Slavenības
2022. gada 4. aprīlis, 16:56

Princese Šarlote kliedē Beatrises asaras, pieļauj eksperte

Jauns.lv

Prinča Filipa piemiņas dievkalpojuma laikā fani pamanījuši hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes mīlīgu saskatīšanos ar sava tēva māsīcu princesi Beatrisi. Abas veltījušas viena otrai platus smaidus himnas laikā.

Fani ievērojuši īsu un burvīgu mirkli, par kādiem saka - samirkšķini acis un palaidīsi garām. Tas noticis princim Filipam veltītā piemiņas dievkalpojuma laikā Vestminsteras abatijā, kad saskatījusies princese Šarlote un princese Beatrise.

Princese Šarlote ar brāli un vecākiem apmeklē princim Filipam veltīto dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
16

Tobrīd visi klātesošie dziedāja himnu, kad prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meita princese Šarlote pagriezās un paskatījās uz tanti Beatrisi. Viņa skatienam atbildēja ar platu smaidu. Pasmaidīja arī Šarlote un turpināja dziedāt himnu.

foto: Ekrānuzņēmums
Princese Šarlote pārliecinās vai ar tēta māsīcu princesi Beatrisi viss ir kārtībā.

Karaļnama eksperte norāda, ka šis mīlīgais brīdis noticis pēc tam, kad Beatrise apraudājusies, vecmāmiņai karalienei Elizabetei II ienākot abatijā, atbalstoties uz dēla prinča Endrū rokas un spieķa.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Endrū palīdz mātei karalienei Elizabetei II nokļūt līdz sēdvietai.

Jorkas hercogu vecākā meita centās paslēpt asaras aiz dievkalpojuma programmas un aši sameklēja somā kabatlakatiņu, kamēr viņu mierināja vīrs Edoardo Mapelli Moci.

Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa norāda, ka Beatrises un Šarlotes saskatīšanos varētu būt izsaukuši Jorkas princeses šņuksti, ko sadzirdējusi mazā Kembridžu atvase.

foto: Ekrānuzņēmums
Princese Beatrise apraudas.

Džeimsa izdevumam “The Mirror” redzēto komentējusi sekojoši: “Spriežot pēc viņas asaru stipruma, iespējams, ka Šarlote varēja dzirdēt šņukstēšanu, un tas pamudināja mazo princesi pagriezties, lai pārliecinātos, vai [tantei] viss ir kārtībā.”

Prominences apmeklē princim Filipam veltīto dievkalpojumu Vestminsteras abatijā 2022. gada 29. martā

gallery icon
12

“Bērni var būt ļoti uzmanīgi pret pieaugušo emocijām, un viņiem arī trūkst pieaugušo prasmju pieklājības dēļ ignorēt redzēto,” norāda ķermeņa valodas eksperte.

“Beatrises atbilde bija žilbinošs smaids, tāds, kas uzplaiksnī uz mirkli un varētu būt atbilde Šarlotei, ka ar viņu viss ir kārtībā.”