Slavenības
2022. gada 13. maijs, 06:16

Bruklina Bekhema sievai laulībā "jau ir garlaicīgi"

Jauns.lv

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca apprecējās tikai pirms mēneša, bet fani prognozē, ka šai laulībai nebūs ilgs mūžs. Viņiem šķiet, ka jaunā sieva jau jūtas garlaikota šajās attiecībās.

Bijušā futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākais dēls modelis un fotogrāfs Bruklins Pelcs Bekhems pirms pāris dienām savā “Instagram” kontā publiskojis fotogrāfiju, kurā redzami abi ar sievu aktrisi Nikolu Pelcu Bekhemu. Bruklins šajā attēlā sniedz skūpstu uz vaiga savai dzīvesbiedrei, bet viņa raugās tālumā.

“Esmu tik laimīgs, ka man esi tu,” pie fotogrāfijas pierakstījis Bruklins, savu teikto papildinot ar divām sarkanām emocijzīmju sirsniņām.

“Esmu tik laimīga. Es tevi tik ļoti mīlu!” – komentāru sadaļā atbildē ierakstījusi Nikola.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

Taču fani nav noticējuši “Transformeru” aktrises atbildei un tā vietā pauduši pārliecību, ka jaunā sieva izskatoties garlaikota šajā laulībā.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon

“Neizskatās, ka viņa tāda [iemīlējusies] būtu!” – komentējis viens no interneta lietotājiem.

Kāds cits piekritis: “Viņa izskatās garlaikota, vai tad Bruklinam nav draugu?”

“Viņai jau ir garlaicīgi! Patiesībā tur, kur viņa skatās, atrodas spogulis, un šeit rakstītā atbilde ir pašai sev!!” – piebalsojis trešais.

“Diemžēl šajās attiecībās galīgi nav līdzsvara. Ķermeņa valoda izsaka daudz. Viņš visās fotogrāfijās skatās uz viņu, bet viņa lūkojas citā virzienā. Viņš publisko daudz viņas fotogrāfiju, bet viņa lielākoties publisko savas bildītes. Kāzu fotogrāfijas izteica visvairāk. Viņam būs ļoti smagi jāpiestrādā, lai viņa būtu laimīga vai arī viņai paliks garlaicīgi,” secinājis vēl kāds.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca viens otram jāvārdu deva greznā kāzu ceremonijā, kas izmaksājusi 3,5 miljonus ASV dolāru. Šā gada 9. aprīlī notikušās kāzas apmeklēja neskaitāmas A līmeņa slavenības. Kāzu rīkošanu savās mājās Floridā bija uzņēmušies līgavas vecāki miljardieri Nelsons un Klaudija Pelci.