Trakā pasaule
2022. gada 15. maijs, 05:12

Kaut ko tādu vēl neesam redzējuši. Madonna izdod video, kurā dzemdē

Jauns.lv

Popzvaigzne Madonna (63) prot sev piesaistīt uzmanību jau 40 gadu garumā. Seksualitātes, izklaides un biznesa sajaukšana "vienā katlā" viņai sen nav nekas svešs. Taču jaunais video pārsteidz pat tos dziedātājas fanus, kurus nekas vairs nespēja izbrīnīt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Madonna ieinteresējusies par ciparu tehnoloģijas iespējām. Amerikāņu dziedātāja prezentējusi uzreiz trīs konceptuālus videoklipus, kuriem devusi nosaukumus “Mother of Nature” (“Dabas māte”), “Mother of Evolution” (“Evolūcijas māte”) un “Mother of Technology” (“Tehnoloģiju māte”).

foto: Superrare

Šie ir ar digitālo tehnoloģiju palīdzību izveidoti animēti video rullīši, kuros viņas pašas kailais avatars dzemdē kokus, taureņus un rāpojošus mehāniskus radījumus, kas simbolizē tehnoloģijas.

Projekts veidots kā analoģija starp radošumu un bērna piedzimšanu. Papildus spilgtām krāsām un šokējošam video saturam klipi papildināti ar Madonnas un persiešu dzejnieka un mistiķa Džalaladina Rumi dzejoļiem.

Šie videoklipi tiek izspēlēti īpašā NFT izsolē "SuperRare" platformā, kas norisinās no 11. līdz 13. maijam.

Madonnas uzstāšanās MTV Mūzikas video ceremonijas vakarā 2021. gada septembrī

gallery icon
11

“NFT (Non-fungible token) jeb neaizstājamie blokķēžu žetoni ir unikāla un neaizvietojama datu vienība, kas tiek glabāta digitālajā virsgrāmatā,” paskaidrots interneta enciklopēdijā Vikipēdija. “NFT var tikt sasaistīti ar reproducējamiem darbiem, piemēram, fotoattēliem, video, 3D modeļiem, audio un cita veida digitālajiem failiem.”

Madonna uzdarbojas atkal! Lec klēpī, vārtās pa grīdu un netiek augšā

Pēc izdarības ar rāpošanu caur britu TV personības Grehema Nortona kājām, popdīvu Madonnu atpakaļ uz kājām centās uzcelt četri fona ...

gallery icon
20

Ieņēmumi no Madonnas jauno video pārdošanas tiks pārskaitīti bezpeļņas organizācijām, kas palīdz grūtībās nonākušām sievietēm un bērniem.

Madonnai 60!

gallery icon
116

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas