Parīzē aplaupīta sabiedrības dāma Kardašjana

Nemierīga nakts Francijas galvaspilsētā. Laupītāji Parīzes viesnīcā amerikāņu realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai nolaupījuši dārglietas miljoniem eiro vērtībā.

gallery icon
Slavenības
2021. gada 22. novembris, 13:22

Tiesas priekšā stāsies 12 aizdomās turētie, kuri pirms pieciem gadiem aplaupīja Kardašjanu

Jauns.lv

12 cilvēki stāsies tiesas priekšā Parīzē par 11 miljonu ASV dolāru vērtu dārglietu zādzību no amerikāņu slavenības Kimas Kardašjanas 2016. gadā, vēsta Euro News.

Kardašjana 2016. gadā, ieradusies uz Parīzes modes nedēļu, piedzīvoja vienu no skaļākajām slavenību aplaupīšanām. Pēc realitātes šovu zvaigznes liecībām, noziedznieki ielauzās viņas viesnīcas numuriņā, sasēja viņu un ieslēdza vannas istabā, kamēr no viņas apmešanās vietas paņēma dārglietas aptuveni 11 miljonu ASV dolāru apmērā. Turklāt pret slavenību tika pavērsts ierocis.

Pēc piecu gadu ilgas izmeklēšanas tiesas priekšā stāsties 12 aizdomās turētie. Tiesai vēl nav nozīmēts konkrēts datums, piektdien pavēstīja tiesas pārstāvji. 

Juniss Abāss, viens no laupītājiem, pērn par notikušo pat izdeva grāmatu izdeva grāmatu - “I Sequestered Kim Kardashian”, kurā viņš stāsta, kā nozadzis rotaslietas un telefonu un ka bijis pārsteigts, kad uz šo numuru piezvanījusi mūzikas leģenda Treisija Čepmena. Un vēl paņirgājies, ka Kima ir apzagta Parīzē, bet zvanījusi uz ASV policijas numuru 911.

Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta 2021. gada martā

gallery icon

Vairāki no aizdomās turētajiem tikuši atbrīvoti no pagaidu drošības līdzekļa – apcietinājuma – veselības iemeslu dēļ, tostarp arī 68 gadus vecais Abāss.

Savukārt par nozieguma autoru uzskatītais Omārs Kedašs cietuma kamerā cietušajai uzrakstījis atvainošanās vēstuli, sakot, ka nožēlojot savu rīcību un apzinoties viņai nodarīto psiholoģisko kaitējumu. 

Lai gan Kardašjana noziegumā fiziski necieta, viņa notikušo ļoti pārdzīvoja, un pēcāk atzina, ka no tā ir mācījusies. “Zinu, ka tam bija ar mani jānotiek. Ticu, ka šādas situācijas paredzētas, lai kaut ko iemācītu… Es biju pārāk lielīga un materiālistiska,” tā zvaigzne paziņoja gadu pēc notikuma.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

Kima Kardašjana grādīgos nelieto, ja nu tikai reizēm

gallery icon