Slavenības
2021. gada 15. decembris, 14:46

Daudzi nav pamanījuši, kādas nianses slēpj Ketrīnas Midltones un prinča Viljama jaunākā Ziemassvētku fotosesija

Jauns.lv

Britu karaļnama Ziemassvētku fotogrāfijās nejaušību nav. No fotosesijas vietas līdz apģērbam - nozīme ir katrai detaļai. Ketrīnas Midltones un prinča Viljama ģimenes 2021. gada Ziemassvētku fotogrāfija nav izņēmums. Izrādās, tajā slēpjas vairākas lietas, kurām pat vērīgākie karaļnama fani nav pievērsuši uzmanību.

Portāls people.com apkopojis visas sirsnīgajā fotokadrā ieslēptās nianses, un karaliskās ģimenes cienītāji joko – vai tiešām princis Viljams Ziemassvētku fotosesijā sēž uz zelta Lieldienu olas?

1. Karaliskā protokola pārkāpums?

Lai gan slavenais pāris seko karalienes Elizabetes II piemēram un savas jūtas publiski nedemonstrē, Ketrīna un Viljams tomēr ik pa laikam izrāda, ka mīl viens otru, īpaši pēdējā laikā. Šā gada sākumā viņi tika manīti, staigājot sadevušies rokās, un 10. kāzu gadadienā uzņemtās fotogrāfijas ir vienas no romantiskākajām kopš abu draudzības sākuma.

Ziemassvētkos publicētajā ģimenes fotoattēlā pāris iemūžināts, turot rokas viens otram uz ceļgaliem. Tā varētu neizskatīties pēc atklātas kaisles izrādīšanas, taču jebkura publiska jūtu demonstrēšana galīgi nav raksturīga Kembridžas hercogu ierasti atturīgajam stilam.

2. Viljama kājas

Topošais karalis ne katru dienu izrāda atkailinātas kājas. Viljams reti fotografējas šortos un dod priekšroku garām biksēm. Šī ir pirmā reize, kad princis ir izvēlējies šortus ģimenes Ziemassvētku fotosesijai, tāpēc var secināt, ka Viljams bija pilnībā atslābinājies un izbaudīja brīvdienas.

3. Saskaņotas krāsas

Attēlā sešus gadus vecā princese Šarlote un trīs gadus vecais princis Luiss ir tērpušies zilā apģērbā, savukārt Viljams, Ketrīna un astoņus gadus vecais princis Džordžs ir ģērbušies dzelteni zaļās drēbēs (pagājušā gada Ziemassvētku fotoattēlā viņiem bija tādas pašas krāsas apģērbi).

Zemes tonis simbolizē mieru un harmoniju, tāpēc ir īpaši piemērots svētku sezonai. Tā kā princis Džordžs ir Viljama tiešais mantinieks, nav pārsteigums, ka sakrīt ne tikai tēva un dēla apģērbu krāsa, bet arī poza.

Karaliskās ģimenes 2020. gada Ziemassvētku foto

4. Īpaša saikne starp Šarloti un Luisu

Princese Šarlote pozē, ģērbusies elegantā zilā rūtainā kleitā no "Mango", bet princis Luiss – zili svītrainā „Rachel Riley“ krekliņā. Turklāt māsai un brālim ir vienādas tumši zilas "Trotters" kurpes. Līdzīgais apģērbs nepārsteidz, jo Šarlote un Luiss vienmēr ir bijuši ļoti tuvi. Kad mazā princese svinēja savu trešo dzimšanas dienu, Viljams un Ketrīna publiskoja sirsnīgu fotogrāfiju, kurā Šarlote tur rokās nesen dzimušo brālīti un maigi skūpsta viņa pieri.

Šarlotes mīlestība pret jaunāko brāli skaisti iemūžināta arī 2018. gadā, kad notika prinča Luisa kristības. Kādā no fotogrāfijām visi skatās kameras objektīvā un smaida, bet princeses Šarlotes uzmanības centrā ir tikai Luiss – meitene ar mīlestību skatās uz mazuli un aizkustinoši paņem viņu aiz rokas.

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

Tagad jau Luiss jau ir paaudzies un kopē katru vecākās māsas soli. Viljams nesen atklāja, ka viņam patīk no rītiem kopā ar ģimeni klausīties mūziku, kad bērni jautri lēkā apkārt. "Piemēram, Šarlote virpuļo virtuvē, saģērbusies baleta svārciņos. Un Luiss viņai seko, mēģina atkārtot katru kustību."

Kristības britu karaļnamā

gallery icon
20

5. Īpaša vieta

Kamēr lielākā daļa Kembridžas hercogu Ziemassvētku fotogrāfiju ir uzņemtas viņu mājās, šī gada kadrs tapis, ģimenei atrodoties atvaļinājumā Jordānijā. Šī valsts ir ļoti svarīga Ketrīnai, jo viņa divus gadus dzīvoja Jordānijā, kad tēvs strādāja aviokompānijā "British Airways". Trīs bērnu māmiņa, visticamāk, vēlējās dalīties bērnības atmiņās ar savām atvasēm. Saskaņā ar karaļnamam tuvu avotu teikto, Kembridžas hercogienei ir milzīga vēlme, lai viņas bērni augot pieredzētu pēc iespējas ikdienišķu dzīvi, tāpēc ģimenes ceļojumi ir šī mērķa svarīga sastāvdaļa.

"Viņa vēlas atkārtot savu bērnību, kas pavadīta laukos kopā ar tuviniekiem," iepriekš sacīja karaliskās ģimenes draugs. "Viņa ļoti vēlas, lai viņas bērni augtu normālā garā."

Karaliskās ģimenes 2019. gada Ziemassvētku foto

6. Lieldienu atribūts Ziemassvētku fotogrāfijā?

Kad tika publiskota fotogrāfija, daudzus pārsteidza arī priekšmets, uz kura sēž princis Viljams. Interneta asprāši drīz vien sāka jokot, ka šī ir zelta Lieldienu ola, kurai ar Ziemassvētkiem nav nekāda sakara, taču tā lieliski atdzīvina fotogrāfiju un uzlabo garastāvokli.

Karaliskās ģimenes 2018. gada Ziemassvētku foto