foto: TM/ROT/Capital Pictures
Šenona Dohertija turpina cīnīties ar vēzi ceturtajā stadijā un atklāj savus sapņus
Slavenības
2021. gada 17. decembris, 14:15

Šenona Dohertija turpina cīnīties ar vēzi ceturtajā stadijā un atklāj savus sapņus

Jauns.lv

Seriālu "Beverlihilsa 90210" un "Amulets" zvaigzne Šenona Dohertija, kas jau vairākus gadus cīnās ar vēzi, atklājusi savus sapņus 2022. gadam.

"Mans galvenais sapnis - daudz vairāk pētījumu un progresa, lai atrastu zāles pret vēzi," "Entertainment Tonight" sacīja aktrise.

Viņa norādīja, ka, neskatoties uz to, ka viņai vēzis ir ceturtajā stadijā, kopumā viņai klājas labi. "Bet jūs noteikti nevēlaties ceturto stadiju! Man tā ir, tāpēc es visu laiku domāju, ko es varu darīt, lai palielinātu sabiedrībā izpratni, ko es varu darīt, lai palīdzētu piesaistīt naudu, ko es varu darīt, lai virzītu pētniecību un palīdzētu visiem, kas slimo ar vēzi?"

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon

"Es ļoti ceru, ka mana veselība turpinās būt stabila un ka es varēšu turpināt attiecības ar savu vīru, mammu un draugiem," norādīja aktrise.

Viņa arī ir ļoti pateicīga dzīvei, ka joprojām spēj strādāt.

"Jūtos patiešām svētīta, šis gads man ir bijis interesants. Darbs man ir tik svarīgs," norādīja Dohertija, vienlaikus skaidrojot, ka cilvēkiem, kas slimo ar vēzi, esot ļoti svarīgi tikt nodarbinātiem, jo tas palīdzot šajā grūtajā dzīves posmā.

Pirms neilga laikā aktrise savā sociālajā vietnē "Instagram" publicēja atklātu ierakstu, kas bija veltīts krūts veselības mēnesim.

"Vēlos pastāstīt vairāk par savu personīgo ceļojumu no pirmās diagnozes līdz otrajai. Vai tas viss bija skaisti? Nē, bet tā ir patiesība, un es ceru, ka mēs visi kļūsim izglītotāki un labāk pazīstami ar to, kā izskatās vēzis. Es mudinu cilvēkus veikt mamogrāfiju, regulāri veikt pārbaudes, atbrīvoties no bailēm un stāties pretī visam, kas jums varētu būt priekšā," ierakstu iesāka aktrise.

Dohertijai krūts vēzi atklāja 2015. gadā. "Man tika veikta mastektomija, ķīmijterapija un radiācija. Man daudz asiņoja deguns. Es arī biju bezgala nogurusi. Es uzmundrināju sevi, uzvelkot smieklīgas pidžamas, ko man uzdāvināja draudzene Kristija. Vai tās tiešām mani uzmundrināja? Jā! Es izskatījos smieklīgi, es spēju pasmieties par sevi. Humors man palīdzēja pārvarēt to, kas šķita neiespējams. Es ceru, ka mēs visi atradīsim humoru neiespējamajā."

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon