Slavenības
2022. gada 25. marts, 07:04

Mailijas Sairusas privātajā lidmašīnā iespēris zibens

Jauns.lv

Popzvaigznes Mailijas Sairusas privātā lidmašīna iekļuvusi spēcīgā vētrā un tajā iespēris zibens. Visi pasažieri par mata tiesu paglābušies no letāla iznākuma. Galamērķi Paragvaju viņi gan nesasniedza, taču laimīgā kārtā visi ir sveiki un veseli.

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa pastāstījusi par nesen piedzīvotajām nāves briesmām.

29 gadus vecā mūziķe kopā ar draudzeni un māsām šo otrdien devusies ceļā uz Paragvaju. Viņi visi “gandrīz gājuši bojā”, jo lidmašīnā iespēris zibens.

Pēc tam, kad lidmašīna bija veikusi veiksmīgu avārijas nosēšanos, Mailijas māsa Brendija nekavējoties attaisījusi šampanieša pudeli, lai nosvinētu laimīgo izglābšanos jeb savu “otro dzimšanas dienu”.

Mailija Sairusa cauri laiku lokiem

gallery icon
17

“Es centīšos nedramatizēt, bet mēs gandrīz nomirām,” viņa teica, mudinot pacelt glāzes par laimīgo gala iznākumu: “Nu tad, peciņu gaisā!”

Draudzene Vala Pina piebilda: “Burtiskā nozīmē, gandrīz nomirām.”

“Mēs tikko kā nolaidāmies, es nezinu, kur. Kādas 200 jūdzes no vietas, kur mums vajadzēja nolaisties, jo lidmašīnā iespēra zibens, tāpēc paceļam glāzītes – peciņu gaisā!” atzīmēja Brendija.

“Priekā,” pirms saskandināšanas piebalsoja Vala Pina.

Mailija Sairusa princeškleitā

Popzvaigznes Mailijas Sairusas vētrainie gadi, kad viņa uz skatuves centās parādīt teju visu, ir aiz muguras. Tagad tā, ko redzam, ...

gallery icon
13

Mailija ar ģimeni un draugiem bija ceļā no Bogotas Kolumbijā uz Paragvajas galvaspilsētu Asunsjonu.

Mailija par notikušo painformējusi fanus un apliecinājusi, ka visi ir sveiki un veseli. “Maniem faniem un visiem, kas uztraucās pēc tam, kad uzzināja par manu lidojumu uz Asunsjonu. Mūsu lidmašīna iekļuva lielā negaidītā vētrā un tajā iespēra zibens.”

Šādā paskatā Mailija Sairusa iesaistās ASV prezidenta vēlēšanu kampaņā

Popzvaigzne Mailija Sairusa devusies uz universitāti Virdžīnijas štatā, lai aģitētu studentus pievienoties viņai un vēlēšanās atbalstīt ASV prezidenta amata kandidāti ...

gallery icon
23

“Mana komanda, grupa, draugi un ģimene, kas visi ceļoja kopā ar mani, ir sveiki un veseli pēc ārkārtas nosēšanās.”

“Mēs diemžēl nevarējām aizlidot līdz Paragvajai. Es jūs mīlu.”