Makalisteru ģimenes māja no "Viens pats mājās"

"Viens pats mājās" cienītājiem nu ir iespēja pārnakšņot leģendārajā Makalisteru mājā. Četrus laimīgos, kam vietnē "AirBnb" izdosies rezervēt šo nakstmītni, ...

gallery icon
11
2021. gada 2. decembris, 14:05

“Viens pats mājās” faniem vienreizēja iespēja iejusties Kevina lomā, pārnakšņojot leģendārajā Makalisteru mājā

Jauns.lv

Populārās Ziemassvētku filmas “Viens pats mājās” faniem nu ir vienreizēja iespēja izdzīvot bērnības sapņus un iejusties galvenā varoņa Kevina lomā, vienu nakti pārnakšņojot leģendārajā Makalisteru ģimenes mājā.

Māja, kur Kevinam vienam nākas pavadīt vairākas dienas, cīnoties ar neģēlīgajiem zagļiem, kamēr pārējie Makalisteri ir devušies Ziemassvētku brīvdienās, vienu nakti uzņems četrus laimīgos viesus. 

Leģendārā ēka, kas atrodas ASV štatā Čikāgā, būs pieejama izīrēšanai vietnē "AirBnb" no 7. decembra par 25 ASV dolāriem (22 eiro). Četriem viesiem, kam izdosies tikt pie vienreizējās iespējas, būs iespēja tur pārnakšņot 12. decembrī.

Viesus sagaidīs aktieris Devins Ratrejs, kurš filmā attēloja Kevina vecāko brāli Bazu.

“Iespējams, es jums neesmu palicis atmiņā kā īpaši viesmīlīgs,” Bazs tiek citēts preses relīzē. “Bet es esmu izaudzis un ar lielāko prieku jūs gaidīšu savas ģimenes mājās un dalīšos pat ar picu šajā svētku sezonā. Tikai pacentieties šoreiz neizlaist no būra manu tarantulu Akselu.”

Četriem laimīgajiem būs iespēja izdzīvot pilnu “Viens pats mājās” pieredzi. “Viesi varēs izbaudīt patīkamu svētku atmosfēru ar perfektu Ziemassvētku eglīti, lamatām (neuztraucies - tās būs jātaisa pašiem, nevis no tām jāizvairās!), Čikāgas visizsmalcinātāko picu un iepazīšanos ar īstu tarantulu," teikts "AirBnb" ierakstā "Instagram". 

Jauns.lv jau vēstīja, ka 12. novembrī pirmizrādi piedzīvoja "Viens pats mājās" sestā filma. Tā skatāma straumēšanas vietnē “Disney+”. 

Jaunās “Home Sweet Home Alone” filmas centrā ir zēns vārdā Makss Mersers, kura ģimene dodas Ziemassvētku brīvdienu ceļojumā uz Japānu un atstāj viņu mājās vienu pašu. Kad zēns pierod pie dzīves vienatnē, precēts pāris Pema un Džefs cenšas aplaupīt Merseru māju. Tāpēc Maksam, tāpat kā oriģinālfilmas varonim Kevinam, jāaizsargājas. 

Filmas scenārijā iesaistīts arī Ratrejs, kurš šoreiz parādīsies policista lomā. 

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon
20