Slavenības
2022. gada 22. februāris, 06:54

Satraucošais telefona zvans, kas izmainīja prinča Harija un Meganas attiecības uz visiem laikiem

Jauns.lv

Megana Mārkla atklājusi satraucošas detaļas par slepenu randiņu ar princi Hariju, pirms abu attiecības kļuva publiskas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

2016. gadā Saseksas hercogi tikās jau četrus mēnešus un bija ļoti iemīlējušies. Viņu attiecības bija noslēpums, tāpēc vairums randiņu notika privātos restorānos vai viens otra mājās, kur abi bija drošībā no svešiem skatiem.

Bet kad abu attiecības kļuva nopietnākas, viņi sāka parādīties ārpasaulē. Kad Megana dzīvoja Kanādas pilsētā Toronto, pāris vēlējās apmeklēja Halovīna ballīti. Un abiem radās plāns.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē filmas “Karalis Lauva” pirmizrādi

gallery icon
25

Megana atklāja, ka viņa ar princi Hariju, princesi Eiženiju un viņas tagadējo vīru Džeku Brēksbenku devās ārpus mājām Toronto, bet lai neviens viņus neatpazītu, prasmīgi nomaskējās. Par šo notikumu viņa pastāstīja Elenas Dedženeresas intervijā.

"Viņš ieradās Toronto mani apciemot un bija arī viņa māsīca Eiženija un viņas vīrs Džeks. Mēs četratā izlavījāmies Halovīna kostīmos, lai pavadītu jatru nakti pilsētā, pirms pasaule uzzina, ka esam pāris."

Princis Harijs un Megana Mārkla viesojas Melburnas dienvidu pludmalē

gallery icon
22

"Tātad tu un Harijs devāties uz Halovīna ballīti un nevienam nebija ne jausmas, ka tie esat jūs?" vaicāja Elena. Uz ko Megana atbildēja: "Tēma bija post-apokalipse, tāpēc mums mugurā bija dīvaini kostīmi."

Taču tajā naktī princis Harijs saņēma telefona zvanu, kas izmainīja abu attiecības uz visiem laikiem. Neautorizētā biogrāfijā "Brīvības meklējumi" ("Finding Freedom") teikts, ka abiem bijusi "ideāla nakts, līdz brīdim, kad viņi saņēma zvanu no Harija palīga Kensingtonas pilī. Un tās nebija labas ziņas."

Megana Mārkla un princis Harijs draugu kāzās

4. augustā savu 37. dzimšanas dienu svinēja Saseksas hercogiene Megana, svētkus atzīmējot kāda cita pāra īpašajā dienā - vīra draugu ...

gallery icon
25

Pārim tika paziņots, ka prese uzzinājusi par abu attiecībām. Nākošajā dienā viņu noslēpums tika atklāts visai pasaulei. Līdz ar to Halovīna ballīte bija pēdējā iespēja, kad Megana un Harijs varēja baudīt savas attiecības privāti.

Un izskatās, ka Eiženijai joprojām ir tuva saikne ar Hariju, par spīti viņa un Meganas lēmumam atkāpties no karaliskajiem pienākumiem.

Lai arī bez Meganas, princese Eiženija un Harijs pagājušajā nedēļā tika manīti kopā tribīnēs ASV "Super Bowl" laikā. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās