Slavenības
2021. gada 25. oktobris, 06:10

"Jūtos pelnījusi sevi palutināt!" - Karīna Račko prezentē savu grāmatu vairākus tūkstošus vērtā tērpā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Jautrā gaisotnē šomēnes atzīmēta Karīnas Račko jaunās grāmatas "Ekstāze" atklāšana. Erotisko bestselleru autore allaž ir izcēlusies ar pārdomātu tēlu izvēli savu grāmatu atvēršanas svētkos.

Karīnas Račko erotiskās grāmatas "Ekstāze" atklāšana

Ceturtdien, 14. oktobrī, jautrā gaisotnē cilvēki sapulcējās, lai atzīmētu Katrīnas Račko jaunās grāmatas “Ekstāze” atklāšanu. Par pasākuma muzikālo atmosfēru parūpējās ...

gallery icon

Pasākums tika rīkots kādā Vecrīgas restorānā,  bet vakara īpašie viesi bija grupa "Musiqq". Viesu vidū netrūka arī sabiedrībā zināmu peronību. Žurnālam "Kas Jauns" Karīna Račko atklājusi, ka tērpa radīšanai nācies šķirties no vairākiem tūkstošiem eiro.

“Mana tērpa autore ir modes dizainere Jolanta Ozollapa – aizbraucot pie viņas, sarunājām, ka pilnībā uzticēšos viņas iztēlei par to, kāds vizuālais tēls vislabāk atspoguļotu terminu “ekstāze”. Kopīgo tēla vērtību neslēpju – tie bija 3000 euro. "Christian Louboutin" kurpes vien maksāja deviņus simtus. Apzinos, ka smagi un godīgi strādāju, pati nopelnu savu naudu, ikdienā neesmu izšķērdīga, līdz ar to jūtos pelnījusi sevi pa retam palutināt. Kopš pirmās grāmatas izdošanas esmu ļoti augusi, aizgājusi no izdevniecības, nodibinājusi savu uzņēmumu, beidzot varu strādāt un dzīvot sev, un tā ir milzīga gandarījuma sajūta. Tāpēc arī gribēju organizēt šo ballīti maksimāli šiku,” atzīst Karīna.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dejās Račko metās labprāt.

Daudzus pasākumā pārsteidza arī Karīnas vīra apdrošināšanas speciālista Kristapa vizuālās pārmaiņas. Ne viens vien viņu pat neatpazina. Račko atkāj, ka šīs pārmaiņas nebūt nav veidotas šim pasākumam. “Mans vīrs savu imidžu būtībā pamazām ir mainījis jau beidzamā pusgada laikā – tas ir tikai loģiski, ka ar konkrētu briedumu cilvēks arvien labāk saprot, kā grib izskatīties un kādā veidolā jūtas vislabāk. Arī ar mani noticis tāpat. Viņa prezentācijas pasākuma stils ir mana un Jolantas Ozollapas kopīgā ideja, un es priecājos, cik ļoti apmierināts viņš pats beigās jutās – gan ar to, kā izskatījās, gan saņemot komplimentus no sievietēm. Arī man vairākkārt jautāja, vai gadījumā man neesot jauns vīrs,” smaidot stāsta Karīna.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daudzus pasākumā pārsteidza arī Karīnas vīra apdrošināšanas speciālista Kristapa vizuālās pārmaiņas. Ne viens vien viņu pat neatpazina. Račko atkāj, ka šīs pārmaiņas nebūt nav veidotas šim pasākumam. “Mans vīrs savu imidžu būtībā pamazām ir mainījis jau beidzamā pusgada laikā – tas ir tikai loģiski, ka ar konkrētu briedumu cilvēks arvien labāk saprot, kā grib izskatīties un kādā veidolā jūtas vislabāk. "

Runājot par savu daiļradi, Račko atzīst, ka klajā laistā grāmata tapusi Covid-19 pandēmijas ēnā. “Zināmā mērā tas bija veids, kā paslēpties no tā, cik ļoti man pietrūka sociālās dzīves, kontakta ar līdzcilvēkiem, darba klātienē, treniņu sporta zālē. Jāatzīst, ka jutos ļoti nomākta, un mans tā laika emocionālais stāvoklis savā ziņā korelē ar sāpēm un pārdzīvojumiem, kas spilgti un niansēti caurvij visu grāmatas stāstu.” Taujāta par nākotnes plāniem, Račko atzīst, ka vēlas kādu laiku atpūsties no radošās darbības: “Šobrīd vēl jūtos ļoti pacilāta un uzlādēta pēc fantastiskā pasākuma, taču pēc pieredzes zinu – drīz iestāsies spēku izsīkuma stadija. Pieļauju, ka vismaz pusgadu radošā mūza liks mani mierā – ir pilnībā jāatlaiž pēdējais stāsts, pirms rodas spēja radīt kaut ko jaunu. Tikmēr turpināšu veikt zobārstniecības studentu apmācību universitātē, sava zīmola vadīšanas praktiskos pienākumus un veltīšu laiku ģimenei.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Račko pāris ar ballītes muzikālajiem iepriecinātājiem - "Musiqq".

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!