Slavenības
2022. gada 17. marts, 16:00

Holivudas zvaigzne Toms Hidlstons bildinājis mīļoto

Jauns.lv

Aktieris Toms Hidlstons (41) ļoti cenšas saglabāt privātumu, taču nule kļuvis zināms, ka viņš ir saderinājies ar draudzeni Zavi Eštoni (37). Apmeklējot BAFTA balvu ceremonijas vakaru, Eštone slēpa roku ar gredzenu no fotogrāfiem, taču vakara vadītāja AJ Odudu tagad padalījusies ar fotogrāfiju, kurā redzams Zaves saderināšanās gredzens ar lielo briljantu.

Toma Hidlstona un aktrises Zaves Eštones romāns uzplauka 2019. gadā, kad abi kopā strādāja pie izrādes “Betrayal” Vestendā Londonā.

foto: ajodudu / Instagram

Apmeklējot BAFTA balvu ceremonijas vakaru aizvadītās nedēļas nogalē, Eštone veiksmīgi slēpa saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu, ļaujot plandošajam rozā tērpam piesegt roku.

Arī Hidlstons balvu ceremonijas vakarā izskatījās ļoti eleganti. Viņš bija ģērbies melnā samta žaketē un pieskaņotās biksēs, un pozēja uz sarkanā paklāja roku rokā ar draudzeni.

Toms Hidlstons un Zave Eštone

gallery icon

Taču vēlāk “Grosvenor Hotel” viesnīcas balles zālē, kur notika svinības, pāris sastapās ar TV personību un iepozēja viņa uzņemtai fotogrāfijai. Un tajā redzams Zaves krāšņais gredzens!

Savas romantiskās attiecībās plašākai sabiedrībai pāris darīja zināmas vien aizvadītā gada septembrī, kad ļāvās skūpstiem un apskāvieniem Ivisas pludmalē, vairs nevairoties no tā, ka tiks nofotografēti kopā. Nedaudz vēlāk viņi pirmo reizi kā pāris apmeklēja saviesīgu pasākumu -  “Tony Awards” balvu ceremonijas vakaru Ņujorkā.

foto: Old Boy's Club / BACKGRID/ Vida Press

Pēc vairākus mēnešus klīstošajām baumām par abu romānu, pērn parādījās informācija, ka abi uzsākuši kopdzīvi Atlantā, Džordžijas štatā.

Pārim tuvi cilvēki apgalvo, ka Zave un Toms ir “ļoti piemēroti viens otram un bauda dzīves klusāko pusi”.

Paziņa laikrakstam “The Sun” izteicies: “Toms un Zave ir klusējuši par savām attiecībām, bet pēdējās nedēļas viņa pavadīja kopā ar Tomu ASV.”

“Viņi ir ļoti piemēroti viens otram un izbauda dzīves klusāko pusi, prom no šovbiznesa pasaules spožuma un glamūra.”

Toms vēlas paturēt attiecības noslēpumā, jo viņam ir rūgta pieredze par bijušo romānu ar Teilori Sviftu, kas tika medijos plaši atspoguļots.

Teilore Svifta un Toms Hidlstons Romā

Dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons ir kopā tikai dažas nedēļas, bet jau iepazīstinājuši viens otru ar saviem vecākiem ...

gallery icon

“Toms patiešām ir ļoti iemīlējies Zavē,” norāda paziņa. “Taču viņš paranoiski sargā savu privāto dzīvi kopš attiecībām ar Teilori Sviftu, un ir pielicis daudz pūļu, lai to slēptu.”

Pēc attiecību iziršanas ar Sviftu Hidlstons izdevumam “New York Times” apliecināja: “Jā, droši vien es tagad ļoti sargāju savu iekšējo pasauli mazliet citādā veidā. Tas ir tāpēc, ka iepriekš es nesapratu, ka tā ir jāaizsargā.”

Hidlstons iziet ielās ar meiteni, kas līdzīga bijušajai draudzenei Sviftai

Aktiera Toma Hidlstona simpātiskā pavadone darbojas UNICEF, tāpat kā aktieris.

gallery icon

Toma Hidlstona un Teilores Sviftas īsā romāna laikā pāris nevairījās no iziešanām kopā un paparaci bija iespēja sekot līdzi teju visām viņu gaitām.

Viņi iepazinās “Met Gala” ballē 2016. gada maijā, īsi pēc tam, kad Teilore bija izšķīrusies no skotu dīdžeja Kelvina Harisa. Pirmajās romantisko attiecību nedēļās pāris kopā devās dažādos tuvākos un tālākos ceļojumos, ko plaši atspoguļoja mediji.

Viņi pat paguva spert nozīmīgu soli un iepazīties ar otra vecākiem. Teilore lidoja uz Angliju, lai Safolkā tiktos ar Toma mammu, bet Toms ceļoja uz mīļotās ģimenes mājām Nešvilā, lai iepazītos ar viņas vecākiem. Diemžēl jau 2016. gada nogalē abu romāns beidzās.

Toms Hidlstons flirtē ar Teilorei Sviftai līdzīgu meiteni

Aktieris Toms Hidlstons redzēts kafejnīcā Austrālijā flirtējam ar kādu simpātisku gaišmati, kuras vaibstos bija jaušama neliela līdzība ar populāro dziedātāju ...

gallery icon

Pēc attiecībām ar Teilori Sviftu aktieri vienoja romāns ar seriāla “Wallander” kolēģi aktrisi Sūzanu Fīldingu. Abi izšķīrās 2011. gadā.

Iepriekš intervijā izdevumam “The Telegraph” Hidlstons ir teicis: “Katram ir tiesības uz privāto dzīvi.”

“Man patīk tas, ko es daru, un es tam atdodu sevi pilnībā, lai radītu lielisku mākslu un lielisku izklaidi. Šīs lietas savstarpēji nekonfliktē. Mans darbs ir publiskajā sfērā, un tad ir mana privātā dzīve. Un šīs divas lietas ir šķiramas.”