foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - nopietna drāma un romantisks pašmāju komēdijseriāls
Kadrs no seriāla "Perfektās kāzas".
TV
2021. gada 2. novembris, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - nopietna drāma un romantisks pašmāju komēdijseriāls

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet izcilo drāmu "Tēvs", kritiķu slavētās "Pēctecība" jauno sezonu un pašmāju jokus romantiskajā seriālā "Perfektās kāzas".

Tēvs un demence

Lieliska iespēja noskatīties izcilo drāmu "Tēvs" ("The Father"). Par galveno lomu tajā Holivudas leģenda Entonijs Hopkinss šogad saņēma Oskara balvu kā labākais aktieris.

Entonijs vairs ne tuvu nav nekāds jauneklis. Viņš dzīvo viens savā dzīvoklī Londonā, kas ļoti satrauc viņa meitu. Viņa meklē kādu, kas varētu tēvu pieskatīt, jo pati grasās pārvākties uz Parīzi. Entonijs noraida visus kandidātus, kurus atrod meita, jo uzskata, ka viņam nav vajadzīga aukle. Tomēr meita, plānodama pārvākties uz Parīzi, nepadodas. Viņa neatlaidīgi mēģina atrast stūrgalvīgajam tētim ideālu sievieti.

Režisora Floriana Zellera veidoto drāmu "Tēvs" skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Arī bagātajiem nav viegli

Ar trešo sezonu atgriežas HBO seriāls "Pēctecība" ("Succession"), kas seko bagātajai un ietekmīgajai Rojas ģimenei.

Stāsta centrā ir mediju magnāts Logans Rojs. Otrās sezonas beigās sava dumpinieciskā dēla Kendela iegāzts, Logans Rojs sāk trešo sezonu bīstamā situācijā, cenšoties iegūt ģimenes, politisko un finansiālo atbalstu. Nejauka korporatīvā cīņa draud aizsākt karu ģimenē.

Pēctecību skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Perfektās kāzas

Vietējā satura ražotājs "Tet studio" sadarbībā ar studiju "Cinevilla Films" piedāvā romantisku komēdijseriālu "Perfektās kāzas".

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā 2021. gada jūnijā.

gallery icon

Šīs būs perfektas kāzas! Par to ir pārliecināta līgavas māte. Viņa ļoti uztraucas, ka pat mazākais sīkums var sabojāt brīnišķīgo notikumu, tāpēc nekas nedrīkst būt nepareizi. Taču kāzu rītā līgava atver acis un istabas vidū ierauga operatoru – savu pirmo mūža mīlestību... Seriālā piedalās Latvijā iemīļoti aktieri – Lelde Dreimane, Mārtiņš Meiers, Kaspars Zāle, Aija Dzērve, Ivars Puga, Aija Šteina, Ģirts Krūmiņš un citi, filmēšana notika skaistajā Nordeķu muižā Pārdaugavā un Kurzemes pusē.

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Kuldīgā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Kuldīgā 2021. gada jūnijā.

gallery icon

"Perfektās" kāzas skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" no 4. novembra.