"X faktora" ceturtās sezonas trešais finālraidījums

Ieskats muzikālā TV šova "X faktors" 2021. gada 21. novembra raidījumā.

gallery icon
60
TV
2021. gada 22. novembris, 11:20

No cīņas par uzvaru "X faktorā" izstājas Olga Palušina un grupa "We"

Jauns.lv

Svētdien, 21. novembrī, norisinājās muzikālā TV šova "X faktors" ceturtās sezonas fināla trešā tiešraide, kurā uz skatuves kāpa astoņi dalībnieki, kuri turpināja cīņu par šova galveno balvu - 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skatītāji un žūrija lēma, ka šovs ir jāpamet Olgai Palušinai, savukārt atlikušo dalībnieku likteni lēma skatītāji 200 sekunžu balsojumā, pēc kura noskaidrojās, ka šovu neturpinās grupa "We".

Šova trešo tiešraidi atklāja Diona Liepiņa, izpildot sava lielākā muzikālā elka Mārtiņa Freimaņa dziesmu “Dzīve kā košums”. Aija Auškāpa atzina, ka Dionai izdevies uzburt multfilmas sajūtu, savukārt viņas mentors Intars Busulis viņai veltīja šādus vārdus: “Tu uzplauki kā zieds!”

Turpinājumā uz skatuves kāpa Olga Palušina, izpildot Lady Gaga dziesmu “Million Reasons”. Olga tiešraidē ar humoru atzina, ka viņas lielākais atbalstītājs ir viņas kaķis.

Vakara turpinājumā grupa "We" izpildīja pasaulslavenās puišu grupas "One Direction" dziesmu “Story of My Life”, ar kuru viņas vēlējās nodot skatītājiem katra savu stāstu. Žūrijas pārstāvis Marats Ogļezņevs atzina, ka šīs nedēļas priekšnesums no kopskaņas viedokļa nebija tik veiksmīgs kā pagājušajā nedēļā, bet individuāli katra sevi parādīja ļoti labi.

Kā nākamais uz skatuves kāpa Edgars Kārkliņš, kurš izpildīja sev ļoti tuvu dziesmu, kura viņam saistās ar valsts svētkiem – Imanta Kalniņa “Elpo”. Žūrija atzīmēja veiksmīgo dziesmas izvēli, bet priekšnesumu kopumā vērtēja kā ne visai izdevušos. “Šis priekšnesums raksturoja tevi un tavu personības šķautni,” tā žūrijas pārstāve Aija Auškāpa.

Šīs nedēļas jubilārs Eduards Rediko izpildīja Bruno Marsa dziesmu “Treasure”, ko visa žūrija vērtēja ļoti pozitīvi. “Es biju ļoti satraucies, kā tad būs, bet viss bija pilnīgā kārtībā,” norādīja Intars Busulis.

Ar īpaši patriotisku dziesmu vakara turpinājumā uz skatuves kāpa vēl viens šīs nedēļas jubilārs, skatītāju iemīļotais Viktors Buntovskis, kurš izpildīja Ulda Stabulnieka “Tik un tā” īpašā viņa mentora Reiņa Sējāna džezīgā aranžijā. Intars Busulis atzīmēja Viktora drosmi nodziedāt šādu šīs versijas aranžiju, savukārt Aijai bija sajūta, ka šī dziesmas versija būtu jādzied arī pašam Intaram.

Šovu turpināja finālists Deniels Bērziņš, kurš izpildīja Eda Šīrana dziesmu “Thinking Out Loud”. Deniela mentors Marats Ogļezņevs par šo priekšnesumu izteicās šādi: “Tas bija iespaidīgi. Kad dziedi, tava balss stāsta stāstu – tas ir vērtīgi. Ir sajūta, ka tu izdzīvo priekšnesumu.”

Kā noslēdzošā uz skatuves kāpa Grēta Grantiņa, kura izpildīja enerģisko Tīnas Tērneres dziesmu “Proud Mary”. Viņas dziedājums piecēla kājās visu žūriju, un Aija Auškāpa atzina, ka šis bija vislabākais šī vakara priekšnesums.

“Paldies visiem, kuri šeit strādā. Man ir tāds prieks būt uz šīs skatuves. Es domāju, ka šis ir tikai sākums. Esmu ieguvusi jaunus draugus un darbaspējas, redzot, cik daudz visi strādā, un ātrumu sagatavot jaunus priekšnesumus,” optimisma pilna bija Olga Palušina, kurai dalība šīs sezonas "X faktorā" ir noslēgusies.

Vakara izskaņā uz skatuves kāpa grupa "Carnival Youth", kuri izpildīja dvēselisko Imanta Kalniņa dziesmu “Virs galvas mūžīgs piena ceļš” savā īpašajā versijā, Aminata ar dziesmu “Acis sāļas” un enerģiskie "Citi zēni", izpildot dziesmu “Limuzīns uz krīta”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Nākamajā svētdienā, 28. novembrī, dalību šovā turpinās seši dalībnieki, katrs izpildot divas dziesmas – savu muzikālo elku dziesmas, kā arī kompozīcijas, kas uzburs 1980. gadu ballīti. Seko līdzi jauno talantu muzikālajiem izaicinājumiem katru svētdienas vakaru kanālā TV3 un televīzijā Go3 pulksrten 20.