Slavenības
2022. gada 8. jūnijs, 06:09

Megana Mārkla un princis Harijs parāda gadu vecās meitas Lilibetas fotogrāfiju

Jauns.lv

Šā gada 4. jūnijā Megana Mārkla un princis Harijs atzīmēja savas meitas Lilibetas dzimšanas dienu.

Savu pirmo dzimšanas dienu Lilibeta sagaidīja Lielbritānijā kopā ar karalisko ģimeni.

Par godu šim notikumam Megana un Harijs nolēmuši publiskot retu fotogrāfiju un parādīt, kā paaugusies viņu meita. Fotogrāfiju uzņēmis britu fotogrāfs Misans Harimans, kurš bija ielūgts uz Lilibetas gada jubilejas ballīti. “Man bija tas gods atzīmēt Lilibetas pirmo dzimšanas dienu kopā ar savu un viņas ģimeni!” – norādījis fotogrāfs.

Atgādināsim, ka princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla otro reizi par vecākiem kļuva 2021. gada 4. jūnijā. Pārim piedzima meita. Vārds dots par godu princesei Diānai un karalienei Elizabete II – Lilibeta Diāna Mauntbatena-Vindzora. Interesanti, ka Lilibeta ir iesauka, kuru savulaik bērnībā iemantoja Viņas Majestāte. Šādā vārdā viņu vēlāk mēdza uzrunāt arī vīrs princis Filips.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

Tā kā Lilibetas jubileja tika atzīmēta Anglijā, ārvalstu prese raksta, ka ielūgumu uz pirmās dzimšanas dienas ballīti saņēmis arī princis Viljams ar ģimeni. Taču Kembridži uz to nav atbildējuši ar vizīti.

Cerībā izlīgt ar vecāko brāli Harijs uzaicinājis princi Viljamu, hercogieni Ketrīnu un visus trīs viņu bērnus kopā atzīmēt Lilibetas dzimšanas dienu Frogmoras kotedžā Vindzorā.

foto: ddp/ASHLEY CROWDEN / Avalon / Vida Press
Kembridži ar vecākajiem bērniem 4. jūnijā devās oficiālā vizītē uz Velsu un nevarēja apmeklēt Saseksu meitas dzimšanas dienas ballīti.

Kembridžiem dienas plāns jau bijis saplānots, viņi kopā ar bērniem devušies oficiālā vizītē uz Velsu. Šis bija viens no karalienes Platīna jubilejas svinību plānā esošajiem pasākumiem.

Harijs un Megana beigu beigās svētdien atgriezušies ASV, tā arī neguvuši iespēju pavadīt laiku kopā ar Viljamu un viņa ģimeni.

foto: Maciel / BACKGRID/ Vida Press
Svētdien Saseksi atgriezās Kalifornijā.

Kāda vārdā nenosaukta karaļnamam pietuvināta persona izdevumam “Page Six” norādījusi: “Gaisotne aizvien ir saspringta – Viljams joprojām uzmanās pavadīt laiku divatā ar Hariju, jo nekad nevar zināt, kas pēc tam tiks izstāstīts publiski.”

Mazā gaviļniece dzimšanas dienā saņēmusi pasteļu rozā “VW Beetle” bērnu automašīnu, kas par 75 sterliņu mārciņām pirkta veikalā “Selfridges”. Par godu jubilejai Saseksu draugi ziedojuši 100 000 dolāru labdarībai. Portāla DailyMail rīcībā nonākusi informācija, ka vectēvs princis Čārlzs mazmeitai uzdāvinājis šūpoles, līdzīgas, kā pirmajam mazbērnam – Viljama vecākajam dēlam princim Džordžam.

Karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinību noslēgums

Svētdien, 5. maijā, Lielbritānijā noslēgušās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas - 70 gadu valdīšanas - svinības. 96 gadus vecā karaliene ...

gallery icon
31

Zināms, ka Saseksu vizītes laikā Lielbritānija, arī karaliene personīgi iepazīstināta ar mazmazmeitu. Taču Viņas Majestāte aizliegusi fotogrāfam iemūžināt viņas pirmo tikšanos ar Lilibetu fotogrāfijās. Klātesošā fotogrāfa vārds netiek atklāts, bet tas iespējams bijis Harimans, kurš uzņēmis Lilibetas oficiālo fotogrāfiju pirmās jubilejas dārza ballītē. Harimans ir ne tikai atzīts fotogrāfs, bet arī labs Saseksu draugs. Viņš pāri pēdējo sešu gadu laikā fotografējis vairākkārt.