Slavenības
2022. gada 23. maijs, 19:05

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera radi un bērni ļauj ieskatīties trešajā kāzu ceremonijā

Jauns.lv

Lai svētīta Kailijas Dženeres milzīgā vēlēšanās iemūžināt teju katru savu kustību. Pateicoties tam tagad ir iespēja ieskatīties Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešajā kāzu ceremonijā, ko pāris ar vērienu atzīmēja aizvadītajā nedēļas nogalē Portofino, Itālijā. Ar kāzu svinību aizkulisēm soctīklos padalījušies arī jaunā pāra bērni.

Nedēļas nogalē jaunais pāris viens otram jāvārdu teica jau trešo reizi. Amerikāņu realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana un grupas “Blink-182” bundzinieks Treviss Bārkers bija sarīkojuši krāšņu ceremoniju Itālijā, kam savu akceptu devusi arī Kardašjanu-Dženeru klana “momedžere” (mamma un menedžere vienā personā) Krisa Dženere.

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

gallery icon

Kortnija un Treviss mūžīgu mīlestību viens otram solīja ģimenes un draugu priekšā skaistā vietā, kas bija rotāta ar svecē, zeltītiem itāļu dekoriem un sarkanu velūru.

Pateicoties Kardašjanu-Dženeru-Bārkeru radiniekiem un viņu vēlmei visu vienmēr atspoguļot sociālajos tīklos, faniem nebija pat jāgaida uz paparaci fotogrāfijām, kas uzņemtas no liela attāluma. Jaunā pāra māsas un bērni paši visu parādīja, daloties ar jaunākajiem notikumiem savos soctīklu kontos.

Kortnijas jaunākā māsa Kailija Dženere savā “TikTok” publiskojusi virkni video fragmentu no kāzu ballītes, ļaujot ieskatīties svinību aizkulisēs, kas visticamāk vēlāk parādīsies arī Kardašjanu realitātes šovā.

Lūk, Kima Kardašjana dārgakmentiņiem rotātā bodijā:

Bet te Kailija Dženere, Kendala Dženere un Hloja Kardašjana ļaujas dejas ritmiem “Bee Gees” mūzikas pavadībā:

Bet te līgavas māte Krisa Dženere uzdejo ar Trevisa Bārkera dēla Landona Bārkera 20 gadus veco labāko draugu un topošo reperi Karlu Dausonu:

Kas attiecas uz Trevisa Bārkera bērniem – gan Landons, gan Alabama savos “Instagram” kontos atrādīja ainiņas no kāzu norises. Vienā no video fragmentiem Landons redzams sudrabotā uzvalkā kopā ar Machine Gun Kelly dejojam pie pašu ierakstītā skaņdarba “Die In California”.

Savukārt jaunā vīra meita Alabama savos “Instagram” stāstos atrādījusi video epizodi, kurā tēvs ar zobiem novelk melno kājas lentu jaunajai sieviņai Kortnijai. Pateicoties šim video fani uzzinājuši, ka pēc ceremonijas jaunā sieva uz kāzu ballīti pārģērbusies melnā mini kleitā.

foto: Instagram

Kas attiecas uz kāzu ceremoniju ar zvērestu došanu, tad Kortnija arī šoreiz – līdzīgi kā otrajā kāzu ceremonijā – bija izvēlējusies baltu super mini kleitu. Savu līgavas tēlu viņa bija papildinājusi ar garu plīvuru, kuru rotāja Dievmātes attēls.

Ar ceremonijas bildēm padalījusies pati jaunā sieva.