Slavenības
2021. gada 1. novembris, 10:48

"Mani bērni mašīnā raud" Boldvinu izseko paparaci un viņš spiests pirmo reizi komentēt traģēdiju ar nošauto operatori. VIDEO

Jauns.lv

Aktieris Aleks Boldvins pirmo reizi aprunājās ar žurnālistiem pēc nelaimes gadījuma vesterna "Rust" uzņemšanas laikā, kur viņš nejauši nošāva operatori Halinu Hačinsu.

Iepriekš Boldvins notikušo komentējā tikai tviterī. 30. oktobrī aktieris apturēja automašīnu ceļa malā Vermontas štatā un kopā ar sievu Hilariju iznāca pie paparaci, kuri viņus izsekoja. Video ar aktieri izplatīja tabloīds TMZ.

Boldvins uzreiz pabrīdināja, ka viņam ir aizliegts komentēt izmeklēšanu un piebilda, ka sazinās ar policiju katru dienu. Pēc tam viņš atbildēja uz dažiem žurnālistu jautājumiem.

Vesterna "Rust" traģiskā filmēšanas diena, kurā Boldvins nošāva operatori

gallery icon
14

Aktieris atgādināja, ka filmēšanās laukumos laiku pa laikam notiek nelaimes gadījumi. "Taču ne tādi. Šis gadījums ir viens no triljona," sacīja aktieris. Tāpat viņš piebilda, ka atbalsta stingrākus noteikumus attiecībā uz ieroču izmantošanu kino uzņemšanas laikā.

Boldvins šaubās, ka "Rust" filmēšana jebkad atsāksies. "Viņa  (Halina Hačinsa) bija mans draugs, viņa bija mans draugs. Dienā, kad es atbraucu uz Santa Fe, lai sāktu filmēšanu, es uzaicināju viņu vakariņās kopā ar Džoelu, mūsu režisoru.

Mēs bijām ļoti, ļoti vienota komanda, kas kopā filmējās filmās. Bet tad notika šis briesmīgais notikums... Es sazinos ar viņas vīru, piedāvāju viņam un viņa ģimene savu atbalstu."

Atbildot uz žurnālistu jautājumiem, Boldvins lūdza viņu vairs neizsekot. "Mani bērni mašīnā raud. Jo jūs mūs izsekojat," piebilda viņa sieva Hilarija, filmējot notiekošo ar telefonu. Uz atvadām viens no paparaci izteica Boldvinam līdzjūtību. 

foto: Instagram / ZUMAPRESS.com/Scanpix
Halina Hačinsa un Aleks Boldvins.