Slavenības
2022. gada 17. janvāris, 19:19

"Šķiršanās bija labākais lēmums," - Elīna Gluzunova pieliek punktu kopdzīvei ar savu trīs bērnu tēvu

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Elīna Gluzunova, ko plašāka publika iepazina kā muzikālā TV šova "X faktors" trešās sezonas uzvarētāju, pēc astoņu gadu kopdzīves šķīrusies no dzīvesdrauga un trīs bērnu tēva Artjoma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mēs izšķīrāmies jau pagājušajā gadā," žurnālam "Kas Jauns" atklājusi dziedātāja, kurai nu jau kādu laiku ir jaunas attiecības.

Elīna atklāj šķiršanās iemeslus: “Mēs sevi šajās attiecībās sen bijām izsmēluši. Vienkārši domājām, ka vēl būs iespēja saglabāt labas un veselīgas attiecības bērnu dēļ, lai viņi izaug ģimenē, kurā ir abi vecāki. Taču, no malas skatoties uz mūsu attiecībām, sapratu, ka tas īsti nav iespējams. Mums vienam pret otru ir bijuši visādi aizvainojumi. Tāpēc labākais lēmums bija šķiršanās.

Nebijām oficiāli precējušies. Un jāteic, ka, iespējams, arī šis fakts jau no attiecību pirmsākumiem mani mazliet aizvainoja.

Jau būdama meitene, sapņoju par ģimeni, baltu līgavas kleitu, par kāzām un bērniem, kas dzimuši laulībā. Taču tā nenotika. Noteikti jau man vēl būs citas iespējas. Es neuzskatu, ka sievietei bērni būtu jelkāds šķērslis dzīvot laimīgi attiecībās. Ne jau sieviete meklē sev vīrieti, lai viņš būtu bērnu tēvs. Uzskatu, ka sieviete meklē vīrieti, lai justos kā sieviete. Bijušajās attiecībās diemžēl nejutos kā sieviete. Un iespējams arī, ka Artjoms savukārt nejutās kā vīrietis šajās attiecībās.”

foto: Publicitātes
Elīna, Artjoms un viņu bērni šovā "Ģimene burkā".

Pēc šķiršanās bērni Anabella (7), Lukass (4) un Tomass (2) ir palikuši dzīvot pie mammas Elīnas un tētis Artjoms, kad vien viņam ir vēlēšanās, pēc savas iniciatīvas var apciemot atvases un pavadīt laiku kopā. Dziedātāja slavē Artjomu kā lielisku tēti. “Dažās ikdienišķās lietās viņš ir daudz stiprāks par mani. Piemēram, es neesmu ļoti naska uz dažādām aktivitātēm, bet Artjoms skrien un darbojas ar bērniem. Zinu, ka tas tā arī paliks turpmāk. Tāpat arī savstarpēji esam vienojušies par finansiālo pusi, un tētis bērnus atbalstīs,” viņa skaidro.

Uz jautājumu, kādas attiecības Elīnai izveidojušās pēc šķiršanās ar bijušo dzīvesdraugu un bērnu tēvu, viņa teic, ka tās tomēr nevar saukt par draudzīgām: “No savas puses cenšos ieturēt neitrālu pozīciju un domāju, ka arī Artjoms dara tāpat, jo bērnu klātbūtnē netaisāmies skaidrot savas attiecības. Domāju, mums abiem vēl nepieciešams laiks, lai pieslīpētos jaunajai situācijai. Neteikšu, ka ir viegli – tieši aizvainojumu vienam pret otru dēļ. Taču katrā ziņā mūsu šķiršanās iemesls nav saistīts ar to, ka gribējām mesties jaunās attiecībās, bet gan tas, ka mums vairs nebija resursu, ko varētu viens otram dot un saņemt. Vienkārši pienāca brīdis, kad saproti – ar šo cilvēku laiks ir beidzies... Es neturu ļaunu prātu un ceru, ka arī Artjoms uz mani netur ļaunu prātu. Gribu, lai viņš ir laimīgs un lai mēs katrs varam veiksmīgi veidot, lolot un kopt savas jaunās attiecības.”

Elīnas dzīvē ir ienācis jauns cilvēks un ir sākušās attiecības. Tiesa gan, par kopdzīvi pagaidām esot pāragri runāt. Šobrīd abu attiecības ir sākumposmā, kas tiek dēvēts par ziedu un konfekšu dāvināšanas periodu. “Runājot par jaunajām attiecībām, jāteic, ka laime mīl klusumu,” viņa piebilst. Atbildot uz jautājumu, vai Elīna savas jaunās attiecības izrāda arī sociālajos tīklos, viņa pastāsta, ka savā "Instagram" profilā bija ielikusi divus pieticīgus storijus, kuros nevarēja nojaust ne cilvēka personību, ne arī statusu. “Tā rīkojos, lai cilvēki, kuri par mani ikdienā ļoti interesējas un ar kuriem es Instagram un sociālajā vidē komunicēju, būtu pārliecināti, ka ar mani viss ir kārtībā, esmu laimīga un harmonijā ar sevi. Taču tā nebija domāta kā manu jauno attiecību atrādīšana,” viņa paskaidro.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Lai arī Elīna nebija oficiāli precējusies ar Artjomu, viņu plašāka sabiedrība iepazina ar dzīvesdrauga uzvārdu Gluzunova. Pēc tam kad noslēgsies Latvijas Televīzijas dziesmu konkurss "Supernova", kurā Elīna iekļuvusi ar dziesmu "Es pabiju tur", dziedātāja turpmāk sevi uz skatuves pieteiks un dokumentos tiks dēvēta kā Elīna Lerhe, kas ir vecvectēva, latviešu strēlnieka, kas apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni, Jāņa Lerhes uzvārds.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!