Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko Šibati

gallery icon
Slavenības
2022. gada 7. janvāris, 13:56

Nikolass Keidžs ar savu 30 gadus jaunāko sievu ir pirmā kopīgā bērna gaidībās

Jauns.lv

57 gadus vecais amerikāņu aktieris Nikolass Keidžs un viņa sieva Riko Šibata (27) ir sava pirmā kopīgā bērna gaidībās, izdevumam "People" apstiprināja ģimenes pārstāvis.

"Topošie vecāki ir pacilāti," norādīja pārstāvis.

Keidžam ir dēls Vestons Kopola Keidžs (31) ar bijušo draudzeni Kristīnu Fultoni un dēls Kals Els (16) ar bijušo sievu Alisi Kimu.

Ar Šibatu Keidžs salaulājās 2021. gada februārī Lasvegasas "Wynn" viesnīcā. Šibata atbilstoši savai izcelsmei bija tērpusies Japānas kāzu kimono no Kioto. "Pēc ceremonijas laimīgajam pārim pievienojās Nikolasa bijusī sieva Alise un viņu dēls Kals," precizēja pāra pārstāvis.

Jāteic, ka Šibata viņam ir piektā sieva.

Viesnīca un kāzu ceremonijas vieta Lasvegasā, kur laulājās Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko

gallery icon

Keidža iepriekšējā laulība ilga tikai četras dienas. Laulību ar 23 gadus veco Ēriku Koiki viņš arī izvēlējās reģistrēt Lasvegasā, bet jau pēc četrām dienām pieprasīja laulību anulēt. Aktieris vēlāk izteicās, ka kāzu ceremonijas brīdī bijis piedzēries un nav apzinājies savu rīcību.

Keidža pirmā sieva bija aktrise Patrīcija Ārkete. Viņu laulība ilga no 1995. gada aprīļa līdz 2001. gadam, kad to visbeidzot juridiski šķīra. Aktiera otrā sieva bija viņa elka Elvisa Preslija meita Lisa Marija Preslija. Pāris apprecējās 2002. gada augustā un 107 dienas vēlāk pieprasīja laulības šķiršanu. Juridiski laulība šķirta vien 2004. gada 16. maijā.

Ar trešo sievu Alisi Kimu aktieris apprecējās privātā rančo Ziemeļkalifornijā 2004. gada 30. jūlijā. Nākamā gada oktobrī pasaulē nāca viņu dēls Kal-Els, kurš vārdu guvis par godu komiksu varoņa Supermena īstajam vārdam. Pāris laulības šķiršanu pieprasīja 2016. gada janvārī, un jau tajā pašā gadā juridiski to šķīra.

Ar Ēriku Koiki aktieris apprecējās 2019. gada martā un pēc četrām dienām pieprasīja laulību anulēt. Tiesa laulību oficiāli šķīra tā paša gada jūnijā.