foto: LaPresse/Sipa USA/ Vida Press
"Brīvību Britnijai", Kardašjanas šķiršanās, Beniferes atgriešanās - skandalozais 2021. gads slavenību dzīvēs
Aktieri Bens Afleks un Dženifera Lopesa šogad ir bijuši no attiecībām brīvi un dzīvi pārdomājuši.
Slavenības
2022. gada 2. janvāris, 07:09

"Brīvību Britnijai", Kardašjanas šķiršanās, Beniferes atgriešanās - skandalozais 2021. gads slavenību dzīvēs

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Dzīve publikas acu priekšā nav viegla. Bez labiem darbiem sabiedrība vēl vairāk mīl labus skandālus un slavenību kļūdas – neveiksmes. Atskatāmies uz 2021. gada lielākajiem slavenību skandāliem.

Gadsimta šķiršanās

Zelta pāra - TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanje Vesta - laulībai ir pienācis gals! Apprecējušies 2014. gadā, pasaulē sagaidījuši četrus bērnus – Nortu, Saintu, Čikago un Psalmu –, taču, katra personīgajiem mērķiem mainoties (Kima plāno kļūt par juristi un iestājas par ASV cietumu reformu, bet Kanje absurdi sapņo par ASV prezidenta karjeru), Kima ir pieprasījusi laulības šķiršanu.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Viņa vairs nevalkā laulību gredzenu un ir romantiskās attiecībās ar komiķi Pītu Deividsonu. Savukārt Kanje turpina skandalēties – vienu dienu "Twitter" apgalvojot, ka jau 2018. gadā ir gribējis šķirties, bet citu – ka darīšot visu, lai ģimeni saglabātu.

Izkropļojums vai šausmīga realitāte?

Aktrise Evana Reičela Vuda 1. februārī ar ierakstu savā "Instagram" kontā nošokēja visu pasauli, paziņodama, ka viņas bijušais saderinātais, rokzvaigzne Merilins Mensons, esot viņu ļaunprātīgi izmantojis un pazemojis.

foto: Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Evana un Merilins.

Pāra romantiskās attiecības sākās 2007. gadā, kad Evanai bija tikai 19, bet Mensonam jau 38 gadi, pēc trīs gadiem abi saderinājās un tad pat arī izšķīrās. Apsūdzību dēļ mūziķa ierakstu kompānija ir lauzusi līgumu, bet tikmēr ir atradušies arī citi (3!) upuri. Pats Mensons apsūdzības izmantošanā dēvē par “šausmīgiem realitātes izkropļojumiem”.

Šokrokeris Merilins Mensons

gallery icon
16

1 sašauts, 2 nozagti

Februārī mūziķes Lady Gaga suņu aukle Raijens Fišers pulksten 10 ar trim suņiem pastaigājās pa Holivudu, kad viņam uzbruka – pašu sašāva un divus suņus nozaga (viens aizbēga). Pati mūziķe tikmēr bija darba darīšanās Romā.

Lady Gaga stils 2021. gada fotogrāfijās

gallery icon
37

Uzzinājusi par notikušo, viņa izmisumā visos sociālajos kontos piedāvāja pusmiljonu dolāru tam, kurš atdos viņas mīļos franču buldogus.

Ilgi jāgaida nebija – tos kāda sieviete aizveda uz policijas iecirkni. Izpētot viņas saistību ar notikušo, tika atrasti pieci vainīgie – kādas vietējās Losandželosas bandas locekļi.

TĀ intervija

"Oprah with Meghan and Harry" ir 2021. gada 7. marta TV speciālizlaidums: ASV mediju personības Opras Vinfrijas pirmā intervija ar Saseksas hercogiem – Meganu un princi Hariju – kopš viņu atteikšanās pildīt karaliskos pienākumus.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi pēc meitas piedzimšanas kopā iziet sabiedrībā

gallery icon
31

Tracis bija liels! Iemesls – atklātība par Harija un tēva attiecībām (kā izteicās Harijs, princis Čārlzs “pat nepieņēma manus telefona zvanus”) un Meganu, kura ģimenes atbalsta trūkuma dēļ “vairs nevēlējās dzīvot”. Un noslēgumā – Harija atziņa, ka tagad pats ar savu pieredzi ir pārbaudījis, cik grūta ir bijusi dzīve viņa mammai princesei Diānai.

R.I.P.

Karalienes Elizabetes II vīrs, princis Filips, nomira 2021. gada 9. aprīlī 99 gadu vecumā.

Tuvākie Vindzoras pilī atvadās no prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon
80

Edinburgas hercogs bija pirmais vīriešu kārtas karaliskais laulātais kopš karalienes Viktorijas laikiem (1800. gadiem) un visilgāk strādājušais dzīvesbiedrs Lielbritānijas vēsturē – pie karalienes Elizabetes II sāniem viņš ir bijis vairāk nekā sešas valdīšanas desmitgades.

Elizabetes II dzīvesbiedrs Edinburgas hercogs Filips

gallery icon
41

Ārā no skapja

Šogad publiski savas seksuālās intereses ir atklājusi mūziķe Demija Lovato. Viņa esot panseksuāla: “Nezinu, vai būšu kopā ar vīrieti, nezinu, vai būšu māte. Tagad šajos jautājumos esmu ļoti plūstoša.”

Precizēšanai, uz jautājumu, vai viņu interesē gan sievietes, gan vīrieši, Lovato atbildējusi: “Jā, ikviens. Esmu panseksuāla.” Uzaugot puritāniskajā Teksasā, viņa esot kautrējusies, taču “atmošanās” mirklis ir bijis kadrs filmā "Bīstamās spēles" (1999) – skūpsts starp aktrisēm Sāru Mišelu Gelāru un Selmu Blēru. Viņai par to esot bijis kauns: “Jebkādu sieviešu pievilcību noliedzu, pirms vispār ļāvu sev saprast, kas tās īsti bija par izjūtām.”

Dziedātāja un aktrise Demija Lovato

gallery icon
41

Emocionāls terors

Modele Krisija Teigena ir atpazīstama ne tikai ar savu darbu, bet arī nekaunīgiem, dažkārt pretrunīgiem izteikumiem savā "Twitter" sociālajā kontā.

Asajai mēlei ir arī savas ēnas puses. Šogad viņai nācās atbildēt uz apsūdzībām par skarbumu un pat terorizēšanu, kad modele Kortnija Stodena publiskoja abu desmit gadus veco privāto saraksti. Tajā Teigena toreiz 16 gadu vecajai meitenei (laikā, kad piedzīvoja laulības krīzi ar gados daudz vecāko aktieri Dagu Hačinsonu) bija ieteikusi izdarīt pašnāvību: “Teigena ne tikai publiski paziņoja, ka mana vieta ir miskastē pie atkritumiem, bet rakstīja privātas vēstules ar ieteikumu sevi nogalināt. Piemēram, “nevaru sagaidīt, kad tu nomirsi”.” Tas nav viss, Teigena esot pazemojusi arī bēdīgi slaveno aktrisi Lindsiju Lohanu un šova "Teen Mom" varoni Fāru Abrahamu, zākājot par “ielasmeitu”.

Benifere

Aktieri Bens Afleks un Dženifera Lopesa šogad ir bijuši no attiecībām brīvi un dzīvi pārdomājuši.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
20

Un savai senajai mīlai pēc 17 gadu pauzes (un citām sirdssāpēm pa vidu) ir devuši otro iespēju. 2021. gada maijā abi kopā ir pavadījuši nedēļu Montānā, redzēti sportojami Maiami pludmales sporta zālē, Losandželosā devušies uz vakariņām un jau ar ģimenēm svinējuši svētkus. Un, kā mūsdienās pienākas, tagad viņi ir oficiāli arī Instagram, kas ir gluži kā saderinājušies.

Brīvību Britnijai!

Dokumentālā filma par popzvaigzni Britniju Spīrsu, kas prezentēta 5. februārī un stāsta par ceļu uz slavu, paparaci fotogrāfu un preses uzbrukumiem un to, kā pret viņu šķiroties izturējās toreizējais mīļotais vīrietis Džastins Timberleiks, kā arī par finansiālo aizbildniecību un citām problēmām, beidzot pievērsa mūziķei tik nepieciešamo uzmanību.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

Filma sabiedrībā izraisīja diskusijas par to, vai tiešām 39 gadus vecai sievietei vēl aizvien būtu jābūt tēva aizgādībā (kas, Britnijai piedzīvojot mentālu krīzi, tika noteikta pirms 13 gadiem), palīdzēja rekrutēt atbalsta grupu un kustību #FreeBritney, panāca Džastina Timberleika atvainošanos, un arī tiesā uzvarēja taisnība – septembrī Džeimijam Spīrsam beidzot tika atņemta meitas aizbildņa loma.

Elena = Eliots

Aktrise Elena Peidža (34) tagad ir aktieris Eliots Peidžs! Elena 2014. gadā atzinusies, ka ir homoseksuāla (“Man ir apnicis slēpties, esmu nogurusi melot,” viņa paziņoja), 2020. gadā – ka ir transpersona, savukārt 2021. gadā, izoperējot krūšu audus, arī vizuāli kļuva par pilntiesīgu vīrieti.

Aktrise Elēna Peidža, kas mainījusi dzimumu un kļuvusi par Eliotu Peidžu

gallery icon
28

Elena, jaunajā vārdā Eliots, atzina, ka tagad pirmo reizi visas savas dzīves laikā beidzot “jūtas savā ādā komfortabli”. “Operācija ne tikai izmainīja, bet, uzskatu, arī izglāba manu dzīvi!” laimīgs ir aktieris, kurš arī Instagram komentāros ir saņēmis atbalstu no saviem kolēģiem. “Es vienmēr esmu juties kā zēns, es vēlējos būt puisis. Pat jautāju mammai – kad izaugšu liels, vai es varu būt vīrietis?” Un beidzot tas ir noticis.