Slavenības
2022. gada 5. aprīlis, 14:44

Heilija Bībere dusmīgi noliedz baumas, ka būtu bērna gaidībās

Jauns.lv

Dziedātāja Džastina Bībera sieva modele Heilija Bībere kategoriski noliegusi baumas, ka šobrīd būtu bērna gaidībās. Uz šādām domām vedināja kleitas piegriezums un viņas ieņemtā poza, kad modele stāvēja, šķietami "izgāzusi vēderu".

Heilija Bībere pati komentējusi baumas, kas parādījušās pēc viņas viesošanās “Grammy” pasniegšanas ceremonijā aizvadītajā svētdienā.

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon

25 gadus vecā modele kopā ar vīru Džastinu Bīberu (28) apmeklēja balvu vakaru, kas šogad notika Lasvegasā.

Stilīgāk ģērbtās slavenības “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon

Heilija saviesīgajam vakaram bija izvēlējusies elegantu, bet vienkāršu baltu vakarkleitu, ko darinājis modes nams “Saint Laurent”.

Stilīgais pāris Džastins un Hailija Bīberi

gallery icon

Viņa nofotografēta, bučojamies ar Džastinu, kurš ceremoniju apmeklēja “oversize” izmēra pelēkā uzvalkā no “Balenciaga”, rozā cepurē un saulesbrillēs.

Heilijas ieņemtā poza uz sarkanā paklāja pamudināja daudzus izteikt minējumus par to, vai pāris drīzumā gaida ģimenes pieaugumu.

“Radar Online” savā “Instagram” lapā publiskoja pāra bildi, bet komentārā ierakstīja: “Vai ceļā ir mazais Bībers? Fani izsaka minējumus, ka Heilija Bībere ir stāvoklī, jo redzējuši viņu “Grammy” balvu vakarā šajā nedēļas nogalē ar tādu kā “grūtnieces vēderiņu”.”

Heilija ātri atbildēja uz publikāciju, rakstot: “Es neesmu stāvoklī, lieciet mani mierā.”

foto: Ekrānuzņēmums

Fani nekavējoties pauda atbalstu savai iemīļotajai zvaigznei, izsakot savus komentārus zem Heilijas uzrakstītās atbildes.

“Heilija Bībere, mēs mīlam tevi, lieliskā karaliene,” rakstīja viena fane, bet otra piebilda: “Heilija Bībere, tavs laiks pienāks!! Neliecies traucēties. Tu izskatījies skaisti.” Savukārt trešā piebilda: “Heilija Bībere, ignorē komentārus. Tu izskatījies skaisti. Sūtu tev savu atbalstu, ignorē heiterus.”

Džastins Bībers un Heilija Bībere “Met Gala 2021” pasākumā

gallery icon

Baumas par gaidāmo bērnu vēl vairāk uzkurināja Heilijas pašas ieraksts “Instagram”. Līdzās fotogrāfijai, kurā viņa skūpsta savu vīru, modele pierakstījusi: “Tik lepna par tevi un albumu “Justice”.”

“Kas par neticamu gadu šis bijis! Ir tik daudz ko svinēt.”

Šo komentāru modele vēlāk dzēsusi, aizvietojot tikai ar emodži zvaigznītēm.

Februārī intervijā izdevumam “The Wall Street Journal” viņa izteicās: “Ar sievietēm tā notiek, ja viņas apprecas.”

“Visi vienmēr pieņem, ka tā ir: vispirms mīlestība, tad laulība un tad bērniņš.”

“Manuprāt, es to biju iztēlojusies savā galvā, ka es tūlīt gribēšu bērnus, ka gribēšu bērnus, kamēr esmu super, super jauna. Tad man palika 25 un es secināju, ka aizvien esmu super, super jauna!”

Džastins Bībers ar sievu Heiliju šova “Justin Bieber: Seasons” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Intervijā Heilija apliecināja, ka šobrīd vēl nav gatava bērniem, taču apliecināja, ka tie noteikti ietilpst viņas nākotnes plānos. Viņa izteica minējumu, ka visticamāk centīsies tikt pie ģimenes pieauguma “tuvākajos pāris gados”.

Aizvadītajā mēnesī modele pastāstīja par piedzīvotajām briesmām veselībai. Viņa steidzami nogādāta slimnīcā pēc tam, kad piedzīvojusi “insultam līdzīgus simptomus”.

Ārsti vēlāk atklājuši, ka viņai bijis asins receklis smadzenēs, kas izraisījis skābekļa trūkumu.