foto: CAMERA PRESS/Luis Martinez / AFF / Vida Press
Netīrās veļas publiska mazgāšana - kā nesmuki šķiras pasaules šovbiznesa zvaigznes
Džastins Timberleiks un Britnija Spīrsa.
Slavenības
2022. gada 11. februāris, 05:05

Netīrās veļas publiska mazgāšana - kā nesmuki šķiras pasaules šovbiznesa zvaigznes

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Romantisko attiecību beigas tā jau ir nepatīkamas, bet šīs slavenības, publiski zākājoties, bijušās attiecības padara vēl riebīgākas. Iespējams, kādam no viņiem tas ir veids, kā tikt pāri rūgtajai pagātnes pieredzei.

Bagātais ģēnijs

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

Šova "Saturday Night Live" komēdiju monologā TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana ne tikai pajokojās par savu seksa video, mammu un māsām, bet arī par savu bijušo vīru reperi Kanji Vestu. Viņa izlikās sevi piesakām politikā (kā Kanje kandidēja ASV prezidenta amatam un patēvs Keitlina Dženere – Kalifornijas gubernatora amatam) un iesmēja: “Mēs nevaram vienā ģimenē atļauties trīs neizdevušos politiķus.”

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon

Runājot par bijušo vīru, izskanēja humors ar devu patiesības: “Apprecējos ar visu laiku labāko reperi. Bagātāko ASV melnādaino vīrieti, talantīgu ģēniju, kurš man dāvāja četrus brīnišķīgus bērnus. Bet šķiroties svarīgs bija tikai viens aspekts, un tā ir viņa personība.”  

Desmit gadi un desmit centimetri

foto: Shooting Star/Sipa USA/ Vida Press
Nikola Kidmena un Toms Krūzs.

Žurnālista Deivida Letermana intervijā uz jautājumu par seno šķiršanos no aktiera Toma Krūza (pēc vairāk nekā desmit gadiem laulībā un diviem adoptētiem bērniem) aktrise Kidmena pasmējās: “Tagad vismaz varu vilkt augstpapēžu kurpes.” Arī te ir deva patiesības – Kidmena bija 10 centimetru garāka par savu mīļoto vīrieti.

Izmisuma mārketings

foto: CAMERA PRESS/Luis Martinez / AFF / Vida Press
Džastins Timberleiks un Britnija Spīrsa.

Saskatot līdzības ar sevi mūziķa Džastina Timberleika video klipā dziesmai "Cry Me a River", viņa bijusī mīļotā popzvaigzne Britnija Spīrsa izteicās: “Manuprāt, tas izskatās ļoti izmisīgi. Tajā pašā laikā – lielisks triks ieraksta mārketingam.”

Bērni kā popularitātes ierocis

Seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne aktieris Braiens Ostins Grīns, "Instagram" nopublicējot bildi ar bērniem Halovīnā, sadusmoja bērnu māti, bijušo sievu aktrisi Meganu Foksu.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon

Viņa pie nu jau izdzēstās publikācijas pierakstīja: “Mums vakar bija lielisks Halovīns, taču manos sociālajos medijos tas netiek atrādīts. Es zinu, ka tu mīli savus bērnus, bet nesaprotu, kāpēc tu viņus izmanto publicitātei. Tev tā patīk uzburt ainu, it kā es būtu klāt neesoša mamma, bet tu – pasaulē labākais tētis. [..] Bet kāpēc tev ir nepieciešams internets, kas atbalso to, kas jau ir skaidri redzams, – bērni tevi mīl?!” Braienu šie komentāri neatstāja vienaldzīgu, ieraksts tika dzēsts un kļūda labota ar jaunu, šoreiz rediģētu fotogrāfiju bez bērnu klātbūtnes.

Problēma atrasta

Dziedātāja Rianna 2021. gadā

gallery icon

Mūziķes Riannas humors ir lielisks! Viņa savā Instagram sociālajā tīklā ir paziņojusi: “Neviens no maniem bijušajiem vīriešiem nav precējies vai laimīgās attiecībās, tā ka droši varu apgalvot, ka es nebiju mūsu attiecību problēma.”

Nav vērts atcerēties

Keitija Perija Mančestras terorakta upuru piemiņas koncertā

Dziedātāja Keitija Perija zem baltās mini kleitas bija uzvilkusi viegla auduma „bītleni”, kas bija apdrukāta ar visu Mančestras teroraktā bojāgājušo ...

gallery icon

Mūziķe Keitija Perija publiski ir lepojusies ar to, cik lieliski gultas priekos esot bijuši viņas kādreizējie vīrieši, vien piebilstot, ka teiktais neattiecas uz dīdžeju Diplo.

foto: action press/ Vida Press
Diplo.

Viņš, protams, savu “vienaldzību” nodemonstrēja "Twitter": “Es pat neatceros, ka mums vispār būtu bijis sekss.”

Kausle

foto: Vida Press
Safarī un Nikija Mināža.

Dumpiniece, repere Nikija Mināža Twitter sociālajā tīklā ir izgāzusi dusmas par bijušo mīļoto reperi Safaree: “Divus gadus vēlāk neveiksmīgais vīrieša izstrādājums mani iesūdzējis tiesā, apgalvodams, ka attiecībās esot bijis fiziski un emocionāli pazemots. Viņš ir nožēlojams... Šis cilvēks aizvien netiek tam pāri. Tas ir patiešām skumji.”

Dārgās laulības

foto: Sipa USA/ Vida Press
Niks un Džesika.

Mūziķei Džesikai Simpsonei tika jautāts par dzīvē lielāko finanšu jautājumos pieļauto kļūdu. Viņas atbilde pārsteidza: “Lielākās naudas kļūdas? Nezinu. Pirmais, ko iedomājos, ir mana pirmā laulība!” Tā bija ar kolēģi Niku Leičiju, un laulības līguma trūkuma dēļ šķiršanās dziedātājai izmaksāja vairākus miljonus dolāru.