Dejošana nāk par labu figūrai. Rūmeras Villisas draugs parāda viņas FOTO bikini
Pateicoties cītīgajam darbam deju nodarbībās, Rūmeras Villisas jau tā lieliskais augums kļuvis perfektāks par perfektu.
Slavenības
2015. gada 2. jūnijs, 17:01

Dejošana nāk par labu figūrai. Rūmeras Villisas draugs parāda viņas FOTO bikini

Jauns.lv

„Dejošana nāk par labu figūrai,” šādus vārdus Rūmeras Villisas draugs Tajs Blū veltījis savai draudzenei, TV šova „Dejo ar zvaigzni” amerikāņu versijas uzvarētājai. Lai par to pārliecinātos visi, viņš sociālajos tīklos publicējis draudzenes foto peldkostīmā.

Atgādināsim, ka Rūmera Villisa ir aktieru Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita. Arī viņa ir aktrise. Nesen amerikāņu publika Rūmeru varēja redzēt TV ekrānos ik nedēļu, jo 26 gadus vecā dāma piedalījās TV šovā „Dejo ar zvaigzni”. Jau ar pirmo priekšnesumu Rūmera izpelnījās žūrijas atzinību. Līderpozīcijas deju pāris nezaudēja līdz pat finālam. Tieši Rūmera un viņas deju partneris Valentīns Čmerkovskis uzvarēja šajā sezonā. TV pārraižu ierakstus klātienē vēroja arī abi Rūmeras vecāki un abas māsas – Talula un Skauta Larū.

Rūmeras draugs Tajs Blū tik ļoti lepojas ar savas talantīgās draudzenes deju nodarbībās uztrenēto augumu, ka nesen „Instagram” blogā ievietojis pārīti viņas fotogrāfiju melnā bikini. Kā pirmo Tajs publiskojis attēlu, kas uzņemts no mugurpuses. Abus attēlus vēlāk atzinīgi novērtējusi arī pati Rūmera, daloties ar tiem sociālajā vidē.

Aizvadītajās dienās visas trīs Demijas Mūras un Brūsa Villisa meitas bijušas naskas uz savu bikini ģērbto augumu atrādīšanu sociālajos tīklos. Savu lielisko figūru demonstrējusi arī Talula. 21 gadus vecā jauniete publiskojusi divus attēlus, parādot, ka ir nopietna konkurente savai slavenākajai māsai. Vienā no attēliem Talula bija tērpusies bronzas krāsas bikni, otrā – purpura. Pozējot abām fotogrāfijām viņa nešķīrās no sarkanas kovboju cepures.

Rūmera Villisa dejo fokstrotu

Rūmera Villisa deju šova finālā
Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press