Slavenības
2022. gada 18. marts, 07:33

Viktorija Bekhema un ģimene atbalsta dēlu pēc pārsteidzošās šķiršanās

Jauns.lv

Modes dizainere Viktorija Bekhema ir gādīga četru bērnu mamma. Tagad viņa visu uzmanību velta vienīgi ģimenei, lai būtu kopā ar dēlu viņā šķiršanās periodā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šķiršanās sāpes šobrīd izdzīvo modes dizaineres Viktorijas Bekhemas un bijušā futbolista Deivida Bekhemu jaunākais dēls Krūzs Bekhems. Kļuvis zināms, ka 17 gadus vecais puisis sarāvis romantiskās attiecības ar Blisu Čepmenu, kas ir Viktorijas draudzenes modeles Rozmarijas Fērgusones meita. Krūzs un Blisa bija kopā 18 mēnešus, informē izdevums “The Mirror”.

foto: Zed Jameson/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Krūzs Bekhems un Blisa Čepmena 2021. gada augustā, apmeklējot Rīdingas mūzikas festivālu.

Zinot ģimeņu ciešās saites, šī šķiršanās ir bēdīga ziņa visiem iesaistītajiem. Zinātāji apgalvo, ka Viktorijai un Deividam no sirds patikusi dēla draudzene Blisa. Nav šaubu, ka arī pēc šķiršanās abas ģimenes spēs saglabāt draudzīgas attiecības.

foto: CAMERA PRESS/James Peltekian / Vida Press
Rozmarija Fērgusone, Viktorija Bekhema un Taissa Fārminga 2020. gadā.

Krūzam šobrīd nav paveicies mīlestībā, ko nevar teikt par viņa vecāko brāli Bruklinu Bekhemu. 23 gadus vecais fotogrāfs jau šovasar gatavojas kāzām ar savu līgavu Nikolu Pelcu. Lai gan precīzs datums plašākai sabiedrībai nav zināms, klīst runas, ka laulības ceremonija notikšot šā gada aprīlī Nikolas ģimenes brīvdienu mājā Palmbīčā, Floridā.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Bruklins Bekhems un Nikola Pelca.

Pāris par gatavošanos kāzām runā jau vairākus mēnešus. Nesen žurnāls “Vogue” rakstīja, ka ceremonija būšot ieturēta ebreju tradīcijās un Bruklina galvu segšot šīs tautas nacionālā cepurīte kipa.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon
52

“Kipa, saukta arī par koppeli vai jarmulku, ir bezmalu cepure, kas parasti ir izgatavota no auduma un ko tradicionāli valkā ebreju vīrieši, lai izpildītu parasto prasību, ka galva ir jāaizsedz,” – paskaidrots interneta enciklopēdijā Vikipēdija.

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon
12

“Gatavošanās kāzām norit pilnā sparā un valda ļoti liela jautrība,” apliecina Bruklins. “Tas ir dīvaini, bet jo vairāk ar kāzām saistītu tikšanos notiek, jo reālāk tas viss šķiet. It kā tam visam aizvien nebūtu iespējams noticēt. Esmu saviļņots. Es nēsāšu jarmulku.”

foto: Instagram, Vida Press
Deivids Bekhems ar dēliem.

“Jā, būs ebreju kāzas,” topošā vīra sacīto papildina Nikola.

Līgava arī atklājusi, ka viņas līgavasmāsa būs viņas vecmāmiņa.

Pagaidām netiek ziņots, kādas lomas uzņemsies līgavaiņa ģimene šajās kāzās, taču tiek izteikts minējums, ka vedēju gods būs uzticēts Bruklina brāļiem Romeo un Krūzam.

Deivida un Viktorijas Bekhemu dēls Romeo Bekhems

gallery icon
51

Savukārt Deivids Bekhems nesen ar sociālo tīklu palīdzību parādījis, kāds būs viņa tērps vecākā dēla kāzās. Viņš fotogrāfijai iepozējis kopā ar savu tēvu Deividu Edvardu Alanu “Tedu” Bekhemu un sievastēvu Entoniju Viljamsu Adamsu. “Īpašu atmiņu radīšana. Kāzu plāni top un visi tēti ir saģērbti un apauti,” pie fotogrāfijas raksta Deivids.

Attēlā redzams, ka visi trīs kungi ir tērpušies identiskos uzvalkos. Deivids ir izvēlējies tumši zilu kaklasaiti un gaišzilu kreklu, bet Entonijs un Deivids seniors melnus tauriņus un baltus kreklus.

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon
11

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās