Slavenības
2022. gada 21. aprīlis, 14:55

Kā princis Viljams un hercogiene Ketrīna apsveic karalieni 96. dzimšanas dienā?

Jauns.lv

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna apsveikuši karalieni Elizabeti II dzimšanas dienā, kas ir šodien, 21. aprīlī. Kembridžas hercogu pāris Viljama vecmāmiņai veltījis sirsnīgu sveicienu savā oficiālajā “Instagram” lapā.

Ceturtdien savā oficiālajā “Instagram” lapā Kembridžas hercogu pāris veltījis sirsnīgu apsveikumu Lielbritānijas karalienei viņas jubilejā. “Novēlam Viņas Majestātei karalienei šodien ļoti daudz laimes 96. dzimšanas dienā!” – princis Viljams un hercogiene Ketrīna sāk savu sveicienu.

“Iedvesmas avots tik daudziem cilvēkiem visā Apvienotajā Karalistē, Sadraudzības valstīs un pasaulē, tāpēc ir jo īpaši to svinēt.”

Savu apsveikumu Kembridžas hercogi papildinājuši ar divām fotogrāfijām. Vienā no tām karaliene redzama kopā ar viņiem Čelsijas ziedu izstādes laikā pirms dažiem gadiem. Savukārt otrā karaliene pozē kopā ar saviem mazbērniem, to skaitā visiem trim Kembridžu bērniem. Fotogrāfiju uzņēmusi hercogiene Ketrīna laikā, kad vēl bija dzīvs karalienes vīrs princis Filips. Viņas Majestāte klēpī tur tobrīd aptuveni četrus mēnešus veco Kembridžu pastarīti princi Luisu. Viņam šī ir pirmā oficiālā fotogrāfija ar vecvecmāmiņu.

Pirms jubilejas karalienes oficiālajā “Instagram” lapā bija publicēta Viņas Majestātes fotogrāfija, kurā viņa redzama līdzās diviem staltiem ponijiem. “Pirms karalienes 96. dzimšanas dienas, kas ir rīt, @royalwindsorhorseshow izdevuši jaunu Viņas Majestātes fotogrāfiju ar diviem viņas ponijiem Baibeku Keitiju un Baibeku Naitingeilu,” norādīts komentārā pie attēla.

Paskaidrots, ka šī fotogrāfija uzņemta aizvadītajā mēnesī Vindzoras pils teritorijā. Tā esot ceturtā, ko izplatījis “Royal Windsor Horse Show”. Iepriekšējās izplatītas, godinot karalieni valdīšanas zelta jubilejā, valdīšanas platīna jubilejā un 90. dzimšanas dienā.

Kopš 1943. gada, kad dibināta Karaliskā Vindzoras zirgu parāde, Viņas Majestāte apmeklējusi katru rīkoto pasākumu, jo dievina zirgus jau kopš agras bērnības.

Karaliene Elizabete II izjādē 2.novembrī

Lielbritānijas karaliene Elizabete II pirmdien devās izjādē gar Temzas upi, atkausējot pavalstnieku sirdis, savā mīļajā ponijā sēdēdama nevis pilnā jāšanas ...

gallery icon

Zināms, ka savu 96. dzimšanas diena karaliene ceturtdien pavadīs privātā atmosfērā savā Sandringemas īpašumā Anglijas austrumos, kur uzturējās arī pirmos Ziemassvētkus pēc vīra došanās mūžībā 2021. gada aprīlī. Princim Filipam tur ļoti paticis, jo māja atrodas netālu no jūras, viņa norādījusi šā gada februārī, vienā no retiem publiskajiem pasākumiem.

Karaliene Elizabete II vīra 100. dzimšanas dienai par godu iestāda Edinburgas hercoga vārdā nosauktu rozi

gallery icon

“Manuprāt karalienes pieeja jubileju svinībām ļoti labi atspoguļo viņas attieksmi “saglabā mieru un turpini”,” norādījusi žurnāla “Hello” redaktore Emīlija Neša. “Viņai nepatīk kņada.”

Karaliene Elizabete II zirgu skriešanās sacīkstēs Askotā 2019. gadā

gallery icon

Kā zināms, grandiozi valdīšanas platīna jubilejas pasākumi paredzēti šā gada jūnijā Londonā. Karaliene, kura netīksminās par atrašanos uzmanības centrā, piekritusi vērienīgām svinībām, jo zina, ka tautai tas ir svarīgi. Ar savu piedalīšanos viņa paudīs personisku paldies saviem pavalstniekiem.

Britu karaliene svin savu 90.dzimšanas dienu

Elizabete II 21. aprīlī Londonā svinēja savu deviņdesmito dzimšanas dienu,

gallery icon