foto: VIA REUTERS/Scanpix
Putina dūnu jaciņa un džemperis par 18 tūkstošiem - šis brends palīdz ukraiņu bēgļiem
Trakā pasaule
2022. gada 18. marts, 20:22

Putina dūnu jaciņa un džemperis par 18 tūkstošiem - šis brends palīdz ukraiņu bēgļiem

Jauns.lv

Maskavas Lužņiku stadionā notikušajā koncertā "Krimas pavasaris", kur uz Putina kara atbalsta mītiņu bija sapulcināti tūkstošiem cilvēku, Krievijas prezidents bija tērpies itāļu ražojuma jakā un džemperī.

Modes eksperti Putina apģērbā - tumši zilā dūnu jakā un baltā džemperī - atpazina itāļu luksusa zīmolu "Loro Piana". Tam uzmanību pievērsa "Telegram" kanāls "TMT".

Kā liecina "Loro Piana" mājas lapā atrodamā informācija - vilnas džemperis, kāds šķietami bija mugurā Putinam uzstāšanās laikā, maksā nepilnus piecus tūkstošus eiro. 

"Padomju valsts līderiem ir šāda tradīcija. Arī Brežņevs ir pret imperiālismu uzstājies importa audumos," secināja kanāla eksperts.

Pēc ekspertu vērtējuma, šāda jaka maksā aptuveni 13 tūkstošus eiro. Tāpat noskaidrots, ka zīmols "Loro Piana" kopā ar UNICEF šobrīd veic līdzekļu vākšanu humānajai palīdzībai Ukrainas bēgļiem.

Jau vēstīts, ka Putinam uzrunājot stadiona publiku, televīzija pēkšņi, Kremļa saimniekiem iesākto domu nepabeidzot, sāka rādīt muzikālu priekšnesumu.

Putins sacīja: "Tā sanāca, ka operācijas sākums sakrita, pilnīgi nejauši sakrita, ar dzimšanas dienu vienam no mūsu visizcilākajiem karavadoņiem..." Šajā brīdī Putina runa tika pārtraukta, un arī pats prezidents pazuda no televīzijas ekrāniem.