Īru dziedātāja Šineida O’Konora pēdējo gadu laikā

gallery icon
13
Slavenības
2022. gada 8. janvāris, 17:54

Īru dziedātājas Šineidas O’Konoras 17 gadus vecais dēls izbeidzis "savu Zemes cīņu"

Jauns.lv

Piektdien, 7. janvārī, divas dienas pēc pazušanas no slimnīcas miris atrasts īru dziedātājas Šineidas O’Konoras 17 gadus vecais dēls Šeins.

Kā mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta satriektā māte, dēls pirms tam atradies slimnīcā, jo pirms pāris dienām jau veicis divus pašnāvības mēģinājumus.

"Kā 17 gadus vecam jaunietim, par kuru slimnīcā bija pašnāvības mēģinājumu ziņojums, ir izdevies no tās pazust? Slimnīca, protams, līdz šim atsakās uzņemties jebkādu atbildību. Tiesvedības," raksta dziedātāja.

Vēlāk O’Konora arī raksta: "26 stundas pēc tam, kad mans dēls nomira tā sauktajā Īrijas valsts aprūpē, es vēl neesmu saņēmusi nekādus kontaktus no Tuslas (iestāde, kas atbildīga par bērnu aizsardzības un labklājības pakalpojumiem, atbalstu ģimenēm) vai viņu pārstāvjiem. Tas nav pieņemami."

Vēl ceturtdien, 6. janvārī, dziedātāja "Twitter" publicēja divus ierakstus dēlam, cerot, ka viņš tos izlasīs: "Šī ir ziņa manam dēlam. Šein, nav smieklīgi visa šī pazušana. Tu mani biedē. Vai tu, lūdzu, varētu rīkoties pareizi un parādīties?"

Nākamais ieraksts vēstīja: "Šein, tava dzīvība ir dārga. Dievs ne velti kaldināja šo skaisto smaidu tavā skaistajā sejā. Mana pasaule sabruktu bez tevis. Tu esi mana sirds. Lūdzu, nesalauz to! Lūdzu, nedari sev pāri! Dodies uz policiju un nogādāsim tevi slimnīcā."

Dziedātāja apstiprināja, ka dēls bija nolēmis izbeigt "savu Zemes cīņu". Viņa lūdz, lai "neviens neseko dēla piemēram".

Šineidas O’Konoras kāzas Lasvegasā

gallery icon
34