Slavenības
2022. gada 25. maijs, 20:33

Meganas Mārklas tēvs nonācis slimnīcā pēc insulta

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls, ar kuru Saseksas hercogienei nav siltu attiecību, plānojis nākamnedēļ Londonā apmeklēt karalienei Elizabetei II veltītos platīna jubilejas pasākumus. Taču veselības problēmas šos plānus mainījušas.

Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls nonācis slimnīcā pēc pārciesta insulta.

Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka pirmdienas vakarā Tomass ar ātrās neatliekamo palīdzības automašīnu no savām mājām Tihuanā, Meksikā, aizvests uz slimnīcu.

Tomass Mārkls dienu pēc Meganas personiskās vēstules publiskošanas

gallery icon

77 gadus vecais vīrietis iepriekš tika plānojis mērot garo ceļu uz Londonu, lai kopā ar britu tautu piedalītos karalienes Elizabetes II valdīšanas platīna jubilejas svinībās. Taču tagad viņš atrodas slimnīcā netālu esošajā Kalifornijā, ASV.

Tomass Mārkls neesot varējis parunāt un ar mediķiem sazinājies, rakstot savus simptomus uz papīra lapas.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon

To, ka Meganas Mārklas tēvu piemeklējis insults, otrdien ziņoja arī TV personība Dens Vūtons. Žurnālists informēja, ka Mārkls šobrīd saņem “neatliekamu medicīnisku palīdzību” slimnīcā.

Pēc Vūtona teiktā, Mārklam tuvākajās dienās vajadzējis viesoties viņa šovā “GB News”.

Meganas pusmāsa Samanta Mārkla (57) sniegusi oficiālu paziņojumu portālam “DailyMail”, norādot, ka tēvs šobrīd atveseļojas slimnīcā un viņam šobrīd “ir vajadzīgs tikai miers un atpūta”.

Meganas Mārklas pusmāsa Samanta TV intervijās, fotosesijās un reportāžās

gallery icon

“Mans tēvs atveseļojas slimnīcā,” viņa norādījusi. “Mēs lūdzam privātumu ģimenei, viņa veselībai un labklājībai. Viņam ir vajadzīgs tikai miers un atpūta.”

Saseksas hercogienei, kura nākamnedēļ ar vīru princi Hariju un abiem bērniem plāno ierasties uz karalienes platīna jubilejas svinībām, ir vētrainas attiecības ar tēvu. Tomass Mārkls 2018. gadā gribēja ierasties uz meitas karaliskajām kāzām, taču dažas dienas pirms svinībām no savas ieceres atteicās radušos veselības problēmu dēļ.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon