Slavenības
2022. gada 19. aprīlis, 19:40

Reta fotogrāfija. Princese Eiženija parāda dēla Augusta seju

Jauns.lv

Princese Eiženija pasaulei parādījusi sava gadu vecā dēla Augusta seju. Fotogrāfija publiskota pēc Lieldienām, ko Eiženija pavadījusi kopā ar savu mīļoto māsu princesi Beatrisi un viņas bērniem.

Princese Eiženija vairākkārt sociālajos tīklos publiskojusi sava dēla Augusta fotogrāfijas, taču vienmēr parādīja viņu tikai no mugurpuses. Vienīgais izņēmums ir pirms gada publiskotā fotogrāfija, kurā Eiženija iepazīstina ar tikko pasaulē nākušo bērnu.

Princeses Eiženijas dēls Augusts “Instagram” fotogrāfijās

gallery icon

Pirmdienas, 18. aprīļa vakarā princese savā jaunākajā “Instagram” stāstu ierakstā parādījusi mīlīgu ģimenes fotogrāfiju ar gadu veco dēlu Augustu Filipu Hauku Brūksbenku.

Māsas princese Eiženija un Beatrise pirmo reizi Lieldienas pavadījušas kopā kā jaunās māmiņas. Gadu vecais Augusts pievienojies sešus mēnešus vecajai māsīcai Sjennai – princeses Beatrises un viņas vīra Edoardo Mapelli Moci pirmajam kopīgajam bērnam.  Beatrise ir arī audžumamma Edoardo sešus gadus vecajam dēlam Kristoferam, kurš pasaulē nācis viņa iepriekšējās attiecībās.

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon

“Instagram” stāstos publicētajā fotogrāfijā princese Eiženija redzama smaidām lielas ziedošu narcišu rindas priekšā. Viņa atvērtām rokām mudina savu dēlu spert soļus un nākt pretī māmiņai.

Augusts iet pa zālīti izstieptām rokām pretī mammai, kas gatava jebkurā brīdī noķert zēnu. Aiz dēla stāv Eiženijas vīrs Džeks Brūksbenks.

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks.

gallery icon

Eiženija ir tērpusies ikdienišķi un ērti: pelēkā džemperī ar kapuci un krāsaina apļa aplikāciju, kā arī trikotāžas garajās biksēs. Savukārt dēls ģērbts zilā adītā džemperī, haki krāsas biksēs un baltās ar melnu kediņās.