērpa palīdzību atklāja, ka viņu ģimenē ir gaidāms vēl kāds nozīmīgs notikums - pirmais kopīgais bērns.

Aktieru pāris Toms Hidlstons un Zave Eštona jau pavisam drīz kļūs par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Zave Eštona parāda, ka ir māmiņas cerībās

gallery icon

Toms Hidlstons tikai nesen apstiprināja, ka ir saderinājies, lai gan par to fanu aprindās baumoja jau krietni sen. Gredzens ar lielu briljantu Zaves Eštonas zeltnesī manīts jau martā. Apmeklējot BAFTA balvu ceremonijas vakaru, aktrise slēpa roku ar gredzenu no fotogrāfiem, taču vakara vadītāja AJ Odudu pēc ceremonijas padalījās ar fotogrāfiju, kurā bija redzama arī Zaves roka ar krāšņo saderināšanās gredzenu, kuru viņa visu vakaru tika rūpīgi slēpusi zem plandošā tērpa.

foto: ajodudu / Instagram

“Strictly Come Dancing” zvaigzne AJ Odudu ātri vien šo attēlu dzēsa no sava bloga, taču tas jau bija paspējis piesaistīt miljonu fanu un ziņkārīgo uzmanību.

Toms Hidlstons un Zave Eštone

gallery icon

Zave Eštona uz savas jaunākās filmas “Mr. Malcolm's List” pirmizrādes vakaru Ņujorkā trešdien ieradās elegantā vakartērpā, kas atsedz plecus. Mirdzošais tērps nepārprotami ļāva noprast, ka aktrise šobrīd ir māmiņas cerībās.

Savai līdz grīdai garajai vakarkleitai Zave bija pieskaņojusi spožas sudrabotas augstpapēžu kurpes un auskarus, un no sabiedrības vērīgajām acīm vairs neslēpa arī krāšņo saderināšanās gredzenu, kuru viņai pasniedzis mīļotais vīrietis Toms Hidlstons.

Lai gan pāris oficiālu paziņojumu par gaidāmo bērnu nav sniedzis, aktrises statuss vairs neliek par to šaubīties. Tomam un Zavei šis būs pirmais bērns.

Toma Hidlstona un aktrises Zaves Eštones romāns uzplauka 2019. gadā, kad abi kopā strādāja pie izrādes “Betrayal” Vestendā Londonā.

Savas romantiskās attiecībās plašākai sabiedrībai pāris darīja zināmas vien aizvadītā gada septembrī, kad ļāvās skūpstiem un apskāvieniem Ivisas pludmalē, vairs nevairoties no tā, ka tiks nofotografēti kopā. Nedaudz vēlāk viņi pirmo reizi kā pāris apmeklēja saviesīgu pasākumu – “Tony Awards” balvu ceremonijas vakaru Ņujorkā.

Pēc vairākus mēnešus klīstošajām baumām par abu romānu, pērn parādījās informācija, ka abi uzsākuši kopdzīvi Atlantā, Džordžijas štatā.

Toms visu šo laiku vēlējies paturēt attiecības noslēpumā, jo viņam ir rūgta pieredze par bijušo romānu ar Teilori Sviftu, kas tika medijos plaši atspoguļots.

Teilore Svifta un Toms Hidlstons Romā

Dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons ir kopā tikai dažas nedēļas, bet jau iepazīstinājuši viens otru ar saviem vecākiem ...

gallery icon

“Toms patiešām ir ļoti iemīlējies Zavē,” norāda paziņa. “Taču viņš paranoiski sargā savu privāto dzīvi kopš attiecībām ar Teilori Sviftu, un ir pielicis daudz pūļu, lai to slēptu.”

Pēc attiecību iziršanas ar Sviftu Hidlstons izdevumam “New York Times” apliecināja: “Jā, droši vien es tagad ļoti sargāju savu iekšējo pasauli mazliet citādā veidā. Tas ir tāpēc, ka iepriekš es nesapratu, ka tā ir jāaizsargā.”

Hidlstons iziet ielās ar meiteni, kas līdzīga bijušajai draudzenei Sviftai

Aktiera Toma Hidlstona simpātiskā pavadone darbojas UNICEF, tāpat kā aktieris.

gallery icon

Pirms attiecībām ar Teilori Sviftu aktieri vienoja romāns ar seriāla “Wallander” kolēģi aktrisi Sūzanu Fīldingu. Abi izšķīrās 2011. gadā. Trīs mēnešus ilgais romāns ar Sviftu beidzās 2016. gada septembrī.