Slavenības
2022. gada 16. maijs, 13:47

Selēnu Gomesu apsūdz Heilijas Bīberes izsmiešanā. Kas viņai par to sakāms?

Jauns.lv

Fani padomājuši, ka dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa savā jaunākajā "TikTok" video izsmej bijušā drauga dziedātāja Džastina Bībera sievu modeli Heiliju Bīberi, taču viņa to sauc par savādu sagadīšanos. Selēnai neesot bijis sliktu nodomu!

Selēna Gomesa kategoriski noliegusi izskanējušās runas, ka viņa būtu vēlējusies izsmiet Heiliju Bīberi.

Selēna savā "TikTok" kontā publiskoja video, kurā demonstrē sejas ādas kopšanas rituālu. Vairāki fani saskatījuši tajā smalku ņirgāšanos par videoklipu, ko dažas stundas agrāk sociālajos tīklos ievietojusi Heilija Bībere. Selēna savā video kosmētikas rituālus veic visnotaļ teatrāli, it kā uzspēlēti, kas fanu pārliecību tikai vēl vairāk nostiprinājusi.

@haileybieber

GRWM in Chicago pt. 1 🤍✨

♬ Indian Summer - HOAX

Heilija, kura 2018. gadā apprecējās ar Selēnas eksdraugu Džastinu Bīberu, savā "TikTok" kontā publiskojusi skaistumkopšanas rituālu “sagatavojieties kopā ar mani”. Tikai dažas stundas vēlāk Selēna parādījusi savu video, kur “Fleetwood Mac” dziesmas “Dreams” pavadībā demonstrē, kādus ādas kopšanas produktus lieto.

Selēna – kuras 2019. gadā izdotā dziesma “Lose You To Love Me”, visticamāk, stāsta par izirušajām attiecībām ar Bīberu – komentāru sadaļā noliegusi pārmetumus un paskaidrojusi, ka tas ir pārpratums.

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā.

gallery icon
15

“Lūk, kāpēc es ticu, ka ir jārūpējas par savu garīgo veselību. Draugi, ne jausmas, ko tādu esmu izdarījusi, bet es patiešām atvainojos. Nulle sliktu nodomu. Drīz izdzēsīšu,” Selēna pierakstījusi komentārā zem sava video.

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon
12

Par spīti Selēnas izskaidrojumam, daļa fanu aizvien turpināja spekulēt par iespējamo spriedzi starp Selēnu un Heiliju, jo īpaši ņemot vērā Gomesas video publiskošanas laiku.

Džastins Bībers un Selēna Gomesa atkal atjaunojuši attiecības

2014. gada vasarā Džastins Bībers atkal atjaunojis attiecības ar savu „mūža mīlestību” Selēnu Gomesu. Baumo, ka pāris ļaujas intīmai tuvībai ...

gallery icon
6

“Es zinu, uz kuru viņa to attiecina,” pie Selēnas video rakstīja viena sekotāja. “Paga… vai viņa cenšas izsmiet, nu, jūs jau zināt, ko,” komentēja otra.

Stilīgais pāris Džastins un Hailija Bīberi

gallery icon
64

Redzot šādas diskusijas, Selēna drīz vien atslēdza komentēšanas iespējas šim video.

Selēna un Džastins sarāva savas te-ir-te-nav romantiskās attiecības vien dažus mēnešus pirms kanādiešu dziedātājas apprecējās ar modeli Heiliju Boldvinu. Pāris salaulājās 2018. gadā.

Džastins Bībers un Heilija Bībere “Met Gala 2021” pasākumā

gallery icon
19

Visu šo gadu garumā fani izvirza teorijas, ka Selēna un Heilija tur ļaunu prātu viena pret otru. Abas jaunās sievietes šīs baumas vienmēr ir kategoriski noliegušas.

Džastina Bībera un Selēnas Gomesas romantika

Pēc divu gadu ilgas draudzības popzvaigznes Džastins Bībers un Selēna Gomesa pirmoreiz izšķīrās 2012. gada novembrī. Pēc tam viņi vairākkārt ...

gallery icon
13

Aizvadītajā mēnesī ar "TikTok" palīdzību Heilija vērsās pie interneta troļļiem, lūdzot reizi par visām reizēm beigt kūdīt drāmu.

Džastins Bībers ar sievu Heiliju šova “Justin Bieber: Seasons” pirmizrādes vakarā

gallery icon
23

“Lieciet mani mierā,” viņa sacīja. “Es nodarbojos ar savu biznesu. Es neko nesaku [par citiem], es neko nedaru. Lieciet mani mierā, lūdzu. Ir pagājis pietiekami ilgs laiks, lai jūs beidzot liktu mani mierā. Es jūs ļoti lūdzu. Tas ir mans vienīgais lūgums.”

“Lūdzu, parādiet savu nožēlojamību kaut kur citur,” viņa piebilda.

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā.

gallery icon
24

Džastins Bībers un Heilija Boldvina atjaunojuši attiecības

Džastins Bībers un Heilija Boldvina atjaunojuši attiecības

gallery icon
13

Džastina Bībera romantiskās brīvdienas Havaju salās. Skūpsti, glāsti un lidojums ar paraplānu.

gallery icon
26