Slavenības
2021. gada 25. decembris, 05:50

Arnolda Švarcenegera dēls atteicies no slavenā tēva uzvārda

Jauns.lv

Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls Džozefs Baena sniedzis interviju "E!News". Tajā viņš pastāstījis, kāpēc ir atteicies pieņemt sava slavenā tēva uzvārdu.

“Tam ir vairāki dažādi iemesli. Šobrīd tā nav mana galvenā prioritāte, tāpēc es koncentrējos tikai uz savas karjeras attīstību un veidošanu aktiermākslā un sportā. Šobrīd koncentrējos tikai uz to,” atzinis Džozefs.

Jāatzīmē, ka Arnolds Švarcenegers it visā atbalsta Džozefu un atstāj lielu ietekmi uz viņa dzīvi. “Es ļoti viņu cienu. Zināmā mērā viņš ir ietekmējis daudzas lietas: manu lēmumu nodarboties ar aktiermākslu, fitnesu, manu ķermeņa uzbūvi un daudzas citas lietas, ko es daru,” apliecinājis Džozefs Baena.

Arnolds Švarcenegers riteņo kopā ar dēlu Džozefu

gallery icon
5

Džozefa māte ir Švarcenegeru bijusī mājkalpotāja Mildreda Baena. Zēns nāca pasaulē, kad Arnolds vēl bija precējies ar Mariju Šraiveri. 2011. gadā pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem pāris nolēma šķirties (oficiāli laulība šķirta dažus gadus vēlāk – 2017. gadā). Švarcenegers bija atklājis sievai par to, ka viņam ir ārlaulības dēls.

Sieviete, kurai bija mīlas dēka ar Arnoldu Švarcenegeru

gallery icon
4

To, kā pateicis sievai par ārlaulības dēlu, Švarcenegers aprakstījis arī 2012. gadā rudenī izdotajos memuāros. Atzīšanās notikusi 2011. gada 4. janvārī, kad visi devušies pie ģimenes psihoterapeita. Tas bijis nākamajā dienā pēc tam, kad Švarcenegers pametis gubernatora amatu.

Tā izaudzis Arnolda Švarcenegera dēls Džozefs Baena

gallery icon
20

Arnolds raksta, ka iniciatore vizītei pie psihoterapeita bijusi viņa sieva Marija Šraivere. Viņš piekritis, jo cerējis, ka tas palīdzēs viņam, sievai un abu četriem bērniem pārorientēties no iepriekš pierastās publiskās dzīves, lai atkal dzīvotu ikdienišķu ģimenes dzīvi.

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem filmas pirmizrādes vakarā

Šķirtais pāris Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apvienojušies, lai kopā ar bērniem apmeklētu filmas „The Long Road Home” pirmizrādes vakaru ...

gallery icon
9

"Tikko kā apsēdāmies, ārsts pavērsās pret mani un teica: ‘Marija atnākusi, lai pajautāju jums par bērnu, – vai jūs esat mājkalpotājas Mildredas bērna tēvs.’ Es atbildēju: ‘Tā ir taisnība.’"

Grāmatā aktieris raksta, ka viņam jau sen vajadzējis atklāt sievai patiesību, bet „tā vietā, lai rīkotos pareizi, es šo taisnību ieliku tālā savas apziņas stūrītī un tur ieslēdzu, neatgādinot par to sev ik dienas.”

Mmm, kādu sievieti zaudējis Švarcenegers! Marijas Šraiveres pludmales Foto

gallery icon
10

Švarcenegers stāsta, ka radījis mājkalpotājai bērnu sava Kalifornijas īpašuma viesu namā reizē, kad sieva bija devusies prom. Tolaik viņš strādājis pie filmas „Betmens un Robins”.

Viņš šajā situācijā vaino pats savu pārlieku augsto pašpārliecību, ka „var panākt savu, ignorējot visus likumus”.

Švarcenegers arīdzan atzīst, ka sieva pirmoreiz pavaicājusi par bērna izcelsmi jau pirms daudziem gadiem, bet viņš vienmēr noliedzis, ka būtu šī zēna tēvs.

Arnolda Švarcenegera un Marijas Šraiveres kāzas

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apprecējās 1986. gada 26. aprīlī.

gallery icon
6

Aktieris grāmatai devis nosaukumu, kas ņemts no vienas no viņa zināmākajām filmām „Total Recall” („Atcerēties visu”). Tai dots arī apakšvirsraksts „Visa manas neparastās dzīves patiesība”.

Sānsoli grāvējfilmu aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators sauc par savas dzīves lielāko kļūdu.