Slavenie pāri, kas šogad nolēmuši iet šķirtus ceļus
Slavenības
2015. gada 3. jūlijs, 06:20

Slavenie pāri, kas šogad nolēmuši iet šķirtus ceļus

Jauns.lv

Gads vēl ir tikai pusē, bet daudzi slaveni pāri jau publiski paziņojuši, ka šķiras. Apstiprinājušās arī pirms mēneša klīdušās baumas, ka pēc 10 gadus ilgas kopdzīves šķiras Holivudas pāris Bens Afleks un Dženifera Gārnere.

Bens Afleks un Dženifera Gārnere.

Dienu pēc 10. kāzu gadadienas par šķiršanos oficiāli paziņojuši Holivudas aktieri Bens Afleks un Dženifera Gārnere. „Pēc ilgas un rūpīgas apdomāšanas un izvērtēšanas, mēs esam pieņēmuši grūto lēmumu šķirties,” teikts pāra oficiālajā paziņojumā. „Mēs aizvien saglabāsim mīlestību un draudzību viens pret otru un kopīgi rūpēsimies par bērniem, kuru privātumu aicinām cienīt šajā grūtajā laikā. Šīs būs vienīgais komentārs, ko sniegsim par šo privāto jautājumu. Paldies par sapratni.” „E! News” norāda, ka šķiršanās bijis abpusēji pieņemts lēmums un pāris kopīgi dalīs aizbildnību pār bērniem – Violetu (9), Serafinu (6) un Semjuelu (3).

Britnija Spīrsa un Čārlijs Ebersols.

Pēc astoņiem kopābūšanas mēnešiem – šā gada jūnijā – popzvaigzne Britnija Spīrsa izšķīrās no drauga – producenta un rakstnieka Čārlija Ebersola. Netiek plašāk vēstīts, kas bijis par iemeslu lēmumam šķirties, taču Britnija uz doto brīdi izdzēsusi lielāko daļu sava bijušā fotogrāfiju, ko bija publiskojusi „Instagram” blogā. Visticamāk nav cerību, ka šis pāris varētu attiecības atjaunot.

Šarlīze Terona un Šons Penns.

Aktrise Šarlīze Terona vēl pirms mēneša intervijā atzina, ka aktieris Šons Penns ir viņas „mūža mīlestība”. Tomēr 2015. gada jūnijā pēc pusotra gada kopābūsānas abi paziņojuši, ka atsauc saderināšanos un šķiras. Viņi šķita tik iemīlējušies, arī Penns intervijās ar dedzīgu mīlestību un pārliecību runāja par Šarlīzi un viņu nākotni. „Mēs esam pieņēmuši lēmumu būt kopā visu atlikušo mūžu,” viņš vēl nesen apgalvoja „E! News” reportierim. Arī šis pāris nebilst ne pušplēsta vārda, kāpēc tik pēkšņi nolēmuši šķirties un vai pastāv kāda cerība uz salabšanu.

Niks Džonass un Olīvija Kalpo.

Pēc divu gadu ilgas draudzības „Jonas Brothers” mūziķis Niks Džonass un viņa draudzene, aktrise un skaistumkonkursu uzvarētāja Olīvija Kalpo, šā gada jūnijā paziņojuši, ka šķiras. „Viņi abi aizvien ir iemīlējušies, raizējas viens par otru un vēl viens otram visu labāko,” teic kāds paziņa. „Attiecību no attāluma plusi un mīnusi pēdējā laikā nelika viņiem mieru. Šķiršanās viņiem nav nākusi viegli, taču viņi apzinās, ka šis ir vislabākais lēmums šajā brīdī.”

Ariana Grande un Lielais Šons (Big Sean).

Dziedātājas Arianas Grandes un repera Big Sean mīlasstāsts beidzās pēc aptuveni astoņu mēnešu ilga randiņu perioda. Šons ar Arianu sāka satikties ļoti īsi pēc tam, kad bija sarāvis attiecības ar iepriekšējo draudzeni – dziedātāju un aktrisi Naju Riversu. „Viņi abi raizējas viens par otru un ir palikuši labi draugi,” norāda pāra pārstāvis. „Mēs mīļi lūdzam plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem respektēt viņu privātumu šajā personiskas dabas jautājumā.”

Emma Stouna un Endrū Gārfīlds.

Jau aprīlī draugi apliecināja, ka aktieru Emmas Stounas un Endrū Garfīlda romantiskās attiecības ir izirušas. Pāri izšķīra divi „visklasiskākie” iemesli: bieža prombūtne un darbs. Taču kas zina, varbūt šis pāris vēl tomēr salabs. „Viņi ir šķirti tikai darba dēļ,” norāda kāds anonīms informators. „Endrū ir okeāna viņā krastā. Viņi abi ir aizņemti ar karjeru un nav redzējušies jau sen.”

Bredlijs Kūpers un Suki Voterhausa.

Aktiera Bredlija Kūpera fani jau paguva noticēt, ka viņu elks aktrisē un modelē Suki Voterhausā atradis savu Vienu Vienīgo. Taču pēc divu gadu ilga romāna, Bredlijs atkal ir brīvs vīrietis. Kāds vārdā nenosaukts paziņa slavenību žurnālam „People” teic, ka pāris bija pašķīries jau februārī, kad „Oskara” ceremoniju apmeklēja kopā vairs tikai „kā draugi”.

Rouzija O’Donela un Mišela Roundsa.

Februāra beigās komiķe un TV personība Rouzija O’Donela gandrīz vienlaicīgi paziņoja, ka pamet šovu „The View” un šķiras no savas dzīvesbiedres. Rouzija un Mišela Roundsa apprecējās 2012. gadā un turpinās kopīgi dalīt aizbildnību pār abu kopīgi adoptēto divus gadus veco meitu.

Hilarija Dafa un Maiks Komrijs.

Dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa un bijušais hokejists Maiks Komrijs pašķīrās jau 2014. gadā, taču visi uzskatīja, ka abi nolēmuši dot attiecībām vēl vienu iespēju, jo bieži bija redzēti kopā, turklāt staigāja rokās sadevušies. Taču viss mainījās šā gada februārī, kad Hilarija iesniedza tiesā oficiālu šķiršanās prasību. Tas notika nākamajā dienā pēc tam, kad bijušais NHL spēlētājs bija manīts vētraini izklaidējamies Losandželosā.

Pamela Andersone un Riks Salomons.

Šī ir viena no gada skandalozākajām šķiršanās prāvām. Pērn Riks pokera spēlē bija laimējis 40 miljonus dolāru un šķiroties bijusī „Pludmales patruļas” zvaigzne Pamela Andersone vēlējās pusi no vīra ienākumiem. Taču tiesa viņai piešķīra vienu miljonu dolāru. Pamela un Riks pirmo reizi apprecējās 2007. gadā, bet divus mēnešus vēlāk Pamela pieprasīja laulību anulēt. Otro reizi abi salaulājās 2014. gada janvārī. Taču arī šoreiz kopdzīve neizdevās. Producents Salomons skandalozu slavu iemantoja jau 2003. gadā, izdodot seksa video, ar bijušo draudzeni Parisu Hiltoni.

Aginesa Deina un Džovanni Ribisi.

2012. gadā topmodele Aginesa Deina un aktieris Džovanni Ribisi klusā ceremonijā apprecējās un tikpat klusi šā gada sākumā pāris izšķīries. Februārī abi paziņoja par „nesamierināmām atšķirībām” un pieprasīja šķirt laulību.

Džeimss un Linda Kāni.

Leģendārajam aktierim Džeimsam Kānam šī ir jau sestā šķirtā laulība, turklāt trešā reize, kad viņš šķiras no Lindas. Pāris pirmo reizi apprecējās 1995. gadā, pēc tam 2004. gadā un trešo reizi – 2009. gadā. Par viņiem saka: kopā dzīvot viņi nespēj, taču arī viens bez otra iztikt nevar. Vai Džeimsu un Lindu sagaida arī ceturtā laulība vienam ar otru, to rādīs tikai laiks.

Medija Mūra un Raiens Adamss.

Dziedātāja un aktrise Mendija Mūra un dziesminieks Raiens Adamss privāto dzīvi pratuši nosargāt no preses uzmanības. Lai gan pāris sāka satikties 2008. gadā un apprecējās gadu vēlāk, viņi ļoti reti nofotografēti kopā sabiedrībā. Taču pat šī attiecību sargāšana no „skaudīgas acs” nespēja neko glābt – šogad pāris nolēmis oficiāli šķirt laulību.

Patriks Dempsijs un Džiliana Finka.

Aktieris Patriks Dempsijs un stiliste un grima māksliniece Džiliana Finka laulībā nodzīvoja 15 gadus un kļuva par vecākiem trim bērniem, taču šā gada janvārī pieņēma lēmumu šķirties. „Rūpīgi apdomājot un abpusēji cienot vienam otru, mēs esam nolēmuši izbeigt mūsu laulību,” vēstīts oficiālajā paziņojumā. „Mūsu prioritāte aizvien ir mūsu bērnu labklājība, un mēs dziļā pateicībā lūdzam jūs respektēt mūsu ģimenes privātumu šajā tik delikātajā laikā.”

Elizabete Olsena un Boids Holbruks.

Mērijas Keitas un Ešlijas Olsenu jaunākā māsa Elizabete Olsena šogad atsauca saderināšanos ar līgavaini – aktieri un modeli Boidu Holbruku. Pāris iepazinās 2012. gadā filmas „Very Good Girls” uzņemšanas laukumā un saderinājās 2014. gada martā. Vismaz vienas Olsenas kāzas aizvien gaidāmas. Pērnā gada februārī saderinājās Mērija Keita un Francijas bijušā prezidenta Nikolā Sarkozī pusbrālis Olivjē Sarkozī.

Krištianu Ronaldu un Irina Šaika.

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu un krievu modele Irina Šaika izšķīrās šā gada janvārī. „Pēc piecu gadu ilgas draudzības, manām attiecībām ar Irinu Šaiku pienākušas beigas,” pavēstīja sportists. „Mēs ticam, ka mums abiem labāk būs spert šo soli tagad.” Baumo, ka šķiršanās notikusi, jo Ronaldu ieskatījies spāņu reportierē Lūsijā Vilalonā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press