Tāds izskatās Parisas Hiltones 31. draugs. FOTO
Parisas Hiltones jaunā mīlestība – Tomass Gross.
Slavenības
2015. gada 18. jūnijs, 08:18

Tāds izskatās Parisas Hiltones 31. draugs. FOTO

Jauns.lv

Pēc romāniem ar puišiem, kas ir krietni jaunāki, sabiedrības dāma Parisa Hiltone (34) manīta 39 gadus vecā šveiciešu uzņēmēja Tomasa Grosa apskāvienos. Mis Hiltones jaunā mīla turklāt ir multimiljonārs!

Parisa Hiltone un uzņēmējs Tomass Gross iepazinās šā gada maijā notikušajā Kannu kinofestivālā Francijas dienvidos. Abi nesen manīti atpūšamies uz multimiljonāram piederošās smalkās jahtas „Galaxy”, kas tobrīd atradās netālu no Ibicas krastiem. Grosam šajā salā pieder arī sava villa.

Hiltones jaunā mīļotā kapitāls pārsniedz vairāk nekā 200 miljonus ASV dolāru. Visu naudu viņš nopelnījis pats ar savu darbu. „Viņa ir sajūsmā, ka ir satikusi īstu vīrieti, džentlmeni. Parisai patīk, kā viņš pret viņu izturas, un viņi lieliski pavada laiku divatā,” informējis kāds vārdā nenosaukts paziņa.

2013. gadā Tomass Gross par 100 miljoniem ASV dolāru pārdeva sevis dibināto kompāniju „The Perform Group”.

Pirms attiecībām ar Tomasu Grosu, sabiedrības dāmu vienoja romāniņš ar austrāliešu modeli Džordanu Baretu, kurš bija 15 gadus jaunāks par slaveno sabiedrības dāmu. Pirms tam Hiltonei bija divus gadus ilgas attiecības ar 10 gadus jaunāko spāņu modeli Riveru Viperi.

Parisas bijušo mīļoto vidū ir dziedātājs Niks Kārters, grieķu kuģubūves magnāta mantinieki Stavross Niarhoss un Pariss Latsiss, mūziķi Bendži Madens, Marks Makgrats, Dereks Viblijs un DJ Afrojack, aktieri Kolins Farels, Edvards Furlongs, Toms Saizmors, Džareds Leto, Vinsents Gallo, modeļi Alekss Vago un Džeisons Šovs, sportisti Dags Reinhards un Krištianu Ronaldu, scenārists Tods Filipss, naktsklubu īpašnieks Sajs Veitss, kā arī bēdīgi slavenais Riks Solomons, kurš 2003. gadā izplatīja seksa video ar Parisu.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press