Slavenības
2022. gada 17. jūnijs, 12:40

Fani nikni uz Dženiferu Anistoni par izteikumu, ka Parisa Hiltone ir slavena ar neko

Jauns.lv

Dženiferai Anistonei tiešsaistē uzbrukuši dusmīgi fani pēc tam, kad Holivudas aktrise izteicās, ka internets ļāvis tādiem cilvēkiem kā Parisa Hiltone kļūt slaveniem "ar to, ka viņi neko nedara".

Seriāla “Draugi” zvaigzne bargi nokritizēta par viedokli, ka, viņasprāt, internets var sagādāt kādam slavu pat, ja viņš “būtībā neko nedara”.

Dženifera Anistone filmas “Murder Mystery 2” uzņemšanas laukumā 2022. gada sākumā

gallery icon

53 gadus vecā aktrise sniegusi interviju izdevumam “Variety”, kur viņu intervējis seriāla “Pam & Tommy” aktieris Sebastians Stens (39).

Abi diskutējuši par aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī bēdīgi slaveno seksa video, ko nopludināja vēl tālajā 1995. gadā. Tieši šis notikums ir pamatā jaunajam kompānijas “Hulu” seriālam, kurā Sebastians Stens atveido Tomiju Lī.

Pamelas Andersones un Tomija Lī kopdzīves ainiņas

Modeles un aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī kopdzīves ainiņas,

gallery icon

Pārdomājot notikušo, Anistone izteikusies: “Tas bija tieši tajā laikā, kad internets veidoja jaunu kultūru par to, kā cilvēki kļūst slaveni.”

“Emmy” un “Zelta globusa” ieguvēja kā piemērus minējusi Parisu Hiltoni un Moniku Levinsku, jo viņu slavu veidoja interneta uzplaukums.

Parisa Hiltone kā Bārbija

gallery icon

“Tas, ka cilvēki kļūst slaveni ar to, ka būtībā neko nedara, bet tomēr viņiem ir fantastiskas karjeras. Un tad vēl sieviešu reputācija... Es domāju - Parisu Hiltoni, Moniku Levinsku, viņām līdzīgās,” savu domu paturpinājusi Anistone.

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006. gadā

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006 gadā.

gallery icon

Parisa Hiltone popularitāti iemantoja 2004. gadā, galvenokārt pateicoties lielajai ažiotāžai par  un ap nopludināto seksa video, kurā viņa redzama ar savu tā laika draugu Riku Salomonu.

Savukārt tolaik 24 gadus vecās Baltā nama praktikantes Monikas Levinskas vārds saistīts ar plaši apspriesto seksa skandālu ar toreizējo ASV prezidentu Bilu Klintonu.

Monikas Levinskas dzīve

gallery icon

“Es jūtos tik laimīga, ka mēs iepazinām šo nozari pirms tā kļuva tāda, kāda ir šodien...” rezumējusi aktrise.

“Vairāk straumēšanas pakalpojumu – jūs esat slaveni “TikTok”, jūs esat slaveni “YouTube”, jūs esat slaveni “Instagram”. Tas kaut kādā mērā jau aizstāj aktiera darbu.”

Vairākiem “Twitter” lietotājiem aktrises komentāri nepatika un viņi tajos saskatījuši ironiju, jo vairāk tamdēļ, ka Dženiferas vecāki Nensija Dova (1936-2016) un Džons Anistons (88) ir aktieri.

foto: Marcocchi Giulio/Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Anistone ar tēti 2012. gadā.

“Dženiferai Anistonei ir jānomierinās ar savu viedokli, tāpēc, ka viņa šajā nozarē nonāca pateicoties radu būšanai, un tagad viņa turpina pelnīt 20 miljonus ASV dolāru gadā no TV šova, kas ir beidzies jau pirms desmitiem gadu,” dusmīgi raksta kāds fans.

Turpretī citi “Twitter” lietotāji Anistoni atbalstījuši. Kāds šķietami runājot daudzu vārdā, uzrakstījis: “Apmācīti aktieri un tie, kas tikko izskolojušies, jau kādu laiku tiek atstāti novārtā tā saucamo influenceru dēļ, kuriem nav nekādas iepriekšējas skolas.”

“Un tas notiek visur, neatkarīgi no rases/klases.”

Dženifera Anistone un Deivids Švimmers jeb Reičela un Ross seriālā “Draugi”

gallery icon