Operdziedātāja Inga Šļubovska saderinājusies. FOTO
Operdziedātāja Inga Šļubovska kopā ar savu mīļoto vīrieti Edmundu Kancēviču.
Slavenības
2015. gada 27. jūnijs, 13:07

Operdziedātāja Inga Šļubovska saderinājusies. FOTO

Jauns.lv

Operdziedātāja Inga Šļubovska (36) šovasar ir īpaši pacilātā noskaņojumā, jo nupat saņēmusi mīļotā vīrieša Edmunda Kancēviča bildinājumu.

Operdziedātāja Inga Šļubovska pārliecinājusies, ka dzīve mēdz izspēlēt visneticamākos notikumus.  Piemēram, kad, būdama 29 gadus veca, Inga jau bija samierinājusies ar domu, ka ilgstošas attiecības viņai visdrīzāk nav lemtas, un bija gatava sevi veltīt vienīgi mūzikai, Doma baznīcā viņas balsi izdzirdēja kāds vācu tūrists. Mīlestība uzdzirkstīja kā zibens spēriens, un attiecības ilga trīs gadus. Inga un vācietis Marsels domāja, ka viens otram ir īstie ģimenes dibināšanai, un daudzi opermūzikas cienītāji ar nepacietību gaidīja, kad latviešu dziedātājas Ingas Šļubovskas neticami romantiskais mīlasstāsts ar tūristu vainagosies kāzām. Tomēr pēcāk precību plāni pārim izjuka.

„Galvenais iemesls, kamdēļ šķīrāmies, bija attālums. Marselam bija darbs Vācijā, ko viņš nevēlējās zaudēt. Šā iemesla dēļ satikāmies tikai reizi mēnesī, līdz ar to attiecības lielākoties sastāvēja no ļoti skumjas ilgošanās vienam pēc otra. Tomēr šis laiks, ko pavadījām, esot kopā, bija ļoti skaists, un neko no tā nenožēloju. Tagad ir sākusies jauna, ne mazāk skaista dzīve,” pēc šķiršanās no vācu drauga žurnālam “Kas” Jauns stāstīja operdziedātāja.

Pēc attiecību pārtraukšanas Inga neslēpa, ka par stiprā dzimuma pārstāvju uzmanības trūkumu nesūdzas. Viņa ar interesi uztverot katru jaunu iepazīšanos un labprāt dodas uz randiņiem ar kādu no pielūdzējiem. Uz nopietnām attiecībām Šļubovska neiespringa, jo ticēja, ka liktenis kādudien noteikti savedīs kopā ar viņas Īsto.

Taču nu jau kādu laiku Šļubovskas sirds pieder viņas jaunajai mīlestībai Edmundam Kancēvičam, ar ko skatuves māksliniece kopā pavada daudz jauku mirkļu, gan apbraukājot Latviju, gan pasēžot Rīgas atpūtas vietās. Līgavainis Ingu mēdz atbalstīt arī, pavadot viņu uz koncertiem, un nupat operdziedātāju arī bildinājis. Pāri ar saderināšanos sociālajos tīklos sveic neskaitāmi viņu draugi un paziņas, tostarp Ingas bijušie un esošie kolēģi no Operas, tostarp Elīna Šimkus, Jolanta Strikaite-Lapiņa, Evija Martinsone, Aivars Krancmanis un citi.

Kasjauns.lv/foto:facebook.com