Krievu oligarha Abramoviča meitas Sofijas dzīve "Instagram"

Krievu oligarha Romana Abramoviča Sofija "Instagram",

gallery icon
Slavenības
2022. gada 24. marts, 06:48

FOTO: sankcijām pakļautā krievu oligarha Abramoviča meitas dzīve

Jauns.lv

Krievijas prezidenta Vladimira Putina tuvākā loka pārstāvis, miljardieris Romans Abramovičs ir viens no septiņiem Krievijas oligarhiem, kurus skārusi aktīvu iesaldēšana un ieceļošanas aizliegumi. Tomēr bez tā bagātajam uzņēmējam ir vēl citas rūpes - viņa daudzie bērni. Aplūkojām, kā dzīvo viens no viņiem - 27 gadus vecā Sofija.

Sofija piedzima Krievijā un 2003. gadā kopā ar vecākiem un vecākajiem brāļiem un māsām Annu un Arkādiju pārcēlās uz Angliju.

Romana Abramoviča trešajai meitai ir seši brāļi un pusbrāļi no tēva dažādajām laulībām. Sofija ir ļoti tuva savai mātei Irinai, Romana otrajai sievai.

Kādreizējā stjuarte ar Romanu Abramoviču bija precējusies gandrīz 16 gadus. Sofijai ir māsas un brāļi Anna (30), Arkādijs (28), Arina (21) un Iļja (19).

Nav noslēpums, ka Krievijas pilsone piedzimusi ar zelta karoti mutē un kopš pirmajām dienām dzīvo greznībā, vēsta portāls "Luxurylaunches.com". Kopā ar brāļiem un māsām Sofija apmeklēja "Godolphin and Latymer" privātskolu Rietumlondonā, kur mācības gadā izmaksā 31 tūkstoti dolāru.

Būdami bagātākā cilvēka bērni Izraēlā un starp bagātākajiem krieviem, Abramoviča bērnu dzīvē pastāvēja stingra drošība. Šie bērni nevarēja tāpat vien pastaigāties līdz skolai vai kādu parku.

Sofija kopā ar brāļiem un māsām ar helikopteru devās uz "Battersea" helikopteru lidlauku, kur viņus gaidīja šofera vadīta automašīna. Miesassargu pavadībā viņi devās savās gaitās.

Sofijas māte ļoti retā intervijā apstiprināja: "Mana dzīve ar Romanu nebija tā pasaka, par kuru tika ziņots avīzēs. Manai drošībai un mūsu bērniem viņš nolīga miesassargu grupu. Reizi nedēļā mainījām mobilo telefonu numurus, lai neviens nevarētu izsekot mūsu atrašanās vietu."

Viņa turpināja: "Mēs baidījāmies no nolaupīšanas mēģinājumiem, tomēr nespējām noslēpt savus bērnus un nerādīt viņiem reālo dzīvi. Tā kopā ar miesassargu pūli devāmies uz teātriem un muzejiem. Ar katru gadu kļuva grūtāk."

Abramoviča meita Sofija ir apguvusi biznesa vadības kursus Londonas Universitātes Karaliskās Holovejas koledžā. Atsevišķas lietas viņas dzīvē gan palikušas nemainīgas, piemēram, šofera vadītie, ložu necaurlaidīgie "Range Rover".

Miljardiera meita dzīvo starp divām savrupmājām - vienu Londonā un 24 miljonus dolāru vērto īpašumu Rietumsaseksā. Savu dzīvi Sofija tāpat dokumentē "Instagram" profilā. Kā redzams pēc attēliem, viņai patīk pavadīt laiku dabā ar suņiem, ceļot un nodarboties ar jāšanas sportu. 

Saskaņā ar žurnāla "Forbes" datiem Abramoviča īpašumi ir gandrīz 14 miljardus ASV dolāru (12,4 miljardus eiro) vērti. Žurnāla 2021. gada pasaules miljardieru sarakstā viņš ieņēma 142. vietu.