Slavenības
2022. gada 4. janvāris, 15:56

Hlojas Kardašjanas meitas tēvs "atvainojas", kad paternitātes tests uzrāda, ka viņam ir bērns no citas sievietes

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigznes Hlojas Kardašjanas bijušais mīļotais vīrietis un meitas Trū tēvs basketbolists Tristans Tompsons atvainojies bijušajai dzīvesbiedrei pēc tam, kad paternitātes tests apstiprinājis, ka viņš ir maza zēna tēvs, kuru viņam dāvājusi cita sieviete.

Tristans Tompsons tagad oficiāli ir trīs bērnu tēvs. Paternitātes tests apstiprinājis, ka viņš ir arī maza zēna tēvs, kuru pasaulē laidusi sieviete no Hjūstonas.

Pēc šīs ziņas nonākšanas atklātībā basketbolists ar sociālo tīklu palīdzību atvainojies savai bijušajai partnerei un meitas mātei Hlojai Kardašjanai.

foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/ Vida Press
Hloja Kardašjana un Tristans Tompsons ar meitu Trū 2021. gada augustā.

Viņš atvainojas realitātes šova zvaigznei par “sirdssāpēm un pazemojumu”, ko nodarījis.

Tompsons raksta: “Es uzņemos pilnu atbildību par savu rīcību. Tagad, kad ir noskaidrota paternitāte, es ceru draudzīgi audzināt mūsu dēlu.”

“Es no sirds atvainojos visiem, kurus esmu sāpinājis vai licis vilties caur šo pārbaudījumu, gan publiski, gan privāti.”

“Tu [Hloja Kardašjana] neesi pelnījusi sirdssāpes un pazemojumu, ko esmu tev nodarījis. Tu neesi pelnījusi to, kā es visus tos gadus pret tevi izturējos. Mana rīcība noteikti nesaskan ar to, kā es tevi uztveru.”

“Es izjūtu pret tevi vislielāko cieņu un mīlestību. Neatkarīgi no tā, ko tu varētu padomāt. Atkārtoju, es ļoti, ļoti atvainojos.”

foto: Bellocqimages/Bauer-Griffin/Shutterstock/ Vida Press
Hloja Kardašjana un Tristans Tompsons ar meitu Trū 2021. gada septembrī.

Hlojai un Tristanam ir nepilnus četrus gadus veca kopīga meita Trū, bet basketbolistam tagad ir arī dēls no bijušās personīgās treneres Maralī Nikolsas, jo paternitātes tests uzrādījis, ka viņš ir šī bērna bioloģiskais tēvs.

Sportistam ir arī sešus gadus vecs dēls Prinss, kuru viņam dāvājusi iepriekšējā draudzene Džordana Kreiga.

Fitnesa trenere Maralī iesūdzēja Tristanu tiesā, pieprasot maksāt bērna uzturlīdzekļu naudu un apgalvo, ka sportists vēlējies viņai samaksāt 75 000 ASV dolāru apmaiņā pret to, ka viņa klusētu par kopīga bērna esamību.

Tristans tikai aizvadītajā mēnesī tiesnesim lūdzis izdot ārkārtas rīkojumu, kas liegtu Maralī publiski runāt par paternitātes lietu.

NBA zvaigzne izteicies, ka pēc šī gada sezonas pametīs aktīvās gaitas sportā, kas padarīs viņu par bezdarbnieku un – saskaņā ar viņa teikto – uzturlīdzekļos bērnam varēs maksāt mazāku summu.

Saskaņā ar Maralī laika joslā rakstīto, Tristans aizvien publiski bija kopā ar Hloju, kad abi sastapušies 2020. gada martā.

Hlojas un Tristana attiecību laikā sportists vairākkārt vainots sānsoļos. Reiz viņš redzēts iznākam no istabas kādā ballītē pēc tam, kad ir pavadījis laiku kopā ar trīs sievietēm.

Laikā, kad pāris paziņoja par šķiršanos, Hloja savā “Instagram” blogā rakstīja: “Manī ir miers, jo es zinu, ka vienmēr biju patiesa, man bija vislabākie nodomi, es nācu ar visu savu sirdi, un vēlēju pašu labāko visiem, pat tiem, kuri neko vairāk nevēlējās kā izcelt manas neglītākās daļas, tomēr es vēlēju viņiem labu. Es vienmēr tā darīšu.”

Hlojas Kardašjanas un viņas meitas Trū saskaņotais stils

gallery icon

Tiek ziņots, ka Hlojas ģimene aizliegusi ņemt Tristanu atpakaļ, pat, ja viņa vēlētos. Pēc tā pazemojuma un kauna, ko Hlojai nācies viņa dēļ izciest, ģimene nevēlas šo vīrieti redzēt ne tuvu.

Pāris sāka satikties 2016. gadā pēc tam, kad abus iepazīstinājis kāds kopīgs paziņa. Divus gadus vēlāk pasaulē nāca viņu meita Trū. 2019. gadā viņi izšķīrās, bet 2020. gada vasarā pandēmijas ietekmē attiecības atjaunoja. 2021. gada jūnijā pāris paziņoja par atkārtotu šķiršanos.

Hloja Kardašjana ar māsām

gallery icon