1dienas
19stundas
36minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Megana Markla neparastā veidā apstiprina, ka ir prinča Harija draudzene. FOTO
Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija vārdu pirmie burti.
Slavenības

Megana Markla neparastā veidā apstiprina, ka ir prinča Harija draudzene. FOTO

Jauns.lv

Pirms mēneša paklīda runas, ka princi Hariju (32) jau pusgadu vienojot romantiskas jūtas ar amerikāņu aktrisi Meganu Marklu (35). Pati Megana par attiecībām ar princi publiski nav runājusi ne vārda. Viņa atradusi citu veidu, kā paziņot pasaulei par savām jūtām.

Megana Markla neparastā veidā apstiprina, ka ir pr...

Seriāla „Suits” aktrise Megana Markla redzēta Toronto pilsētā Kanādā iegādājamies ziedus. Viņa ap kaklu bija aplikusi smalku zelta ķēdīti, ko rotāja burti „M” un „H” – kas ir šī pāra vārdu pirmie burti.

Rotaslieta veidota no 14 karātu zelta un par 240 ASV dolāriem pēc pasūtījuma darināta pie juvelierizstrādājumu zīmola „Maya Brenner” meistariem. Šī firma piedāvā asimetriskus mini burtiņus un piekariņus, ko iestrādā 40 centimetru garā ķēdītē.

Līdzīgu kaklarotu pie šī paša Losandželosā esošā juvelierizstrādājumu zīmola pasūtījušas arī aktrises Mila Kunisa, Džanuarija Džounsa, Emma Robertsa un dziedātāja Gvena Stefani.

Šī gan nav pirmā rotiņa, ar kuras palīdzību Megana Markla pasaulei „pastāstījusi” par savām attiecībām ar princi. Abi redzēti arī nēsājam saskaņotas zilu krellīšu rokassprādzes.

Princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Markla iepazinās šā gada maijā Toronto. Megana tobrīd filmējās seriālā „Suits”, bet princis ieradies šajā Kanādas lielpilsētā, lai veicinātu atbalstu 2017.gadā paredzētajam paraolimpisko spēļu līdziniekam „Invictus Games”.

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija vārdu pirmie burti. Kaklarotu darinājis juvelierizstrādājumu zīmols „Maya Brenner”.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

Abi iepazinušies labdarības pasākumā. Princis Harijs dabūjis Meganas Marklas tālruņa numuru un tik neatlaidīgi „bombardējis” viņu ar īsziņām, ka aktrisei beigu beigās padevusies un piekritusi aiziet ar princi uz randiņu. Runā, ka iepazīšanās brīdī Megana bijusi aizņemta sieviete. Viņu divus gadus vienojušas attiecības ar kanādiešu šefpavāru Koriju Vitjello.

„Harijs bija entuziasma pārņemts, bet viņa piedzīvoja grūtus laikus ar savu iepriekšējo draugu un jutās glaimota [par prinča izrādīto uzmanību],” norādījis kāds paziņa.

Laikraksts „The Telegraph” informē, ka Megana ar savu draugu šefpavāru izšķīrās maijā, tajā pašā mēnesī, kad iepazinās ar princi labdarības pasākumā, kur viņš aktrisei esot palūdzis tālruņa numuru.

Kāds zinātājs laikrakstam „The Sunday Express” apgalvo, ka pāra attiecības attīstoties lēnām, bet nu jau varot droši teikt, ka abi tās uztver „ļoti nopietni”. Harijs esot „kā apburts” ar savu jauno lēdiju.

Pirms dažām nedēļām izdotajā Kensigtonas pils ārkārtas paziņojumā atzīts, ka Lielbritānijas princis Harijs jau mēnešiem tiekas ar aktrisi Meganu Marklu. Paziņojumā arī norādīts, ka princis bažījas par Meganas drošību, ņemot vērā sabiedrības milzīgo interesi par jauno sievieti.

Princi Hariju jau pusgadu vienojot romantiskas jūtas ar kanādiešu aktrisei Meganu Marklu. Viņš centies attiecības turēt noslēpumā, lai tās varētu veidoties dabīgā gaisotnē.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press