Slavenības
2022. gada 27. jūnijs, 15:11

FOTO un VIDEO: Bena Afleka 10 gadus vecais dēls ar "Lamborghini" uztriecas līdzās stāvošajam auto

Jauns.lv

Holivudas aktiera Bena Afleka dēls Semjuels Gārners Afleks (10) sēdēja pie "Lamborghini" automašīnas stūres, kad nejauši uztriecās aizmugurē stāvošajam BMW.

Bens Afleks un viņa līgava Dženifera Lopesa bieži redzami romantiskos randiņos Losandželosā. Pāris neaizmirst arī par saviem bērniem, kas dzimuši viņu iepriekšējās laulībās. Bens un Dženifera kopā ar savām atvasēm dodas iepirkties, pastaigājas vai vienkārši pavada laiku kopā. Aktiera bērniem patīk tēva jaunā līgava. Tāpat arī dziedātājas dvīņi labi saprotas ar mammas izredzēto.

Nesen paparaci nofotografējuši Dženiferu un Benu kopā apmeklējam “777 Exotics” - uzņēmumu, kas izīrē luksusa klases automašīnas Losandželosā. Kopā ar pāri bija arī aktiera desmit gadus vecais dēls Semjuels.

Ģimene apskatīja vairākas dārgas automašīnas. Īpašu viņu uzmanību piesaistīja spilgti dzeltens “Lamborghini”. Bens atļāva Semam iesēsties luksusa automašīnas vadītāja sēdeklī. Un tā bija viņa kļūda. Dzinējam joprojām darbojoties, zēns ieslēdza atpakaļgaitas pārnesumu un... ietriecās baltajā BMW, kas stāvēja aizmugurē.

Kad Sems sēdēja pie automašīnas stūres, viņa tēvs stāvēja līdzās, bet Dženifera Lopesa bija apsēdusies aizmugurējā sēdeklī aiz vadītāja. Šo brīdi fotogrāfijās un video iemūžinājuši paparaci, un šie materiāli jau guvuši plašu ievērību internetā.

Pēc sadursmes Sems izkāpa no “Lamborghini” spēkrata un devās pie tā aizmugures, lai apskatītu, vai ir nodarīts kāds bojājums. Bena Afleka pārstāvji apgalvo, ka bojājumi nav konstatēti un ar abām automašīnām viss ir kārtībā.

foto: ekrānuzņēmums no video

Arī kompānijas pārstāvis norāda, ka avārija nav notikusi. Pēc viņa teiktā, abas automašīnas bija novietotas ļoti tuvu viena otrai.

Taču paparaci uzņemtajos video ir redzams, ka sadursme tomēr notika. Vai ar mašīnām patiešām viss ir kārtībā, jeb Holivudas aktiera dēlu tikai “piesedz” – tas īsti nav zināms.

Uzfilmētajā materiālā redzams, ka pēc sadursmes arī Bens piesteidzas pie “Lamborghini” aizmugurējās daļas, lai apskatītos kas noticis.

Redzams, ka sporta mašīna sadūrusies ar baltā BMW priekšējo riteni un, iespējams, arī auto spārnu.

Fotogrāfijās var redzēt, ka 49 gadus vecais Bens apskauj Semjuelu un mierina dēlu, ka nekas nopietns, par laimi, nav noticis.

Viens no darbiniekiem izdevumam “New York Post” norāda: “Kad Sems iekāpa mašīnā, tā šūpojās uz priekšu un atpakaļ. Mums ir maza stāvvieta un automašīnas ir ļoti tuvu.”

“Ar visiem viss ir kārtībā. Viņi šķita laimīgi un turpināja aplūkot automašīnas,” turpina darbinieks. “Tirgotāji ar prieku gaidīs slaveno pāri pie viņiem atkal.”

“Afleks dievina automašīnas. Mēs ceram, ka viņi atgriezīsies,” norādīts paziņojumā.