foto: Publicitātes
"Man bija viss piegriezies, tāpēc tā sanāca," - Artjoms Gluzunovs lūdz piedošanu savu trīs bērnu mammai
Elīna un Artjoms šova "Ģimene burkā" fotosesijā.
Slavenības
2022. gada 1. februāris, 06:26

"Man bija viss piegriezies, tāpēc tā sanāca," - Artjoms Gluzunovs lūdz piedošanu savu trīs bērnu mammai

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Beidzamo nedēļu skaļākais un sabiedrībā apspriestākais pašmāju šovbiznesa notikums ir telekanāla "360TV" realitātes seriāla "Ģimene burkā" bijušo dalībnieku - dziedātājas Elīnas un viņas dzīvesbiedra Artjoma Gluzunova - šķiršanās pēc deviņu gadu kopdzīves, kurā dzimuši trīs bērni. Tagad Artjoms nožēlo, ka pārāk dziļi aizvainojis Elīnu, žurnālam "Kas Jauns" atzīstot - ir pāršāvis pār strīpu.

Artjoms Gluzunovs pirms kāda laika medijos nāca klajā ar savu stāstu par attiecību aizkulisēm ar dzīvesbiedri Elīnu, kas pret viņu izturējusies pazemojoši un nav slēpusi, ka iemīlējusies citos vīriešos.

Savukārt skatoties realitātes seriālu "Ģimene burkā", uzzinājām, ka viņš arī pats krāpis dzīvesbiedri. Artjoms atzinās, ka attiecību laikā ļāvies sānsolim un meklējis mierinājumu citas sievietes gultā. Tiesa, esot “sagrēkojis” vienu reizi un ar mīļāko nav veidojies nekas nopietns. “Es negāju pa kreisi, es meklēju mierinājumu,” savu rīcību skaidroja Artjoms, saucot to par nejaušu gadījumu, un atklāja, ka attiecības ar mīļāko vienojis tikai “špohen-bohen”.

Tāpat ir vēl kāds zīmīgs fakts. Artjoms visu attiecību laiku ar Elīnu bija precējies ar citu sievieti – taizemieti, ar ko iepazinies pirms desmit gadiem, apmeklējot masāžu. Kopdzīvei ar taizemieti gan nav bijis lemts ilgs mūžs - sieva bijusi spiesta Latviju pamest, un abi laulātie vairs nav tikušies. Artjoms pieļāva, ka tās varētu būt bijušas aprēķina laulības un sievieti nav vadījusi mīlestība, taču viņš gan esot bijis iemīlējies.

Tiesa, Artjoms lika manīt, ka viņa dzīvesbiedre nav bijusi mierā ar šo situāciju: “Elīna man visu laiku zāģēja – kad tu izšķirsies, kad mēs beidzot apprecēsimies? Bet, ja godīgi, es neredzēju to cilvēku, ar kuru tiešām gribu apprecēties.” Artjoms arī atzinis, ka nesaskata nekādas problēmas, dzīvojot attiecībās, kurās aug bērni, un vienlaikus būt laulībā ar citu.

Nu Artjoms sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" taisnojies, ka par viņa atklāsmēm "Ģimene burkā" esot sacelta pārāk liela ažiotāža: “Es varu tikai teikt, ka šovā viss notiek pēc scenārija. Nevajag tik dziļi iedziļināties. Tas ir tikai šovs!”

Elīna uzskata, ka tas ir “aizvainota veča gods”

Lai arī Elīna par šķiršanos runājusi saudzīgi, Artjoms bija krietni skarbāks savos izteikumos, atklājot abu kopdzīves aizkulises. Sarunā ar "Kas Jauns" Elīna atzīst, ka viņai negribētos par šo situāciju nedz domāt, nedz runāt. Tādēļ viņa ļoti korekti komentē Artjoma dzēlīgās piezīmes par abu kopdzīvi: “Man ir žēl, ka Artjoms kaut kādas savā galvā iedomātas popularitātes dēļ ir bijis spējīgs tik tālu iet, pārkāpjot jebkādas robežas. Es tagad netaisos attaisnot sevi viņa priekšā, dot kaut kādu prettriecienu. Katrs viņa izteiktais komentārs ir uz viņa sirdsapziņas. Tikai un vienīgi. Esmu izgājusi cauri drausmīgam pazemojumam... Nenoliedzami. Bet lai jau! Ar loģiku un prāta spējām apveltīti cilvēki saprot, ka mana bijušā dzīvesbiedra izteikumos salasāms tikai un vienīgi “aizvainota veča gods”,” pauž dziedātāja.

“Un par to, ko domā pārējie, – lai turpina domāt! Man ir ģimene un tuvie cilvēki, kuriem veltu visu savu laiku un uzmanību. Neviens cits nav manas uzmanības vērts. Tāpat es šobrīd ļoti koncentrējos uz savu karjeru, turpinu tiekties pēc saviem mērķiem.”

Kas izjauca ģimeni?

Artjoms Gluzunovs pastāsta, ka dzīve pēc tam, kad publiskajā telpā izskanējušas viņa vaļsirdīgās atklāsmes par attiecībām ar Elīnu, nav būtiski mainījusies: “Es par sevi rakstus un komentārus nelasu. Uz to visu skatos neitrāli.”

Runājot par situāciju ar šķiršanos, Artjoms teic, ka katram cilvēkam ir savi trūkumi: “Varbūt kaut kādā ziņā es neesmu supertētis. Varbūt es Elīnu biju kaut kā nepareizi atbalstījis. Varbūt man vajadzēja ar viņu vairāk komunicēt, vairāk izrunāties, ka esmu viņai līdzās un atbalstu. Es vienkārši esmu tāds cilvēks, kas nekad neizrāda savas emocijas. Jūs mani varat mēģināt šokēt, sakot, ka rītdien būs pasaules gals, bet sejas izteiksme man pilnīgi neizmainīsies, dzirdot šādu informāciju. Jāteic, laikam jau esmu pārāk asi izteicies par Elīnu. Tieši tajā brīdī man ar Elīnu vēl bija strīdi, un pārāk ātri paudu savu viedokli. Es negribēju viņu tik dziļi aizskart. Vēlos publiski atvainoties Elīnai par to, ko esmu viņai nodarījis. Viņa tomēr tagad tēmē uz "Supernovas" dziesmu konkursu un vēl kaut kur, un es negribu ietekmēt viņas karjeru. Tas bija moments, kad man bija viss piegriezies, tāpēc tā arī sanāca,” tā Artjoms.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elīna, Artjoms un viņu trīs atvases.

Līdzko publiskajā telpā izskanēja fakts, ka dziedātāja Elīna Gluzunova ir šķīrusies no sava triju bērnu – Anabellas (7), Lukasa (4) un Tomasa (2) – tēta Artjoma, sākās runas par vardarbību ģimenē.

Artjoms apgalvo, ka nekad nav pacēlis roku ne pret Elīnu, ne bērniem, bet skandāls mājās gan esot bijis. Elīna pēc tā vērsusies policijā, kā rezultātā Artjomam tika liegta iespēja tuvoties Elīnai un abu dzīvesvietai 50 metru rādiusā.

Tiesa gan, nu šie liegumi jau esot abu bijušo dzīvesbiedru starpā atrunāti.

Artjoms atzīst, ka nezina, kā nākotnē izvērtīsies viņa un Elīnas attiecības: “Negribu neko plānot. Kā sanāca, tā sanāca. Neko jau vairs nevar mainīt – kas bijis, tas bijis! Kopā vairs nedzīvojam, bet mēs ar Elīnu tagad vismaz komunicējam par bērniem, un es viņus varu satikt. Bērni lielākoties dzīvo pie Elīnas, bet mēs sarunājām, ka varu viņus ņemt pie sevis uz diennakti. Tagad mēģinu visu laiku strādāt arī brīvdienās. Pagaidām strādāju dažādos nelielos pagaidu darbos, bet celtniecības sezona man sāksies vasarā.”

Vaicāts, kā varēja izjukt tik kupla un publiski saskanīga ģimene, viņš aizdomājas: “Ir viena lieta, ko cilvēki redz "Instagram" bildītēs, bet otra – kas notiek ģimenes iekšienē, to neviens uz āru nerādīs. Ja slavenības rādītu "Instagram", kas notiek viņu reālajā dzīvē un ikdienā, cilvēkiem būtu daudz interesantāk un viņi uz to slavenību skatītos pavisam citādi.”

 

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!